folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI

Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

durmak yok satmaya devam

Minimalist Değilim Tembelim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hatayda satışların çok olduğunu biliyorum. Genelde paravan satışlar yapılıyor. Yani türk vatandaşı birine yabancılar hem yüklü bir komisyon veriyor hemde ederinin çok üstünde paralar teklif ederek arazileri kapatıyorlar. Benim dedem bile yayladağ da verimli bir tepe araziyi ederinin 6 katı fiyata sattı. Çok söyledim yabancılara satma diye ama bana dediği şu oldu: -Oğlum yabancıya satmak istemem de bu adamların verdiği rakamın yarısını verseler tanıdık birilerine satardık. Para lazım...

O da bi yerde haklı... Ama benim üzerime 1 karış toprak olsa yabancıya satmam amk. 20 katı da fiyat verse satmam ! Bugün antakya merkezde cadde üstünde güzel bir evimiz var. O ev nasılsa bana miras kalacak. Kesinlikle yabancıya satmam. Aşırı bir ihtiyaç olmadıktan sonra tanıdık birine de satmam. Nedir bu para sevdası anlamış değilim...

Olay bir evin satilip satilmamasi degil,

Olay tayyip kopeginin bir an once vatana ihanetten yargilanip idam edilmesi. Bu picler bir 4 yil daha iktidar oluralrsa o zaman Turkiye Cumhuriyeti marraga yan basti demektir.

Bu piclerin, asil niyetlerini halen goremeyenlerin kor gozlerine, bos beyinlerine sokayim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

küreselleşmenin en belirgin ve çarpıcı örneği türkiyede boşuna dememişler tarih tekkerrürden ibarettir zamanında yahudiler tonlarca altın teklif etti ekabire velakin şimdi baştakilere hiç bir şey vermeden rahatlıkla alıyorlar satın aq ama bu kadar ucuza değil

İts My Life. NOW or NEVER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuya istinaden bu caps geldi aklıma (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Hatayda satışların çok olduğunu biliyorum. Genelde paravan satışlar yapılıyor. Yani türk vatandaşı birine yabancılar hem yüklü bir komisyon veriyor hemde ederinin çok üstünde paralar teklif ederek arazileri kapatıyorlar. Benim dedem bile yayladağ da verimli bir tepe araziyi ederinin 6 katı fiyata sattı. Çok söyledim yabancılara satma diye ama bana dediği şu oldu: -Oğlum yabancıya satmak istemem de bu adamların verdiği rakamın yarısını verseler tanıdık birilerine satardık. Para lazım...

O da bi yerde haklı... Ama benim üzerime 1 karış toprak olsa yabancıya satmam amk. 20 katı da fiyat verse satmam ! Bugün antakya merkezde cadde üstünde güzel bir evimiz var. O ev nasılsa bana miras kalacak. Kesinlikle yabancıya satmam. Aşırı bir ihtiyaç olmadıktan sonra tanıdık birine de satmam. Nedir bu para sevdası anlamış değilim...

Olay bir evin satilip satilmamasi degil,

Olay tayyip kopeginin bir an once vatana ihanetten yargilanip idam edilmesi. Bu picler bir 4 yil daha iktidar oluralrsa o zaman Turkiye Cumhuriyeti marraga yan basti demektir.

Bu piclerin, asil niyetlerini halen goremeyenlerin kor gozlerine, bos beyinlerine sokayim.

yan bastı zaten , tayyip bu ülkenin ve senin milletinin değil başka birilerinin başbakanı bundan ötürü ihanetinden bahsetmek doğru değil , tayypgiller ve cemaatleri herzaman taraflarına sadıktılar , taaa kürt saidlerden beri hep aynı taraftaydılar 

başımıza bela olmasının nedeni senin de canısiperhane savunduğun arap dininin türk varlığına sinmiş olmasıdır, bünyedeki bu kanseri bu mikrobu kullanarak düşman milletini dizlerinin üzerine indirdi , artık infazını ne zaman uygun görürlerse ... 

xzxz tarafından 22/Eki/12 12:26 tarihinde düzenlenmiştir

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Üsküdarda da satılıyor, bu büyük yeni yapılan resident evil binaların neredeyse yarısı daire olarak cünüp sünnetsiz gâvura satılıyor, şimdilik yatırım amaçlı alıyorlar ama zamanlayerleşiyorlar, e tabi bu güruh uzvunu zincire vurmayacağına göre ikameti yakın mala da vurmak isteyecektir, müslüm bünyeler kızlarına karılarına sahip çıksın da kapçık davasına yabancı damatlar dinler arası diyaloğa zarar vermesin... ne yapalım; alan razı veren razı, bize de izlemek düşer.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Keşke şırnak hakkari diyarbakır filanda satılsa ayrılsa şöyle bizden ne güzel olur...

Linux
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dibimde bayrak yaksınlar , kafamı kaldırırssam beni yatırıp siksinler. 

küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

İsrail-Filistin meselesi de bundan başka bişey değil.

Filistinliler zamanla bu şekil toprak satıp biryandanda borçlanmışlar. Israilde borçlara karşılık topraklara el koymuş. Sonra hır çıkmış tabi, müslüman yahudi savaşı değil tam olarak yani.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

arkadaşım satılmış olsun da toprak sahipleri yerel veya  erkezi yönetim sahibi olmuyor ki. Yani adam arsayı alıp orda kale kuramaz. Devletten izinsiz suç unusuru şeyler barındıramaz. Suç örgütü kurup sınır çizeöez. Amına korlar tapusunun da toprağının da :) bırakın alsınlar para girsin memlkete. hatta işletsinler tarım sanayı yapsınlar. yapmasalar da karla satan vatandaşın mutluluğu bile yeter bize.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 4538 Toplam Mesaj: 39