folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rekorlarınız Neler ?

Rekorlarınız Neler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    vay m.q ugur sen neymişin lan:)lisede seni bilmezdik biz namazında niyazında insan die tanırdık:)yaratıkmışın meğer:)aralıksız okadar asılınırmı lan:)hicmi düşünmüon kücükuguru...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ordinarius
    ordinarius's avatar
    Erkek
    aynı anda 14 kişiden sopa yemiştim :S

Tanrı kadınlara güvenseydi zar koymazdı ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek
    11 senedir sigara içiyom ama suyun içinde 4 dk nefessiz kalmıştım

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    bi  web tasarım firmasının ftp pass'ının birini kırarak toplamda 30 civarı sitesinin ftp sine dalıp index basmıştım sonra cpanelinden backup alıp scriptleri wareze sürmüştüm ^^ daha hatırlamadığım şeylerde var aklıma gelirse editlerim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twister_89
    twister_89's avatar
    Erkek
    tek seferde 6 posta attıydım.tabi 2 hafta yengeç gibi dolanıyon ama:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    segos
    segos's avatar
    Erkek
    Top la tam hatirliyamiyorum ama 6512  miydi saydirdim

ahmet karatoprak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    hepimizin bildiği banstar muhbirin 9 kre banladıp tekrar siteye girme çalışmalarını da unutmayalım :D

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    sercanincesu bunu yazdı:
    -----------------------------
    dakkada 650-700 kelime okurum . hiç durmadan bir sayfaya sıgacak kadar felan freestyle yapabilirim:Dsacma salak seyler degıl tabi. guzel oluyor . 1büyük votkayı sek içmiştim bikere ustune bi şişede bira (biranın içinede 2 tane novalgin atmıştı arkadaslar)  sonra ingilizce yazılısına giripte 01 alan ögrencı hemde bu bu sene 1.anadolu lisesinde oluyor:d okulun rekor bende:D şimdilikaklıma bunlar geliyor geldikçe duzenlerım cevabımı
    hocam 1 büyük votkayı sek içersen alkol komasına girersin :S hadi onda girmedn diyelim üstüne novalginli bira içersen gidersin :S ya da bi bok olmuyorsa yılalr boyunca sabahtan akşama kadar alkol almış olman veya denizci olman gerekir :S

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    sercanincesu bunu yazdı:
    dakkada 650-700 kelime okurum . hiç durmadan bir sayfaya sıgacak kadar felan freestyle yapabilirim:Dsacma salak seyler degıl tabi. guzel oluyor . 1büyük votkayı sek içmiştim bikere ustune bi şişede bira (biranın içinede 2 tane novalgin atmıştı arkadaslar)  sonra ingilizce yazılısına giripte 01 alan ögrencı hemde bu bu sene 1.anadolu lisesinde oluyor:d okulun rekor bende:D şimdilikaklıma bunlar geliyor geldikçe duzenlerım cevabımı
    hocam 1 büyük votkayı sek içersen alkol komasına girersin :S hadi onda girmedn diyelim üstüne novalginli bira içersen gidersin :S ya da bi bok olmuyorsa yılalr boyunca sabahtan akşama kadar alkol almış olman veya denizci olman gerekir :S
    70 lik vodkasına iddaa ya girer misin biter mi bitmez mi diye : )

Yada 70 lik rakı yapalım şunu...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    1 Günde 2 Makinanın Motorunu Yaktım İşyerinde İnanmassınız Hiç Bir Şey Demiyorlar Çünkü Onlarda Alışmışlardı Artık Bana Bütün Sakarlıklar Bende..

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
Toplam Hit: 10097 Toplam Mesaj: 79