Sadece Birsoru...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selfharm
    selfharm's avatar
    Erkek
    başın sağolsn hocamm allah sabır versinn

I look inside my self and see my heart is back, <br> I see my red door and I want it painted black. <br> Maybe then I'll fade away and not have to face the facts, <br> it's not easy facing up when your whole world is black
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ufff tamda üstüne geldi bu olay hoca :s

bnde 3 5 gün önce hayatımda en çok değeri verdiğim insandan ayrıldm. ama ayrılma sebebim sevmediğimden sıkıldığmdan fln deil. sadece ona bazı şeyler biraz ders olsun dye.. hemde "inş. mutlu olsun bi başkasyla" fln dyede ayrılmadık sadce bnm tarafmdan fazla şekilde azarlanarak, terslenerek ayrıldk..

bu hikayenden sonra içimi korku sardı aricam onu.. 

Allah Rahmet Eylesin kardeşim Başın sağolsun.. ):

sana içini azda olsa rahatlatman için yapabilcen bişi söliym; mezarına git tek başına kimsenin olmadığı bi vakit, başucunda (kendni tutamicna inanıyorm ağlarsn..) içini dök ona yüzüne söliyemediğin o hayattayken yaptığın hatalarının hata olduğunu, ama senin içindeki gerçek olanları fln anlat dök içini azda olsa rahatlatıcak seni eminim..

diğer kıza gelirsek sana onu unuttrabileceğine inanıyosan, seni onun gibi mutlu edebileceğine inanıyosan devam et onunla. çünkü o sadece kıskanmış şüphelenmiş bunda bi suç ya da hata göremedim yine de sen bilirsin..

Tekrar Allah sabır versin hocam çok üzüldüm.. ):

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam unut unut demek istemiyorum lafta kalıcak acını yaşa bağıra çağıra ağla hatta herşeyin ilacı zamandır inş en kısa zamanda acın hafifler

başın sağolsun 

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

film gibi :|

başın sağolsun hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hoca Ne Yaptın Akşam akşam İçimi Parçaladın Yeminlen. Fena hüzünlendim Yahu Ne Vicdansızmışın.. Yani Kusura Bakmada Yanımda Olsan Bi tane Patlatacaktım O Kadar Doldum Yeminlen yahu. :(

Gerçekten Çok vurdum duymazmışsın... Allah Rahmet Etsin. Cennet Mekanı olsun, Sanada Sabır Versin, Şimdi Yedinmi Ayvayı Gelde At Kafandan Artık. Hiç Değilse Bende Seni Seviyorum Deseydin be Vicdansız Of be Of.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    kaçgündr kendimi soyutladım zaten düşüncelerimden warmak istedğim yere warmanın yolu bnce burda idi...soyutlamak br  baslangıc oldu..kndimi buldum we kendiime geldim..üzüldkçe braz daha dibe battığımı we ben onun için üzülürken bnm için üzüln onlarca kişiyi daha da zor durumda bıraktığımı gördüö..kendimi derse we yapmak zorunluğu hssedeceğim işlere adadım ki...brazcık kndime geleym die ki bunu bir nebzee olsada basardım...sağolun tekrrdan

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    kaçgündr kendimi soyutladım zaten düşüncelerimden warmak istedğim yere warmanın yolu bnce burda idi...soyutlamak br  baslangıc oldu..kndimi buldum we kendiime geldim..üzüldkçe braz daha dibe battığımı we ben onun için üzülürken bnm için üzüln onlarca kişiyi daha da zor durumda bıraktığımı gördüö..kendimi derse we yapmak zorunluğu hssedeceğim işlere adadım ki...brazcık kndime geleym die ki bunu bir nebzee olsada basardım...sağolun tekrrdan
    -----------------------------

Hocam Vefat Sebebi neymiş bu arada onu yazmamışsın. Toparlanmanı Diliyorum, Gerçekten Hüzünlü bir Yaşam Kesitini Paylaştın Bizimle. Allah Yardımcın Olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    üniversite kaydına giderken trafik kazası gecirior. kardeşim

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hocam senin suçun yok ölenle ölünmez..

Yeni sevgilinle ona bağlanmadan saygı sevgi içinde iyi vakit geçir, o da bir gün ölecek hayata küsmek mi gerekir ? Bu dünya kimseden ibaret değil hayat çok kısa ve herkes kendi hayatını yaşıyor,mutlu olmayı başaranlarsa malesef bencil ve duygusuz davrananlar ..Bu şekilde duygusal davranarak onu ve ya geçmişi geri getiremezsin ne yaparsan kendine yaparsın . Unut gitsin..

Toplam Hit: 6112 Toplam Mesaj: 50