Safakmatik.Com Açılmıştır. Asker Ve Aileler İçin Yapıldı. Şafaksayma, Resim Ekleme, Mesaj Ekleme ..
-
konu tekrar up.
Desteklerinizi bekliyorum...
Tbt Yönetiminin haberi var.
Saygılarımla...
Öneri istek şikayetleriniz bekliyorum.
-
konu bi up
hafta sonu askerlerimizin hepsi görsün.
-
konu bir daha uplansın askere gidecek arkadaşların işine yaryacağına eminim.
-
hayırlı ugurlu olsun güzel proje tebrikler.
Gözünü seviym su domaini değiştir :D
-
MaTRaX da askerde 91/2 tertip olarak 2gun once 400den dustum :) safak 398 :) siteye de gireyim bi..
Bolu 2. Komando Tugayindayim birisi beni burdan kurtarsin :) -
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
MaTRaX da askerde 91/2 tertip olarak 2gun once 400den dustum :) safak 398 :) siteye de gireyim bi..
Bolu 2. Komando Tugayindayim birisi beni burdan kurtarsin :)
oo hacı adam mı öldürdün o nasıl bi şafaktır :) 339 ksd şafak 47 -
hocam sorma adam oldurmus gibi hissediyorum kendimi..
zaten o safak olmasa bile sanki adam oldurmuslerin yaninda gibiyim Bolu komando tugayi full surgun yeri amk :)
daha 2 aylik askeriz olsun o kadar safak :) kisa donem de iyiymis :) kiskandim yani :P -
MaTRaX bunu yazdı:
zaten o safak olmasa bile sanki adam oldurmuslerin yaninda gibiyim Bolu komando tugayi full surgun yeri amk :)
daha 2 aylik askeriz olsun o kadar safak :) kisa donem de iyiymis :) kiskandim yani :P
-----------------------------Eğitimde hâla uyumadan 84 saat süren o garip yürüyüş yaptırılıyormu? Botlarınızı çıkardığınızda çoraplarınız parmaklarınıza ve ayaklarınızın altına yapışmış oluyor, yıkadıktan sonra altlarına antibiyotik toz serpiştirin. Biz Boluyu haritadan sileli yıllar oldu :) oradan geçerken tüylerim diken diken oluyor, rabbim hepinize sabırlar versin.
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------MaTRaX bunu yazdı:
daha 2 aylik askeriz olsun o kadar safak :) kisa donem de iyiymis :) kiskandim yani :P
-----------------------------Eğitimde hâla uyumadan 84 saat süren o garip yürüyüş yaptırılıyormu? Botlarınızı çıkardığınızda çoraplarınız parmaklarınıza ve ayaklarınızın altına yapışmış oluyor, yıkadıktan sonra altlarına antibiyotik toz serpiştirin. Biz Boluyu haritadan sileli yıllar oldu :) oradan geçerken tüylerim diken diken oluyor, rabbim hepinize sabırlar versin.
-----------------------------Sorma botu teskere alinca ameliyatla cikarticaz ayaktan..
Intikallere daha baslamadik..
yaklasik 2 hafta sonra Sirnaga gidiyoruz.. 12 saat nobet tutmaya 5 ay boyunca..
Burasi gercekten cok zorlu bi yer ya.. Hic bir birlige benzemiyor.. Adamlar resmen askercilik oynuyorlar burda..
Herkesin kafada sorun var hic bir duzgun adam yok..
Nerde toplama psikopat var burada :|
Allah razi olsun kardesim..
Umarim ben de hayirlisiyla silerim Boluyu haritadan :) -
MaTRaX bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------Sorma botu teskere alinca ameliyatla cikarticaz ayaktan..
Intikallere daha baslamadik..
yaklasik 2 hafta sonra Sirnaga gidiyoruz.. 12 saat nobet tutmaya 5 ay boyunca..
Burasi gercekten cok zorlu bi yer ya.. Hic bir birlige benzemiyor.. Adamlar resmen askercilik oynuyorlar burda..
Herkesin kafada sorun var hic bir duzgun adam yok..
Nerde toplama psikopat var burada :|
Allah razi olsun kardesim..
Umarim ben de hayirlisiyla silerim Boluyu haritadan :)
-----------------------------Uzun intikallere başladığınızda çanta bir kaç saat sonra çok ağırlaşacaktır, başka şeyler düşünün, zaman ilerledikçe vücudunuzu hissedemeyeceksiniz, başınız gövdenizden ayrılmış hissine kapılacaksınız. Palaskanızı dinlenme süresince gevşetin yürürken palaska gevşetmeyin fıtık olursunuz. Antibiyotik taşımak yasaktır yanınızda 2 tane bulunsun idrarda yanma vücutta iltihaplanma hissederseniz yutun, ateşlenmenizi önleyecektir. Yürürken başınızı asla eğmeyin, yat pozisyonunda topuklarınız yere tam temas etsin, komutları anında uygulayın. Sivil yaşamı evinize dönene kadar unutun, duygularınızı unutun, siz kışla askeri değilsiniz, savaşa gideceksiniz. Bana güvenin ne kadar itaatkar, duygusuz, soğukkanlı ve hızlı olursanız bu süre o kadar rahat geçer. Askerliğiniz bittiğinde uzman bir psikoloğa danışın, askerliğim bittiğinde aylarca her sabah uyandığımda silahımı aramıştım, size de olacak.