Safakmatik.Com Açılmıştır. Asker Ve Aileler İçin Yapıldı. Şafaksayma, Resim Ekleme, Mesaj Ekleme ..
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
tosun bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
puhahahahahahahahahahaa
caps aldım serkan
:D
hiç kaçırma malzeme olduk gene :P :)
-----------------------------hacı bu unutulmaz ben sana diyim
http://img132.imageshack.us/img132/7147/n10596886892195449464.jpg
----------------------------- -
trampfd bunu yazdı:
Projeyi web tabanlı sanmıştım, aslında böyle bir projenin web tabanlı olması şart bence, ayrıca facebook twitter gibi sosyal ağlar ile de etkileşimli bir yapıda olsa daha amacına yönelik, modern ve kullanışlı olurdu.
-----------------------------hem web tabanlı hemde desktop tabanlı
-
Hocam seninde eline sağlık iyi iş çıkarmışsınız
-
trampfd bunu yazdı:
Projeyi web tabanlı sanmıştım, aslında böyle bir projenin web tabanlı olması şart bence, ayrıca facebook twitter gibi sosyal ağlar ile de etkileşimli bir yapıda olsa daha amacına yönelik, modern ve kullanışlı olurdu.
-----------------------------Üstad proje cosmic inde dediği gibi w tabanlıda çalışmakta...
Ayrıca facebook ve diğer arkadaşlık ağları için zamanım kalmadığı için yapamıyorum.... ama askerden dönüşte onlarıda tamamlayacağım :))
-
hocam bn çorluda ıkamet edıyorum beklerım yalnız ayazı fenadır hazırlıklı gel:) hayırlısı olsun hayırlı teskereler..
-
Bisses bunu yazdı:
hocam bn çorluda ıkamet edıyorum beklerım yalnız ayazı fenadır hazırlıklı gel:) hayırlısı olsun hayırlı teskereler..
-----------------------------eyw. moruk sağol çok :))
manisada okudum bende :D tam takım geliyorum ıslak mendile kadar :D
pimpirikli adamım ben ne yapayım :))
bu arada seni rahatsız edebilirim adres için bakalım :))
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------hocam bir bir kendisine söyledim :D inş unutmaz .. :|
-
güzel
-
ToR5 bunu yazdı:
güzel
-----------------------------eyw. kardeşim ... desteklerinizi bekliyorum facebookta felan
-
İyi Güzel hoşta daha boru gibi 448 gün var :D