Safakmatik.Com Açılmıştır. Asker Ve Aileler İçin Yapıldı. Şafaksayma, Resim Ekleme, Mesaj Ekleme ..
-
hipokondriyak1 bunu yazdı:
-----------------------------
hayırlısı olsun hocam oncelıkle hayırlı teskereler.
Bu arada online durumu herzaman mevcut olmayan aıleler ıcın
Msn ın son surumunde gormustum.
Sesli ve görüntülü msj yaparsan web camdan otomatık kayıt yapıp aıleleler gonderen cok guzel olur.
Cunku evınde bılgısyarı olmayan ve olsada ınternetı olmayan aıleler var
----------------------------- -
hey gidi günler hey, bizim zamanımızda böle şeyler yoktu, şafağımı yanlış hesapladı diye tertipi dövmüştüm, güya matematikten anlıyormuş, askerliğim bitti ve ben onun matematikten anladığını ogün çözmüştüm, aslında doğruymuş şomağızlı pezevenk dedim bi daha dövdüm :S
.sallamasyon.
-
askerden sonra bişi fark ettim elemanların isimlerini unutuyorsunda nereli olduklarını unutmuyosun :)
-
Askere gitmedim ama benimde genelde nereli olduğu aklımda kalır isim ıskarta :D
-
konum bir up olsun ya yemin töreninden sonra eve geldim çok mutluyum :))
pazar malüm teslim olacam gene
-
Erdem nerelerdesin yahu :)
-
valla abi sorma askerlikle cebelleşiyoruz yaa :))
atarsa 128 :))
-
Dostum, başlangıç tarihini ayarlamadan sadece bitiş tarihini yazabileceğimiz ve buna göre şu anki güne göre kalan şafak sayısını yazan bir script eklesen olur mu acaba? Çooook güzel planlarım var da, aynı zamanda tanıtımını yapıcam çünkü sitenin :)
-
Kenarda dursun 1-2 aya lazım olacak :)
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum, başlangıç tarihini ayarlamadan sadece bitiş tarihini yazabileceğimiz ve buna göre şu anki güne göre kalan şafak sayısını yazan bir script eklesen olur mu acaba? Çooook güzel planlarım var da, aynı zamanda tanıtımını yapıcam çünkü sitenin :)
-----------------------------kardeşim sorun değil yaparız :))
ama şimdi askerdeyim kodlamalara girmek bile istemiyorum :))
ama mutlaka yaparım sadece bu sistemin tersi olacak...allaha emanet ...
Orda reklamlarımızı yapmayı unutma