Samsunq S3 (+) Ları Ve (-) Leri ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    WebJas bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

oha kaç yaşındaasın hocam bayram harçlığı falan :D

29 Hocam :) TakıLıyorum :D
    Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerde beee :)

başlıkta "Samsung" yerine "Samsunq

cümlede "TakıLıyorum " kelime içersinde büyük harfler.

cümle içersinde sık sık büyük harf yazımı "Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerede beee :)"

Ekstra Bilgi

İşletme Müdürü 

oda güzel.

Hocam bu sana neden battı? :D Merak edTim doğrusu (?)

*     Birincisi ''g'' yerine ''q'' kullanmayı severım ... (Kasıtlı olarak yazmıştım yine olsa yine yaparım)
    **   İkincisi yazmıs oldugum ''TakıLıyorum , yıkıYorum , YapıŞTırıyoruM , KoyuYorum , vss kelimeler içerısınde kafama göre büyük harf koymayı    
           severim.
    *** Üçüncüsü ''
    İşletme Müdürü '' demişşsin ... Evet kendı firmamızda İşletme Müdürü yüm ...

Noktalama işaretlerini ve dil anlatımları işime geldiğinde senden kat be kat iyi yapabileceğime şüphen olmasın...

Anor_MaL olan yada sana sıkıntı yapan ne?

Konuya FİKRİN varsa cevap atarsın ... Yoksa susar okursun ... Fikrin yoksa git kumda oyna !

EDİT : Dinime Küfr eden müslüman olsa ...

''Bknz : 

1 subat 2012.

zaten seni kendi işletmenden başkası alıp müdür diye koymaz.

doğal karşılıyorum gocunmanı. 

aynen öyle 1- öğrenmek. 

Anor_MaL kardeşim :)

WebJas tarafından 26/Eki/12 14:02 tarihinde düzenlenmiştir

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    WebJas bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

oha kaç yaşındaasın hocam bayram harçlığı falan :D

29 Hocam :) TakıLıyorum :D
    Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerde beee :)

başlıkta "Samsung" yerine "Samsunq

cümlede "TakıLıyorum " kelime içersinde büyük harfler.

cümle içersinde sık sık büyük harf yazımı "Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerede beee :)"

Ekstra Bilgi

İşletme Müdürü 

oda güzel.

Hocam bu sana neden battı? :D Merak edTim doğrusu (?)

*     Birincisi ''g'' yerine ''q'' kullanmayı severım ... (Kasıtlı olarak yazmıştım yine olsa yine yaparım)
    **   İkincisi yazmıs oldugum ''TakıLıyorum , yıkıYorum , YapıŞTırıyoruM , KoyuYorum , vss kelimeler içerısınde kafama göre büyük harf koymayı    
           severim.
    *** Üçüncüsü ''
    İşletme Müdürü '' demişşsin ... Evet kendı firmamızda İşletme Müdürü yüm ...

Noktalama işaretlerini ve dil anlatımları işime geldiğinde senden kat be kat iyi yapabileceğime şüphen olmasın...

Anor_MaL olan yada sana sıkıntı yapan ne?

Konuya FİKRİN varsa cevap atarsın ... Yoksa susar okursun ... Fikrin yoksa git kumda oyna !

EDİT : Dinime Küfr eden müslüman olsa ...

''Bknz : 

1 subat 2012.

zaten seni kendi işletmenden başkası alıp müdür diye koymaz.

doğal karşılıyorum gocunmanı. 

aynen öyle 1- öğrenmek. 

Anor_MaL kardeşim :)

Hacı bak çok pis laf koyarım kalkamazsın altından ...
    Uzatma bak işine bozmak istemıyorum ne kendımı ne senı , uzatma bence ...

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar

Kural 8

8.

Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, rastgele büyük-küçük harf ile, "Acil", "Çok Acil", "İmdat", "Dikkat", "Yardım", "Yarıldım" tarzında konu başlığı açmak yasaktır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link

vesselam.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Bana göre piyasadaki en iyi telefonlardan biri hatta en iyisi de diyebilirim fiyatına göre 4.1.1 sürümü geldi sanırım en son iyidir yani al :)

Zamanı durduramazsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

bide bu s3 için büyük diyen arkadaşlara cidden anlam veremiyorum.

ya tamamen netten/kulaktan duyma bilgilerle büyük filan diyorlar yada hiç ellerine alıp hmm bumuymuş s3 ya dememişler..

