folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI

Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

Yabancılara toprak satışını düzenlenen kanunla birlikte 25 dönümden 300 dönüme çıkarıldı. Çıkarılan kanunun ardından Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Ocak 2012 verilerine göre Hatay’da 1974 yabancıya, 1320 parselde toplam 3 milyon 722 bin 824 metrekare toprak satıldı. 5 milyon 556 bin metrekare bir alan sahip olan Hatay’ın bu satışlarla birlikte yarıdan fazlası yabancıların eline geçmiş oldu.

Milli Gazete’den Fatih Yedier’in haberine göre Hatay’ın yarıdan fazlasının yabancılara satılması tesadüf değil. Bölgede yaşanan sıcak gelişmeler sürerken, toprak alımlarının devam ettiği belirtiliyor. Benzer bir durumun Urfa için de geçerli...

NEDEN HATAY ?

Hatay, hem Yahudiler hem de Hıristiyanlar tarafından kutsal kabul edilen çok sayıda yerleşim yerini içinde barındırıyor. Dünyanın ilk mağara kilisesi ve Hıristiyanların en önemli ibadet mekanlarından olan St. Pierre Kilisesi, Hatay’da bulunuyor.

Vatikan’dan sonra Hıristiyanların ikinci hac yeri ünvanını taşıyan bu kilise yakın bir süre önce restorasyona alındı. Antakya Musevi Havrası Vakfı da iki tarihi konutu restore ettirerek, buraları şehre gelecek Yahudilerin için "Antakya Musevi Konuk Evi"ne dönüştürdü.

Bu kapsamda 2005 yılında Hatay’da I. Hatay Medeniyetler Buluşması adı altında bir toplantı düzenlenmiş beş gün süren toplantının açılış konuşmasını İstanbul Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos yapmıştı. Toplantıya dünyadan çok sayıda din adımı katılmıştı.

Hatay’da farklı inanç gruplarına mensup vatandaşların yaşıyor olması, Hatay’ı medeniyetlerin ve inançların birleştiği bir yer olarak göstermek isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Ne yazık ki yetkililer de yaptıkları çalışmalarla, ifsad faaliyetlerine çanak tutuyor.

TÜRKİYE’NİN YÜZDE 10’U GÖZDEN ÇIKARILMIŞ DURUMDA

Eskiden bir ilin en fazla binde onu satılabilirken günümüzde ise bu oran Türkiye’nin yüzde 10’unu geçmez diye değiştirildi. Yani Türkiye’nin bu manada yüzde 10’u gözden çıkarılmış durumda.

Hatay’ın yarıdan fazlası satılırken Konya arazilerinin ise yüzde 7’si yabancılara satıldı. Yabancılara satış konusunda belirlenmiş sınır, il yüzölçümünün yüzde 05 iken bu sınır Hatay’da yüzde 040 ile aşıldı. Özellikle Suriye’de yaşanan gelişmeleri fırsat bilerek bölgedeki arsaların el değiştirdiği ifade ediliyor.

Hatay başta olmak üzere Urfa’da da benzer alımların gerçekleştiği kaydediliyor.

Kaynak : http://www.haber3.com/saka-degil-gercek-hatay-satildi-1571683h.htm#ixzz2A13zCjJ

İts My Life. NOW or NEVER
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

evet ben urfadayım şimdi çok merak ediyorum tayyipin eşrefi mahlukatları yahudiye kafa tut sonra buradaki eski otogarı yahudilere sat

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

İyi olmuş belki 100 senedir çıkmayan petrolu cikarirlarda turkiyeye para girer.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

şeyhim acaba o parayı türkiyeye harcatırlarmı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Şeyhe Katılıyorum... Bizim Yiyemediğimizi Belki Onların Sayesinde Yeriz... Bize Koklatırlarmısına Gelince, Misakı Milli Sınırlarımız Dahilinde Olduğundan da Olsa Gerek Payımızı Verirler.. Diye Düşünüyorum, Vermemek Gibi Bir Şansları Yok...

Eeee Ne Demişler Yemiyenin Malını Yerler.

Ayrıca Çok Uzun Bir Zamandır Ülkede Seçimle Gelen Siyasiler Halka Hayin Gözle Bakmaktan Başka Bir Çalışma Ve Hizmet Anlayışı Geliştiremediler... Bu Halka Layık Görmeyen Siyasi Yapımızı Suçlarsam Sanırım Yanılgı Haline Girmem Diye Düşünüyorum...

Talihsizliğimiz Toprak Satışlarımız Değil, Zira Şahsa Satışı Yapılan Toprak Öz Hakkı Devletimizdedir Her Zaman... Talihsizliğimiz Değersizliğimizdir.. İnsanımız Değersiz.

ShockMan tarafından 22/Eki/12 12:05 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Satıldı satıldı diyorsunuz bi bitiremediniz. İyiki bu haber uluslararası gündemde tutulmuyor. Türklerinde başka ülkelerde dönüm dönüm arazi almasına karşı çıkılmıyorsa türkiyede de yabancı sermayenin hor görülmemesi gerekir. Yoksa başka ülkelerde türklere çöp bile satmazlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

şeyhim acaba o parayı türkiyeye harcatırlarmı

Neden harcatmasin kendi topraginda cikan mal, ayaklanma dahi cikabilir.Terkedilmeye zorlanabilirler, boylece neticeleri tutusup, paylasmak durumunda kalirlar

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Olay hatay da 3/2  türkiye de 10 da 3 filistin e bakın ya da filistin i bırakın kendi tarihimize bakın ingiliz dayatmalı reformların başladığı 1800 lerden kurtuluş savaşımıza kadar geçen zamanda da durum aynıydı.demiryolları imtiyazları bedelsiz imtiyazlar insan insanlığından utanıyor insanmıyım acaba diye.osmanlının borçlarına atatürk itiraz etmemiş hepsini ödeyeceğiz diyerek konuyu kapatmıştır.1953 yılına kadar ülkemiz o borçları ödedi.almanlar ve japonlar 2. dünya savaşı sonrası amerikan esaretini ekonomik olarak azaltmak için 2. bir devlet kuracak kadar paralar ödemişlerdir amerika ya yeterki ensemizden atalım diye.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

evet ben urfadayım şimdi çok merak ediyorum tayyipin eşrefi mahlukatları yahudiye kafa tut sonra buradaki eski otogarı yahudilere sat

O otogarin yerini ben alacaktim haci 4 yil once.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hatayda satışların çok olduğunu biliyorum. Genelde paravan satışlar yapılıyor. Yani türk vatandaşı birine yabancılar hem yüklü bir komisyon veriyor hemde ederinin çok üstünde paralar teklif ederek arazileri kapatıyorlar. Benim dedem bile yayladağ da verimli bir tepe araziyi ederinin 6 katı fiyata sattı. Çok söyledim yabancılara satma diye ama bana dediği şu oldu: -Oğlum yabancıya satmak istemem de bu adamların verdiği rakamın yarısını verseler tanıdık birilerine satardık. Para lazım...

O da bi yerde haklı... Ama benim üzerime 1 karış toprak olsa yabancıya satmam amk. 20 katı da fiyat verse satmam ! Bugün antakya merkezde cadde üstünde güzel bir evimiz var. O ev nasılsa bana miras kalacak. Kesinlikle yabancıya satmam. Aşırı bir ihtiyaç olmadıktan sonra tanıdık birine de satmam. Nedir bu para sevdası anlamış değilim...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 4539 Toplam Mesaj: 39