Samsunq S3 (+) Ları Ve (-) Leri ...
-
Bende 2009 model Samsung Omnia HD var, bu cihazın bile dokunmatiği (Kapasitif) çok hassas, acaba daha nasıl iyi olabilir diye düşünüyorum.?!
-
S3 güzel cihaz bence dikkat etmen gereken tek şey elden düşürmemek. Arkadaşım telefonu abartmıyorum 50 cm yükseklikten düşürdü ekranın dış camı çatladı dokumatik kısmı hasar görmedi telefon hala sorunsuz kullanılabiliyor ancak servis komple ekran değişecek dedi ve 500 tl civarı fiyat çekti.Netten araştırırsan s3 ün ekranının çok küçük darbelerden hemen çatladığı şeklinde çok şikayet aldığını göreceksin
-
hacım bol para ver sende ha:D :D
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan inşalah :D
-
Bico bunu yazdı
hacım bol para ver sende ha:D :D
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan inşalah :D
Hocam 1000 liraya 1 ay önce aldım. Yurt dışından getirttim. Şimdi daha düşük rakama 3 tane daha getirip 1000 tl den sattım. Bazı zamanlarda geçiyor elime öle 2-3 tane =) Çok para değil yani.
-
s3 tavsiye etmiyorum 1gb ram çok fazla anlık takılmalar yaşatıyor
benim tavsiyem note2 dirbüyük ekrana alışıksan.
-
LethaLImpacT bunu yazdı
s3 tavsiye etmiyorum 1gb ram çok fazla anlık takılmalar yaşatıyor
benim tavsiyem note2 dirbüyük ekrana alışıksan.
Yok hocam ya Note2 kullanamam :(
dedıgın dogru fıyat konusunda aralarında fark yok emınım Note2 daha ustun ama ne konusabılırım ne tasıyabılırım note u :D -
Şunu alırsın hacı bekle biraz. LG Optimus G / Yapılan testlerde Samsung G. S3'ü geçerek üstün başarı göstermiştir. İnternetten özelliklerine felan bakabilirsin.
Daniel-Koo tarafından 26/Eki/12 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

-
Bi kurcalayaım hocam :)
Bu alet ne zaman cıkacak bılgın var mı?
Yada bız ne zaman alabılrız? :) -
suhatuna bunu yazdı
Bi kurcalayaım hocam :)
Bu alet ne zaman cıkacak bılgın var mı?
Yada bız ne zaman alabılrız? :)Şu an için belli değil hocam. İlk önce Kore'de satışa sunulacak. Daha sonra avrupaya verilir.
Türkiye'ye geldiğinde Evkur, Teknosa'da felan oluyor genelde. Ya da dışarıdan getirttir :)
Bunlarda özellikleri: http://www.cepde.net/cep-telefonlari/lg-optimus-g-e973.html -
bana jelly bean için güncelleme gelmedi daha. nasıl yapıyoruz hacılar ?