Sabah Sabah Yaşadıklarım..
-
En iyisini yapmı$sın bende olsam bende öle yapardım bundan sonra öle herkese bakmamayı örenmi$ olsun.:) Aynı yerden geçerken dikkatli ol Rövan$ için bekliyo olabilitesi yüksek:) Bu yüzdendirki yanında alet olsun :)
-
doğru düzgün yolunda giden biri olsa kimse ajandayla vurmaz
Bu yüzen iyi yapmışsın hoca bi de tekma atsaydın, bakış vardır selam verir tarzda, bakış vardır tehdit eder tarzda
için rahat olsun kim olsa aynı şeyi yapardı.. -
by_medcezir bunu yazdı:
-----------------------------Belki o çocukta şimdi başka bi forumda sabah sabah yaşadıklarım başlığı açmıştır
istanbul yaşanmaz oldu yolda yürüyemez olduk adamın biri kafama ajandayla vurdu simitçinin yanına düştüm gibi şeyler yazıyodur :D
Belli mi olur a.q hayat bu :P
-------------------------muhahaha
-
az bile yapmışsın..
ne güzel vurup yere düşürmüşsün sonra o yerdeyken gidip tekmelesen daha iyi olurdu..bayılana kadar tekmele bayılınca bırak yatsın orada... -
bileğine kuvvet bi kerede benim yerime vur bileğini güçlendir unutma karizma bilektedir :)
hava atıyosa havasını söndürecen o kadar sana karşı densiz ilgi gösteriyosa oturtacaksın
-
--ne bakıoon lan dana gibi
--sana ne lan yarraam
--aynı son :D
sorsanda büyük ihtimal aynısı olacaktı ii etmişin, ne uğraşacan boşuna
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38786
millet konuyu geyik haline getirmis bile :D:D
-
hahahah 8mm exploiti dövmüş D
-
simdi bu oay kime kimin arasında gecio a.q. cok komik bi olay lan harbi harbi 8mm exploiti mi dovmus puhaha
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi bi kızın yanına gidiyoduysa gitti karizma yazık olmuş hea :) ama tarzan olduğu için haketmiş :)
-----------------------------
eğer exploit'se dediklerim birbir çıkmış karizma yalan olmuş gerçekse iki tarafa da geçmiş olsun tekrardan tarzan olmamak lazım tabi :)
Toplam Hit: 10223 Toplam Mesaj: 42