Samanyolu TV'de Atatürk'e Hakaret Edildi
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
VBDream bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
doğru söylemiş. türkçe ezan okutturmak neymiş?
-----------------------------ezan namaza çağrıdır, amaç namaza davet yani, işlevini yerine getirecekse urduca da olur.
-----------------------------kafanda element çıkarma
-----------------------------hoca bu benim elementim, o senin elementin, hangisi yanlış kim karar verecek? merci senmisin?
şeytana uyma aman.
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------savunanlar neyi savunuyıo evet Atatürke hakaret var iyimi yapılmıs diyo
birazdan küfür edicem az kaldı. banlamadan okumayı bırakayım şu konuyu
din herşeyden öncedir.. kaldıki peygamber ilan ettiniz deyincede laf yiyoruz. evet devlet kurucusu olabilir. yanlış yapmayacakmı? hz. muhammedin bile yanlış yaptığı davranışlar varken atatürkün olmayacakmı saçmaladınız iyice. yaptığı yanlış. ezanı türkçe okutmakta neymiş. -
ya bu dizi diycem, belki dizideki adam Atatürk karşıtı birini canlandırıyodur. ya da Belki de insanlara dizi diye bilinçaltı mesaj vermeye çalışıyoarlardır Bilmeden yorum yapmak olmaz.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
umit bunu yazdı:
savunanlar neyi savunuyıo evet Atatürke hakaret var iyimi yapılmıs diyo
birazdan küfür edicem az kaldı. banlamadan okumayı bırakayım şu konuyu
din herşeyden öncedir..
-----------------------------Tam bir şakirt örneğisin hafız, sence Atatürk deccal dimi, itiraf et bişey olmaz.
-
g2k bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Bunun üzerine başka cevap verilemez herhalde.
Edit: Bu arada böyle saçma iftiralar beni iyice cemaate yaklaştırıyor.
-----------------------------saçma iftiralarmış! hocam bir bırak git ya! videoyu izlemedim ama cemaatçilerin Atatürk'ü sevmediğini sağır sultan bile biliyor artık. ben kendi kulaklarımla direk cemaatin içinde olan insanlardan duydum. sevmiyorlar işte daha neyi savunuyorsunuz, iftira diyorsunuz.
-----------------------------sevmek zorundalar mı arkadaş?
-
VBDream bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------ezan namaza çağrıdır, amaç namaza davet yani, işlevini yerine getirecekse urduca da olur.
-----------------------------hoca bu benim elementim, o senin elementin, hangisi yanlış kim karar verecek? merci senmisin?
şeytana uyma aman.
-----------------------------dinde senin elementim benim elementim yok. Merci
1- Kuran
2- sünnet
3- kıyas
4- icma
dinde olaylar bu 4 göre yorumlanır. bu yorumlara görede ezan arapça okunmalıdır
-
Buremba bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------saçma iftiralarmış! hocam bir bırak git ya! videoyu izlemedim ama cemaatçilerin Atatürk'ü sevmediğini sağır sultan bile biliyor artık. ben kendi kulaklarımla direk cemaatin içinde olan insanlardan duydum. sevmiyorlar işte daha neyi savunuyorsunuz, iftira diyorsunuz.
-----------------------------değil tabi fetoş efendilerinin kucagı sıcak geliyodur onlara
-
Buremba bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın avukatı mı oluyorsun sen? saçma iftiralar beni cemaate yaklaştırıyor dedi ben de iftira değil gerçek dedim. bunu anlayamayacak kadar kıt mısın?
-
önce dinin amacını anlamak lazım.Arapça okutmak mı yoksa iyi, doğru ve örnek bir insan yolunda yürütmek mi..
Arapçaymış şymuş buymuş.İngilizceden kopyalayan tikky gençlikle aranızda ne fark var ? ARap özentisi olmak dışında ?
İbadetin dili yoktu.Seçim meselesidir.Kim neye istiyorsa ona inansın.Fakat hiç bir müslüman çıkıpta hakaret etmez.Müslümanım dinmi savunuyorum deyip ardından hakaret yağdırıyorsa yiyim onun müslümanlığını.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
şeytana uyma aman.
-----------------------------dinde senin elementim benim elementim yok. Merci
1- Kuran
2- sünnet
3- kıyas
4- icma
dinde olaylar bu 4 göre yorumlanır. bu yorumlara görede ezan arapça okunmalıdır
adam ezan nedemek biliyomu onu sen sorsana hocam. boşver. atatürkü peygamber anıtkabiri kabe kuranıda anayasa ilan edecek derecedekiler. (kaldıki bununda birçok örneği vardır. cumhuriyet mitinglerinde atatürke peygamber denmiştir. kemalizim akımının önderlerinden birinin şiiri var kabemiz anıtkabirdir diye vs.) boşver anlatma uğraşma