Sadece Birsoru...
-
offf hocam be,benimde eski manita beni çok severdi hatta ben sevmezdim o 2mizin yerinede severdi zaten sevmediğimden kısa sürdü,şimdi düşünüyorumda mesaj atıcam tabi cevap verirse öğrenicem ne halde olduğunu,o yaptıklarımdan sonra sanmıyorum mesaj atsın,bi insana bağlanmak zor ama bağlandıktan sonra unutması daha zor.ukalayada birşey diyemezsin ne olup bittiğinden haberi yok
-
Hayat 3D animasyon dan ibaret değildir ;) düşünüp tartıcaksın böyle şeyleri yada sonucuna katlanıcaksın şuanki gibi, ölenle ölünmez gidende geri gelmez, senin için bu bi ders oldu, belki hayatın boyunca unutamıyıcan bişey ama şurda ağlıyıcan 3 gün ya sonrası? hayat devam ediyor kendini bırakırsan bu olaydan ders almazsan yine kaybeden sen olursun BEN DEĞİL! canının acısını anlıyorum ama eldende bişey gelmez BAŞIN SAĞOLSUN...Sende bigün bu kızın düştüğü duruma düşersen Ah etme şaşırma hafızanı yokla biraz bugünleri anımsa ;)
-
başın sağolsun
-
arkadaşım öncelikle başın sağolsun allah sabırlar versin
taktiri ilahi eninde sonunda hepimizin gideceği yer orası
dmekki vakti gelmiş ama sen bunu bilemezdin kendini boşuna kurma
tamam acı bir olay yaşamıssın ama daha nekadar yaşayacağını kimse bilemez
hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor perde kapanana kadar senden değerli kimse olmamalı -
başın sağolsun hocam. yazını sonuna kadar okudum. üzüldüm ikiniz içinde. şimdi vicdani bi azap çekiyosundur. terslediğin için. hocam bundan kaçışın yok içini rahatlatana kadar. bi git kızın ailesine ulaş mezarını gör derim mutlaka emin olmak için. her şeye rağmen insan oğluyuz, çiğ süt emmişiz bunuda unutursun elbet.. ama yazında ben seni suçlu kılan bişey göremedim. kızın neden öldüğünü felan yazmamışsın. sebebini felan bi araştır derim. bize sorduğun soruyada gelince en doğru kararı sen vericeksindir konuyla ilgili. ve vereceğin en kötü kararda bu kararsızlığından daha iyidir..
-
sağolun hacılar trafik kazası idi
-
Çok geçmiş olsun hocam. Sen böyle olacağını bilemezdin ki. Onun için vicdan azabı duyma bence.
-
Sana hatırlatılanı vm hatırlatını ı unutma
-
Kardeş bilirim acısını,3 sene önce gitmişti balım.Unutuluyo dicekler,unutulmuyo hep kalıyo izi belki şuan ki pskolojinde olmayacaksın daha rahat olcaskın ama unutmayacaksın.B, an boşluğa gözlerin kayacak etrafında kiler noldu lan dicekler yok bişey diceksin.Unutuluyo dicekler unutmayacaksın..
Başın saolsun hoca..
-
Kardesişm boşuna üzülme cünkü unutucaksın.kafana taktıkca yenı işlşki yaşamayamazsın:Çocuklarının anası deıl eskı kız arkdasın.Sen telefonu açmadın diyede ölmedı .Kader bu kımın ne zman öleceği belli değildir.Burada rahmetlının senı ne kadar sevıp sevmedıgnden bashsetmek dogru olmaz.Ama gerçek ten seven insan kendini senden mahrum etmez ne olursa olsun!!! bunu unutma öss bahane olmaz bence