Roberto Carlos Fenerbahçede
-
bi GS li olarak diyorum ki iyi yada kötü oynamasi yada ne bilimm dünya stari olmasindan cok bu adam fb nin adini duyurmus oldu. bu yüzden feneri tebrik ederim.. öyle yada böle almislarsa cenelenmek yerine terbik edip gidisati izlemek lazim. fb nin saha ici basarisindan cok dünyaya reklam amacini gütmeside sindirme yöntemlerinden birisidir. basariyi bence ilk siradaymis gibi gösterselerde ilk basta reklamlarla dünyaya kendini gösterme cabasi icinde oldugunu görmemek elde degil. Gs hagiyi ve popescuyu aldigi zamanda manset olmustu. ama tr de herkes dötüyle gülmüstü cok yasli lan bu adamlar diye.. ama hagi nin ve popescunun alinmasi ile dünya basinina genis capta manset olmustu bu haber. biz türklere ilk basta böyle sindirme olayi zor gelir:) fb bu adami iyi top oynuyı yada kötü oynuyo basarili olcaz yada olmucaz diye almiyor. bunlar hep reklam ve geliri daha fazla katlama firsatlaridir. ve fb carlosu alarak ekonomik ve reklamsal yönden cok büyük bir firsati yakaladi. bu yüzdende tebrik ediyorum fb yi. carlos un iki özelligi var : hizli ve güclü :) baska bisi yok umarim TSL tozunu attirir:)
-
kıskananlar çatlasın diyoruz :D
arkadaşn biri bastonuyla gelir artık yazmış :D büyük ihtimal gs lidir sizz onun bastonunu satın alın bakalım.. :D.D
hayatınızda roberto carlos u sdece ntv de izliyodunuz :)))))))))) şimdi lig tv de de var
-
sevindirici bir haber bir fenerbahceli olarak cok sevindim acikcasi :) arkadaslarin dedigi gibi hagi kac yasinda geldi ve cok buyuk basarilar elde etti.hakan sukur 71 dogumlu ve 5 yil daha oynar diyenlerde gs li.her ne kadar galatasarayli gokmen ozdenakin dedigi gibi;galatasarayin buyuk transferleri gibi olmasada buyuk bir transfer (bkz:japon harikasi gorunmez adam inamoto)
bu arada tahribatta ne kadar cok real madrid e teknik direktor olacak user varmis sastim dogrusu...
-
xtlan sen inamoto hakkında ne biliyosun hele bi anlatsana! Türkiyeye gelen en kaliteli 10 yabancı arasına çok rahat girecek bi oyuncudur ama geretsin gururu yüzünden kendini göstermesine izin verilmedi,gerets güya ynetime ne kadar yalnış yaptınız msjı vermeye çalıştı verdi de..Güzelim oyuncu gitti.Adamın geçmişi ve futbolculuğu hakkında bilgin olmadan konuşma!
-
sanaldarbe bunu yazdı:
-----------------------------
ohh be bir BJK li olarak sevindim bıkmıştım artık gazetede r.carlos resimleri görmekten siz almasaydınız biz alıp fb ye bağışlayacaktık........
-----------------------------hangi parayla? 2 adet piknik tüpümü verecektiniz adama? :D
-
aman dikkat edinde carlosu düsürmeyin elinizden kırılmasin sonra aman aman diyim..:) hayirli ugurlu olsun.. umarim tr ye gelince sönük bolan gibi dolasmazda bizde top oynayanlar azicik örnek alir..
(ortega.. anelka gibi facialari)
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------xtlan sen inamoto hakkında ne biliyosun hele bi anlatsana! Türkiyeye gelen en kaliteli 10 yabancı arasına çok rahat girecek bi oyuncudur ama geretsin gururu yüzünden kendini göstermesine izin verilmedi,gerets güya ynetime ne kadar yalnış yaptınız msjı vermeye çalıştı verdi de..Güzelim oyuncu gitti.Adamın geçmişi ve futbolculuğu hakkında bilgin olmadan konuşma!
-----------------------------
senin bi japonya hayrani olusuna ve sinirsiz arastirmaci davranislarina katilarak onayliyorum. inamatonun gecmis maclarini izlerlerse ve birden bire transfer olabilecek kapasiteye sahip oldugunuda gördügünüze göre inamatonun degerini bilenlerde var. malesef bunu herkes anliyamaz. elbetteki carlos ile kiyasliyamayiz ammavelakin inamatonunda degerini bilmeyenler bence bilgi sahibi olmadan yorum yapmamali.. -
inamoto hakkinda yorum yapmadim zaten sizin yorumcunuzun soyledigi bir cumleyi yazdim... mail adresi gozdenak@fanatik.com.tr mail atip kendisine sorarsan ve ne bilip bilmedigi hakkinda bizide bilgilendirirsen sevinirim...
-
samandıranın havasından mıdır suyundan mıdır bilemiorum ama kim gelse poh oluo ak
-
abi tabi roberto carlos büyük bi yıldız onla kıyaslayamam ama inamotoya ölesine transfer edilmiş abuk sabuk bi transfer gözüyle bakamazlar herkes senin gibi bilip konuşsa keşke de,bilmeden etmeden sırf konuşuyolar ona kızıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q
http://www.youtube.com/watch?v=je5FAL78Gzk&mode=related&search zaten uyduruk bi oyuncu diye nike reklamında ronaldinho yla oynatılar dimi.
o yazıyı burda kullanman katılman anlamına geliyo ki sen daha oyuncu hakkında ufacık bi bilgiye sahip değilken adamı kötülüyosun sana ne kadar inamotoyu,futbolu anlatsamda boş bence uğraşmıym ben hiç.o yorumu yazan yorumcunun ... nese aman sinirlenmiycem