Sadece Birsoru...
-
sadece bir soru bu...cvb ını sonzuz kere düşüp werebileceğimz değil ewet yada hayır da değil...
2 gün önce gece pc basındayken 1 yıl önce ayrıldığım sewgilm nete girdi ve hala beni sewdiğini yarın g.antep üni kayıta gideceğini we mümkn olursa ilk yıl sonunda basarılı olup yanımda okumak istediğini berabaer olmasak bile bnle aynı yerde olmak istediğini söledi bense aldırış etmedim...msn i kapadım...uyudum...
Sabahh saat 8 de telefonum çaldı baktım arayn yine o açtım uykulu idim günaydın dedi...cvb vermedim...kayıta gideceğim dedi sesini duymak istedim dedi...bnde iiiişte duydun uykum war kapat dedim...tamm canm dedi ii uykular dedi...we bu arda seni sewiyorum dedi....içten içe bir hüzün sardı içimi bende seni demek istedim ama olmadı diyemedim...ya sen dedi...bilemiyorum dedim..bayram da bi geleyim konusalım dedim....
tüm gün telefon elimde bi mesaj bekledim..kendi kendime sinirlendim olum ne alak 1 yıl gecti unutmuştur dedim...en yakın kankası olan kuzenimi aradım...doğru dedi hala seni sewiyo odasında resmin war ona bakıor hep dedi...içim ezildi çnkü böle bi aşkı hak edecek ne yapmıştım die...
tekrar pc nn basına geldim oturdum...sitelere girdim çıktım ama telefondan alamıordum gözümü... neden telefonu kapalıydı........saat tam 8:02 de arayan kız neredydidie kzızordum...yne aklımdan belkili sorular we cvblar geciordu...saat 19:36 telefonum çaldı baktım arayan baska bir numara dikket edince aklıma geldi...annesinin numarasıydı...belkide şarjı bitti annesinden arıyordur dedim açtım...
--Annesi...oğlum dedi...ses biraz boğuk geliyordu...efendm dedim....telefonu abisi aldı...Hüseyin dedi...tekrar efendim dedim we 3 kelime söylendi telefon ellerden düştü we kapandı....AYLİN VEFAT ETTİ.....durdum kala kaldım elimdeki çay bardağını sıkarken elime batan acıların ne olduğunu bile hissetmiyordum...durdum sesim kesildi...
Bütün bunları benmi yapmıştım acab dedim...istediği yer gelmemişti ama umutluydu benm yanıma gelecekti ve burda okuyacaktı...peki bn ne yapmıştım azarlar gibi terslemiştim aşkını...
bütün bu acı içinde msn de we kahrolası facebook ta hersey onun adı ile baslar biter olmuştu...acı wardı anlamsız we tarifsiz bir biiçmde... durağanlık basmıştı 4 bir tarafı..bunu ben ona nasıl yapmıştım neden yapmıştım...ewet ayrılmıştım ama bu kadar da wurdumduymaz nasıl oluyordum...bir yanlışlık vard...oturdum içten akan yaşlar artık durmakta olan kalbimden daha öteye akar olmuş yanaklarımdan damlıyordu...
İsyan mı etmeliyim dedim...olmaz...sözüm wardı...yas tutma diye söz wermiştik yıllar önce ewlenmesek bile birgün yine birbirimizin dik...o inanyordu çünkü...ben inanmasam bile..
oturdum ağlamadım ama akan yaşlara engel olamadım eski bir kağıt parçasını aldım elime...bir birimize uzak iki lisede idik yoldan gecerken ellerine sıkıştırdığım ilk kağıttı...sadece heyecan we korku ile yazılmış cümleler dolusu kalabalıktı...tek bir kısmı okumuştu...seninle tanışmak isterim.....gülümseme wardı yüzünde we bir sonraki gün bir kağıt beklerken kıpkırmızı yanaklı ufak bir kızdan bir öpücük aldım...bu onun için dedi...kafamı kaldırdım karşı kaldırımda idi ölece bekliyordu ayaklarım tutulmuş hareket edemz olmuştum...ilk defa idi bu kadar mutlu oluşum...yanına gittiğimde o kadar ürkek idim ki elimi dahi uzatmamıştım kendi uzattı we ürkek sesi ile ben ben AYLİN demişti...
Ve şimdi sen canm dostum aşkım bu sefer gerçek bir ayrılık bizi ayıran seni bnden habersizce alıp baska ellere götüren...
tüm bunlar yermezmiş gibi birde baska bir haber geldi sen hala eski sewgilnlesin gibi we ukala sözler....
yalancılıkla suçlamalı boş ve anlamsız gelen o sözcükler...sustum...doğrumu yanlışmı bilemem ama size de sormak istedim arkadaslar..ben hayatımdan sildim ailesinn takmış olduğu yüzüğü attım...
--Eski sewgilinz sizi hala çok sewerken öldü...we siz bu kişiyi anarken hayatnzda yeni olan biri size böle bir atıfat bulundu siz ne yapardınz?
-
abi yanlıs anlama da gercek mi bu ? film gibi geldi biraz :S
-
sonunu okumadım tühhh
-
gerçek kardeşim 2 gün oldu...we su an bende film olması için çok seyler werebilrim...su an aklıma gelen sözcüklerle yazdım....
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
salla bence üniv okuyacak yaa yanına birini arıyo kol kanat olsun diyee
-----------------------------kız vefat etmiş ne diyosun sen?
-
wesselam kardeş seni de tanıyorum ama bu öle bişe deil öldü..ya artık gitti...
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------ben tamamını okumadıum kardesım bende 1 yıldır aşk azabı cekıyorum sıkıldım bu konulardan ondan kesip attım okumadan
bu arada cok uzuldum allah rahmet eylesin
-
Kardeşim başın sağolsun.Bu durumdayken hayatına yeni birini mi aldın yada bunu bir arkadaşın mı söylüyor.Valla herkesin lafına bakıpta kafaya takma derim eski olabilir ama hatırası vardır mutlaka.
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------başın sağolsun bu arada.
-
NAsıl Oldu?
Ne şekilde..
(Kalp krizi, beyin kanaması, kamyon çarpması?
-
Sanki kızın icine dogmuş.. Cok uzuldum basın saolsun . İlk okurken hikaye sandım ama gercekmis :(:(