Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI
-
Yabancı akaryakıt şirketleriyle 49 yıllık anlaşmamız varken; memleketin her köşesinde çıkan petrole adamlar el koyarken türkiyeye ne payı verilecek acaba birisi bana açıklar mı?
Dentist tarafından 22/Eki/12 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
The_Cure bunu yazdı
Yabancı akaryakıt şirketleriyle 49 yıllık anlaşmamız varken; memleketin her köşesinde çıkan petrole adamlar el koyarken türkiyeye ne payı verilecek acaba birisi bana açıklar mı?
O Zaman Kendimiz Kullanacaz Hocam... Kendimiz Kullanacaz Gibi Yapıyoruz, Devletten Aldığımız Kredileri Teşvikleri Çekip Battık Diyip Ortalardan Kayboluyoruz.. Milli Olarak Dürüst Olmadığımız İçin Oluyor Bunlar.Taşın Altına Elimizi Koyuyor Gibi Yapmaktan Vazgeçip Çalışmamızın Zamanı Geldide Geçiyor.
ShockMan tarafından 22/Eki/12 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
O Zaman Kendimiz Kullanacaz Hocam... Kendimiz Kullanacaz Gibi Yapıyoruz, Devletten Aldığımız Kredileri Teşvikleri Çekip Battık Diyip Ortalardan Kayboluyoruz.. Milli Olarak Dürüst Olmadığımız İçin Oluyor Bunlar.Taşın Altına Elimizi Koyuyor Gibi Yapmaktan Vazgeçip Çalışmamızın Zamanı Geldide Geçiyor.
Kendi toprağımızdaki petrolü alamazken adamların satın aldıkları yerdeki petrolü nasıl alacaz? Anlaşma var.
-
The_Cure bunu yazdıShockMan bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
Kendi toprağımızdaki petrolü alamazken adamların satın aldıkları yerdeki petrolü nasıl alacaz? Anlaşma var.
Henüz Satılmayan Yerdekiler Duruyor Ama... Onları Pekala İşletecez İşletmek İsteyen İş Adamlarımız Yeterki Nazik Kıçlarını Kaldırıp Harekete Geçsinler. Yada Girişimcilerimiz Ölmüşmü..?
-
HolyOne bunu yazdı
İyi olmuş belki 100 senedir çıkmayan petrolu cikarirlarda turkiyeye para girer.
ya bi siktir git çıksa kime çıkacak o petrol
-
angels_demos bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
İyi olmuş belki 100 senedir çıkmayan petrolu cikarirlarda turkiyeye para girer.
ya bi siktir git çıksa kime çıkacak o petrol
şeyh bu aralar değişti ...........
-
aq agzi olan konusuyor azcik arastirinda konusun
yabanciya verilen tabulardaki ibareler tamamen farklidir , yabanci tapu sahibi oldugunde miras bile birakamiyor aq birakin bunu devlet istedigi zaman el bile koya biliyor . sendeki tapuyla yabancidaki tapunun arasinda daglar kadar fark var bi arastirinda konusun
-
sayın abilerim ben peygamber efendimizin hadisi şerifine mahzar olan peygamberler diyarı urfada yaşıyorum tamam ırkçı değiliz ama arkadaş israilli hanımefendilerin ! çoğu urfaya gelip doğum yaptırıyor ve kütüğü buraya aldırıyor ben bunda art niyet ararım arkadaş
-
kuytul bunu yazdı
arkadaşım satılmış olsun da toprak sahipleri yerel veya erkezi yönetim sahibi olmuyor ki. Yani adam arsayı alıp orda kale kuramaz. Devletten izinsiz suç unusuru şeyler barındıramaz. Suç örgütü kurup sınır çizeöez. Amına korlar tapusunun da toprağının da :) bırakın alsınlar para girsin memlkete. hatta işletsinler tarım sanayı yapsınlar. yapmasalar da karla satan vatandaşın mutluluğu bile yeter bize.
Adalet mülkün temelidir, devletin amacı da mülkü korumaktır, toprak sahipliği olmadan ikamet hakkı doğmaz, toprağını satarsan mülkiyet hakkını da satarsın bu kadar basit. 1000 küsür senelik devletler kanununu mu değiştireceksin...
-
Bir bitmediniz...
Sanki Hatay ın hepsini yabancılar satın alsa, ayrı bir devlet kuracaklar..
Vergisini Türkiye alacak, gelir Türkiyede kalacak..
Almanya'da Türklerin daha fazla arsası arazisi var..
Almanyaya bir şey olmuyor da Türkiyeye mi oluyo ?