Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI
-
Bir ilin yüz ölçümünün Binde 7 sinden fazlası satılamazken hatayın %5i satılalı 15 sene oldu yeni mi haberiniz oldu ???
-
kuytul bunu yazdı
arkadaşım satılmış olsun da toprak sahipleri yerel veya erkezi yönetim sahibi olmuyor ki. Yani adam arsayı alıp orda kale kuramaz. Devletten izinsiz suç unusuru şeyler barındıramaz. Suç örgütü kurup sınır çizeöez. Amına korlar tapusunun da toprağının da :) bırakın alsınlar para girsin memlkete. hatta işletsinler tarım sanayı yapsınlar. yapmasalar da karla satan vatandaşın mutluluğu bile yeter bize.
sen başlığı okumadın sanırım yüzde ellisi yabancının olmuş hatay elden gitmiş. kale değil şehir kurmuşlar
-
bu tür kaynağı belli olmayan haberlere inanmayın bebeler
-
HolyOne bunu yazdı
İyi olmuş belki 100 senedir çıkmayan petrolu cikarirlarda turkiyeye para girer.
katılıyorum
-
Büyütecek bişey olduğunu Zannetmiyorum... Bizim Mayamız Sağlam Olsun, İşimizde Bellidir, Geçmişimizde Bellidir. Bizi Filistin ilede Karıştıracaklarını Zannetmiyorum... Gereksiz Yere Sitrese Giren Arkadaşlarımız Var... Sebep Bu İse Bence Rahat Olun.. Bundan Gelmez Bize Bir Problem....
Problemin Aslı Akaryakıttaki Almış Başını Gitmişlik ve Milletimizin Geçim Sıkıntısına Aldırmadan Pahalılığı Körükleyen Zihniyettir.. -
ShockMan bunu yazdı
Büyütecek bişey olduğunu Zannetmiyorum... Bizim Mayamız Sağlam Olsun, İşimizde Bellidir, Geçmişimizde Bellidir. Bizi Filistin ilede Karıştıracaklarını Zannetmiyorum... Gereksiz Yere Sitrese Giren Arkadaşlarımız Var... Sebep Bu İse Bence Rahat Olun.. Bundan Gelmez Bize Bir Problem....
Problemin Aslı Akaryakıttaki Almış Başını Gitmişlik ve Milletimizin Geçim Sıkıntısına Aldırmadan Pahalılığı Körükleyen Zihniyettir..Osmanlı da rahattı hacım, koca imparatorluktan geriye sadece rahat ol ve muhteşem yüzyıl kaldı.
-
RETRET bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Problemin Aslı Akaryakıttaki Almış Başını Gitmişlik ve Milletimizin Geçim Sıkıntısına Aldırmadan Pahalılığı Körükleyen Zihniyettir..Osmanlı da rahattı hacım, koca imparatorluktan geriye sadece rahat ol ve muhteşem yüzyıl kaldı.
Yok Be Hocam Öyle Rahatı Kastetmemiştim... Konu Buysa Rahat Olmaktı Kastettiğim. Başka Ciddi Sorunlar Var.
-
yabancıya toprak satışı dışarıdan bakıldığı kadar hiç de masum görünmüyor... acı sonuçları ileride göreceğiz. toprak satışını ortadoğu gibi karışık bir
bölgeye yakın olmamıza rağmen kalkıpta almanya veya diğer avrupa ülkeleri ile kıyaslamaları tamemen acizlikten ibarettir. ayrıca bu yapılanlar
ihanet ile eş değerdir. para gelsinde nerden gelirse gelsin anlayışı ile devlet yönetmek ne kadar etik? ülkeye yabancı çekeceğiz diye
domalmadıkları kalmıştı onuda becerdiler.. aferin benim kuzularıma...