Roberto Carlos Fenerbahçede
-
Ya dayilar Carlos a laf atan diger takim taraftarlarinin cogu ,sirf carlos u izlemek icin gidip Fenerbahce stadinda bilet alacak ,girip carlos u izleyecek bundan emin olun :)
-
compi iice sewmeye başladım seni la :D adana ya geliim 2 kere öpecem seni :d zuhuaa
-
gladio said:
lan sizin CMde alamadiginiz adami biz gercek hayatta aldik, hala konu$uyo musunuz?
----------------
zauahahahhaa abi helal olsun :D
van hooijdonkada yaslı demişlerde oynadıı 2 sene tozunu attırdı bu ligin.daumla takısmasa dahada oynaycaktı :D:D hepiniz tırsmıyomuydunuz hooijdonktan? :D
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
Ünlü futbolcuları alıp bitiriyosunuz anelkayıda bitirdiniz kezmanıda bitirdiniz bunuda bitirirsiniz.Gs futbolcu yetistirip star edip satıyo siz ise star alıp söndürüyosunuz.Ne diyelim hayırlı olsun.
-----------------------------hacı napptın sen oyle :) anelka dedgın adam bızde dırıldı yenıden gıttı adaya =( kezman desen adamın mac kayıtlarını seret iyimi kotumu anlarsın attgı kadar attrdıkları golde rolu vs var(: roberto carlos'u bence ismi için aldı fenerbahçe ama hala iyi bi oyuncu kim ne derse desin (:
-
Bir galatasarayli olarak hayirli olsun..Ama adamin bir kariyeri vardi ve bence kariyeri fenerde harcanacak..Oynadigi futbol ile alakali degil..Fener ne kadar yildiz oyuncu aldiysa hep sorun oldu,harcadilar adamlari..
Benim fikrim,bekleyelim,gorelim..
-
fener alırken en az bizim kadar düşünmüştür kafayı yormayın :)
-
Kosovali bunu yazdı:
-----------------------------kıskanın a.q. sizde bol şan yeni inamotalarla hahahahahaha :D:D:D:D
-----------------------------
İnamato ya nye laf atıonuz amk adam 10 numara topçuydu ama gerets adamı yerinde oynatamadı bide yönetim inamotoyu geretsden izinsiz aldığı için adam kendini kanıtlamasına izin vermedi inamoto'nun..Japonlara laf yok -
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Bir galatasarayli olarak hayirli olsun..Ama adamin bir kariyeri vardi ve bence kariyeri fenerde harcanacak..Oynadigi futbol ile alakali degil..Fener ne kadar yildiz oyuncu aldiysa hep sorun oldu,harcadilar adamlari..
Benim fikrim,bekleyelim,gorelim..
-----------------------------Ribery 25 milyon dolara bayern münihte!!
6S yide gördük yıldız oyuncu konusunda :)
-
abi biz kimi harcadık anlamıorum :) ortega desenız o kendı kendını yaktı..hadi onu biz hallettik dielim başka?
-
ohh be bir BJK li olarak sevindim bıkmıştım artık gazetede r.carlos resimleri görmekten siz almasaydınız biz alıp fb ye bağışlayacaktık........