yahu izah edin bana neresi büyük o telefonun :)

Küçük mü? Elime sığmıyo la? Bak basketçi eli var ben de yani kodummu bayıltırım adamı ama benim elime bile büyük. Yani ilkele dönüyoruz diyorum millet gülüyo. Önceden de hayvan gibiydi telefonlar şimdi de öyle. Yani pazardan alın bi siyah poşet ona koyun taşıyın zaten cebinize girmiyo. Ya da tekstil firmalarına talepte bulunalım pantolonların ceplerini büyük yapsınlar. Yani Samsung kullanıcısıyım severim de ama sadece S3'e karşı değil bu yorumum son çıkan telefonlar telefonluktan çıktı. Telefon hattı kablosunu takıp televizyonun yanında ev telefonu diye koyasım var.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı

Bana göre piyasadaki en iyi telefonlardan biri hatta en iyisi de diyebilirim fiyatına göre 4.1.1 sürümü geldi sanırım en son iyidir yani al :)

ALDIM HOCAM :)

4.0.4 var uzerınde bırazdan guncelleme yapacagım ...

Samsung global sorgulama yada garantı , kayut vs nerden yapıyoruz bılen var mı bu cıhaz ıcın?

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

bide bu s3 için büyük diyen arkadaşlara cidden anlam veremiyorum.

ya tamamen netten/kulaktan duyma bilgilerle büyük filan diyorlar yada hiç ellerine alıp hmm bumuymuş s3 ya dememişler..

yahu izah edin bana neresi büyük o telefonun :)

Küçük mü? Elime sığmıyo la? Bak basketçi eli var ben de yani kodummu bayıltırım adamı ama benim elime bile büyük. Yani ilkele dönüyoruz diyorum millet gülüyo. Önceden de hayvan gibiydi telefonlar şimdi de öyle. Yani pazardan alın bi siyah poşet ona koyun taşıyın zaten cebinize girmiyo. Ya da tekstil firmalarına talepte bulunalım pantolonların ceplerini büyük yapsınlar. Yani Samsung kullanıcısıyım severim de ama sadece S3'e karşı değil bu yorumum son çıkan telefonlar telefonluktan çıktı. Telefon hattı kablosunu takıp televizyonun yanında ev telefonu diye koyasım var.

abü yapma.. note kullanıyorum ufak tefek birşeyim.. bugune kadar ne elime sıgmadığı oldu ne cebime gerek kota gerek kumaş pantalona..

tek elle kullanım için bile adamlar zaten tuşları filan yaslıyor bir yana.  kocaman ekranı var her koşulla sana kolaylık sağlıyor. ama öyle siyah poşetle moşetle taşı olayı çok abartı bence :) incecik muazzam telefonlar.. göt cebinede giriyor ön cebinede giriyor mont cebinede.. iyice devasa bişi yaptınız.. ki note kullanıyorum ben.

baristbt tarafından 26/Eki/12 19:00 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

Kural 8

8.

Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, rastgele büyük-küçük harf ile, "Acil", "Çok Acil", "İmdat", "Dikkat", "Yardım", "Yarıldım" tarzında konu başlığı açmak yasaktır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link

vesselam.

hocam sen her yazana bkarsan oooo işimiz var senin gibiler ile valla çok saçma sapan konuşuyorsun niye adam kendi işinin müdürü demekki iyi iş yapıyorda halen ayaktalar uza allahını seviyorsan boş konuşma ..

hocam hayırlı olsun :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

s3=takoz

hız,performans olarak iyi. ben alacak olsam  biraz daha ucuza sony xperia S veya  biraz daha kopyup iphone 5 alırdım.

Lathedarkman tarafından 26/Eki/12 19:27 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    WebJas bunu yazdı

Kural 8

8.

vesselam.

hocam sen her yazana bkarsan oooo işimiz var senin gibiler ile valla çok saçma sapan konuşuyorsun niye adam kendi işinin müdürü demekki iyi iş yapıyorda halen ayaktalar uza allahını seviyorsan boş konuşma ..

hocam hayırlı olsun :D 

Eywallah hocam saqolasın ... :) Ellerıne saglık :) ii yazmışsın :)

Not: Eywallah ta w = v olacak. Saqolasın daki q = g olacak ... (Cümleleri ve Tümceleri Anlamakta Sıkıntı yaratan arkadaşlara...)

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 5429 Toplam Mesaj: 59