folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI

Şaka Değil Gerçek ! HATAY SATILDI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Yabancı akaryakıt şirketleriyle 49 yıllık anlaşmamız varken; memleketin her köşesinde çıkan petrole adamlar el koyarken türkiyeye ne payı verilecek acaba birisi bana açıklar mı?

Dentist tarafından 22/Eki/12 14:50 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Yabancı akaryakıt şirketleriyle 49 yıllık anlaşmamız varken; memleketin her köşesinde çıkan petrole adamlar el koyarken türkiyeye ne payı verilecek acaba birisi bana açıklar mı?

O Zaman Kendimiz Kullanacaz Hocam... Kendimiz Kullanacaz Gibi Yapıyoruz, Devletten Aldığımız Kredileri Teşvikleri Çekip Battık Diyip Ortalardan Kayboluyoruz.. Milli Olarak Dürüst Olmadığımız İçin Oluyor Bunlar.

Taşın Altına Elimizi Koyuyor Gibi Yapmaktan Vazgeçip Çalışmamızın Zamanı Geldide Geçiyor.

ShockMan tarafından 22/Eki/12 14:54 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

O Zaman Kendimiz Kullanacaz Hocam... Kendimiz Kullanacaz Gibi Yapıyoruz, Devletten Aldığımız Kredileri Teşvikleri Çekip Battık Diyip Ortalardan Kayboluyoruz.. Milli Olarak Dürüst Olmadığımız İçin Oluyor Bunlar.

Taşın Altına Elimizi Koyuyor Gibi Yapmaktan Vazgeçip Çalışmamızın Zamanı Geldide Geçiyor.

Kendi toprağımızdaki petrolü alamazken adamların satın aldıkları yerdeki petrolü nasıl alacaz? Anlaşma var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

Kendi toprağımızdaki petrolü alamazken adamların satın aldıkları yerdeki petrolü nasıl alacaz? Anlaşma var.

Henüz Satılmayan Yerdekiler Duruyor Ama... Onları Pekala İşletecez İşletmek İsteyen İş Adamlarımız Yeterki Nazik Kıçlarını Kaldırıp Harekete Geçsinler. Yada Girişimcilerimiz Ölmüşmü..?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

İyi olmuş belki 100 senedir çıkmayan petrolu cikarirlarda turkiyeye para girer.

ya bi siktir git çıksa kime çıkacak o petrol

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

İyi olmuş belki 100 senedir çıkmayan petrolu cikarirlarda turkiyeye para girer.

ya bi siktir git çıksa kime çıkacak o petrol

şeyh bu aralar değişti ...........

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

aq agzi olan konusuyor azcik arastirinda konusun 

yabanciya verilen tabulardaki ibareler tamamen farklidir , yabanci tapu sahibi oldugunde miras bile birakamiyor aq birakin bunu devlet istedigi zaman el bile koya biliyor  . sendeki tapuyla yabancidaki tapunun arasinda daglar kadar fark var bi arastirinda konusun

yan cizdim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

sayın abilerim ben peygamber efendimizin hadisi şerifine mahzar olan peygamberler diyarı urfada yaşıyorum tamam ırkçı değiliz ama arkadaş israilli hanımefendilerin ! çoğu urfaya gelip doğum yaptırıyor ve kütüğü buraya aldırıyor ben bunda art niyet ararım arkadaş

İts My Life. NOW or NEVER
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

arkadaşım satılmış olsun da toprak sahipleri yerel veya  erkezi yönetim sahibi olmuyor ki. Yani adam arsayı alıp orda kale kuramaz. Devletten izinsiz suç unusuru şeyler barındıramaz. Suç örgütü kurup sınır çizeöez. Amına korlar tapusunun da toprağının da :) bırakın alsınlar para girsin memlkete. hatta işletsinler tarım sanayı yapsınlar. yapmasalar da karla satan vatandaşın mutluluğu bile yeter bize.

Adalet mülkün temelidir, devletin amacı da mülkü korumaktır, toprak sahipliği olmadan ikamet hakkı doğmaz, toprağını satarsan mülkiyet hakkını da satarsın bu kadar basit. 1000 küsür senelik devletler kanununu mu değiştireceksin...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Bir bitmediniz...

Sanki Hatay ın hepsini yabancılar satın alsa, ayrı bir devlet kuracaklar..

Vergisini Türkiye alacak, gelir Türkiyede kalacak..

Almanya'da Türklerin daha fazla arsası arazisi var..

Almanyaya bir şey olmuyor da Türkiyeye mi oluyo ?

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 4543 Toplam Mesaj: 39