Roberto Carlos Fenerbahçede
-
HackMan bunu yazdı:
-----------------------------
Bu olay gerçek ben röportajı izledim. Artı olarak bu adamın galatasaraydan ödü kopuyor. Ama unutmaki fenerbahçeli olmak ayıp değil yeter ki çaktırma ;)
-----------------------------Abi allah icin nerde izledin,halen gerçek diye idda ediyorsun...
-
sol kanattan sıfırdan attığı bi gol vardı sol ayakla.o zamandan beri hayranım bu adama.98'de fransa'ya attığı frikik golüde harikaydı.ama fenerde bişe yaparmı yapmazmı pek emin deilim :)
-
Vutku vallahhi izledim...
Diyarbakır' ın bi yerel kanalında bulursam sana mail atıcam videoyu aq. Yemin içiyoruz adam illa çeviriyor. Zaten seni cimbomlu yapacam dur ben videoyu bulmaya çalışayım...
-
Abi ben birincisi fenerbahceli degilim. Ama aziz yıldırıma saygı duyarım adam klubu nerden aldı nereye getirdi ondan olsa gerek fenerbahce sepmatizanlıgı vardır.Sahsen adanademirsporluyum...
İkincisi izledigini idda eddigin seyin zaten bir videosu olamaz.Cunku o olay bir roportajdı.Yani olsa olsa ses kaydı olur.Bundan adım gibi emin olmasam söylemem zaten. Son olarak eklemek istedigim şey eğer öyle birşey olsa bu güne kadar youtube ye düşmezmiydi galatasaraylılar fenerlilerle daşak geçmezmiydi...
Bide böle düşünmek lasım dimi kardeşim..
Ha yinede olurda bulursan öyle birşey o andan itibaren çok pis göt olurum.[ama sikseler bulamazsın]
-
yavvv yalandır a.q kendimi bildim bileni bu adam fb ye gelecek : )) hatta bi sene forma bile basmıslardı geldi die :) ayrıca aman abi gözünüzü sevem burada da fb-gs tartısması yapmayın toplu ban falan olur yine :)adminlere yazık :)
-
aziz yine yapti yapacagini...
bir bjk lı olarak bizim takımda olmaısini isterdim...
beyler bide ulasamadiginiz cigere mundar demeyin:D
-
Helal Mxsimus sana , bir bjk lı olarak son noktayı koymuşsun ;)
-
mxmius helal hoca dierleri gibi bok atcana adam gibi tebrik etmisin
olay gercek bkz: www.mackolik.com
-
Turk futbolu adina ciddi bir basari ,bastonla oynuyacak olsa real madridde banko 11 de oynamazdi bu adam demekki gercekten iyi...Bok atmak yerine tebrik etmek gerekir...Bu tip transferler Turkiye'nin buyuk reklamini yapar ...
-
Abi fenerin aldığına gerçekte üzülmüom da psde gitti adamım :) reali alıp forvete koyuyodum pire gibi uçuodu :D şimdi feneride alamam ki :S :))
Ama cidden yaşı 34 motuz dört ama Adnan polatın lafını hatırlatırım...
Fenerbahçe Carlosun anca posterini alır!!!! :))
Hem Ne var biizimde daha genç deli ibomuz var :D:D