Ruh Ölümsüz Müdür?
-
beyler şimdi düşündüm de biz ruhumuzu kontrol edebiliyor muyuz? edebiliyorsak başka bir bedene geçelim.
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------beyler şimdi düşündüm de biz ruhumuzu kontrol edebiliyor muyuz? edebiliyorsak başka bir bedene geçelim.
-----------------------------
ruhunu kontrol etmek degil oaly tam tersi. ruhun bedenine nekadar soz gecirebiliyor. asil benligin ruhundandir. -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
beyler şimdi düşündüm de biz ruhumuzu kontrol edebiliyor muyuz? edebiliyorsak başka bir bedene geçelim.
ruhunu kontrol etmek degil oaly tam tersi. ruhun bedenine nekadar soz gecirebiliyor. asil benligin ruhundandir.
Şimdi ben bunu tam olarak kavrayamadım, ruhum benden habersiz bedenime mi söz geçiriyor ne oluyor kafam karıştı :D -
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
ruhunu kontrol etmek degil oaly tam tersi. ruhun bedenine nekadar soz gecirebiliyor. asil benligin ruhundandir.
Şimdi ben bunu tam olarak kavrayamadım, ruhum benden habersiz bedenime mi söz geçiriyor ne oluyor kafam karıştı :D
Asik kisiligin ruhundadir. bedenin fisiksel dunyanin sorunlarina nekadar alisirsa ruhundan oakdar uzaklasirsin. ruhun bedenini kontrol edemiyor. cunku 3. boyutta bedenin kurallari isliyor. fakat ruhun sana yol gostermeye calisir, onu dinlemek sana kalmis. -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
Olmadığı sonucuna nereden varıyorsunuz bir anlatın bakalım. Ben merak ettim.
anlatamazlar hocam :D ancak sallayabilirler :D Kirlian Photography diye aratin isterseniz. ruhun fiziksel olarak gorunusunu merak edenler icin soyluyorum.
-----------------------------bu nasıl bir mantıktır? ruhun varlığına inanıyorsun ki büyük ihtimalle müslümansın ve kalkmış ruhun fiziksel görüntüsünden bahsediyorsun. ortaokulda bir sıra arkadaşım vardı her gördüğüne, duyduğuna inanırdı. onun gibisin.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Asik kisiligin ruhundadir. bedenin fisiksel dunyanin sorunlarina nekadar alisirsa ruhundan oakdar uzaklasirsin. ruhun bedenini kontrol edemiyor. cunku 3. boyutta bedenin kurallari isliyor. fakat ruhun sana yol gostermeye calisir, onu dinlemek sana kalmis.
tamam şimdi bu olayı anladım. -
ruhsuz insanlara sormak lazım
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Sen durduk yere olduğu sonucuna nerden varıyorsun önce onu anlat bakalım.
-
Evrende yok olmayan tek şey Enerjidir. Ruhun varlığını kabul eden bilim adamları onuda bi enerji olarak kabul etmişlerdir Bu yaklaşımla YAKLAŞIRSAK ölümsüzdür.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
anlatamazlar hocam :D ancak sallayabilirler :D Kirlian Photography diye aratin isterseniz. ruhun fiziksel olarak gorunusunu merak edenler icin soyluyorum.
-----------------------------bu nasıl bir mantıktır? ruhun varlığına inanıyorsun ki büyük ihtimalle müslümansın ve kalkmış ruhun fiziksel görüntüsünden bahsediyorsun. ortaokulda bir sıra arkadaşım vardı her gördüğüne, duyduğuna inanırdı. onun gibisin.
ruhu fiziksel oalrak gorebilmen icin ya beyninin algialrini degistirirsin ki bunu 3. boyutta pek mumkun degil, yada beyninin algilayacagi frekansa getirirsin ki bu bircok arac gerecle mumkun. evet muslumanim ;)