Sadece Birsoru...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

başın sağolsun kardeşim

allah sabır versin valla okurken gözlerim doldu yeminederim .(kolay kolay ağlamam )

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

ölümün seni nerde beklediğini bilmiyorsan, sen ölümü heryerde bekliceksin..

bu durum seni öyle bir pişircek ki, bidaha önüne çıkan zorluklar seni hiç etkilemeyecek. Senin elde ettiğin kar bu.

Onun elde ettiği kara bakarsan, artık ebedi hayatında. eğer inancın varsa, asıl uykunun bu dünya olduğunu bilirsin.

Bu karlara bakıp, zararları görmezden gel, hernekadar görmezden gelinmicek kadar büyük olsalar da..

Şimdiki kız arkadaşına da hak ver biraz, çok üstüne gitme, kıskanması normal, o senin kadar yoğun hissedemez onun ölümünü. Dünyada yaklaşık saniyede 1 insan öldüğünü hesaba katarsak dünya matem yeri olurdu yoksa. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Allah sabır versin.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=66315

Başın sağolsun...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    Başın sağolsun kardeş :((( valla benimde gözler doldu yaw.....

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek
    Başın sagolsun kardeş allah sabır versin...

Çeker-Çizer-Söver
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    arkadaşım başın sağolsun, sana her ne kadar üzülme, ölenle ölünmez v.s. desek de sen içini dök birine ancak öyle rahatlarsın, anlat yakın bi arkadaşına onunla ilgili herşeyi.. sonuçta o da mutlu olarak gitti bir de bu açıdan bak olaya..

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    başın saolsun hacı... bu saatten sonra elden bişey gelmez... şimdi yazacaklarımı seni rahatlatmak için yazmıyorum bunlar hayatın gerçekleri... bir ilişki yaşamışsınız iyi kötü birçok anı paylaşmışsınız ve sonunda bişeyler olmuş ve bitmiş... ve bir daha barışmayı düşünmemişsin içindeki herşey bitmiş kızsa hala unutamamış olabilir bunlar hayatın gerçekleri... aynı duruma sende düşebilirdin... sen aylini severken aylin seni istemiyor olabilirdi... yazık olmuş vefat etmiş ancak kendini suçlaman yersiz! sonucta ölümlü dünya eninde sonunda hepimiz birgün toprak olacağız... ha bugun ha yarın ne farkeder... ölüm hayal değil hayatın bir gerçeği... olaya bu yönüyle bak... onu ne kadar mutlu ettiğini düşün... güzel günleri düşün... elbet üzüleceksin ağlayacaksın içine kapanacaksın... ama hayat devam ediyor en azından senin için... içinde bulunduğun durumu az cok anlayabiliyorum bende buna benzer bişi yaşadım belki kız arkadaşım ölmedi ama ölmekten beter oldu... bazen bencil olmak gerekir... vefat etmemiş olsaydı ve sırf kız istiyor diye onunla barışsaydın hayat sana zindan olacaktı tabi sen mutlu olmadığın için onu da mutlu edemeyecektin... sadece yanında olmayla işler yürümemekte... tekrar barışmamakla en doğrusunu yapmışsın... ha terslemişsin ama kötü niyetle değil! sadece senden umut beklememesi için! yine onun iyiliği için... vefat edeceğini bilemezdin... kendini toparlamaya bak hacı hayat kısa... tekrardan başın saolsun...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    Off ne hikayeymş be..

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    usta elden bişey gelmez.. üzme kendini.. keşkelerde sarmasın kafanı. boşver..  yapacak bişey yok çünkü..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 6123 Toplam Mesaj: 50