Samsunq S3 (+) Ları Ve (-) Leri ...
-
Lathedarkman bunu yazdı
s3=takoz
hız,performans olarak iyi. ben alacak olsam biraz daha ucuza sony xperia S veya biraz daha kopyup iphone 5 alırdım.
Takoz dediğin telefona bir daha bak ve mümkün olursa git eline al hocam :)

iphone un ne fazlalığı var? ios kısıtlamaları dışında.
Tasarım olarak s3 ün ve note 2 nin tasarımı bence şimdiye kadar olanların arasında en iyisi zaten beğenmesem ben almazdım en başta tasarıma önem veriyorum :)
Xperia s ile s3 kıyaslaması nasıl yapıyorsun sen ? :) o telefonun bir çok problemi bulunoyr tek iyi yanı kamerası ve 8de hiç altta kalır gibi değil.
Xperia S - Yönleri
LCD ekran
Hafıza kartı takılamıyor
Qualcomm MSM8260 Snapdragon ( Eski işlemci ) ve çift çekirdek
Batarya Li-Ion 1750 mAh
Xperia s Kontrast oranı :Contrast ratio: 1038:1 (nominal)
s3 kontrast oranı : sonsuz.
Xperia S Ses Özellikleri
Loudspeaker Voice 72dB / Noise 61dB / Ring 69dB Audio quality Noise -86.6dB / Crosstalk -86.9dB
S3 Ses özellikleri
Loudspeaker Voice 75dB / Noise 66dB / Ring 75dB Audio quality Noise -90.3dB / Crosstalk -92.6dB
PanxeR tarafından 26/Eki/12 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
bensiz_aglama bunu yazdı
Son Açtığı 10 Konu [Tüm Konular]
Human ( Bitiren Caps Atsın) >> Liseli ve boş beleş birinden bu yorumdan başkası gelmezdi. pardon
Wandering Örümcekleri ( Muz örümceği ) >>Liseli ve boş beleş birinden bu yorumdan başkası gelmezdi. pardon
ASUS P4B-M ( Stereo Özelliği )
Aveada Çalışan Arkadaş Lazım
GoDaddy Alacağım Domaini Reglemiş
Roland-E68 ( Org Yardım )
E Sınıfı Ehliyet (Yardım)
Bilgisayarın Hangi Saatlerde Çalıştığı ( Yardım )
SBS ve diploma notu hakkında yardım >> Liseli ve boş beleş birinden bu yorumdan başkası gelmezdi. pardon
Casper Minibook Pil Driver Sorunu -
konusu varken, başka başlık açmıyımda bir soru sorayım kullanan arkadaşlara.
yurtdışı, pasaport kayıtlı cihazın versiyonu 4.0.4. ben bunu güncelleyip 4.1.1 yapsam, sıkıntı çıkarırmı?
-
crimeangel bunu yazdı
konusu varken, başka başlık açmıyımda bir soru sorayım kullanan arkadaşlara.
yurtdışı, pasaport kayıtlı cihazın versiyonu 4.0.4. ben bunu güncelleyip 4.1.1 yapsam, sıkıntı çıkarırmı?
pasaport kayıtlıysa sorun çıkmaz güncelleyebilirsin..
-
PanxeR bunu yazdıLathedarkman bunu yazdı
s3=takoz
hız,performans olarak iyi. ben alacak olsam biraz daha ucuza sony xperia S veya biraz daha kopyup iphone 5 alırdım.
Takoz dediğin telefona bir daha bak ve mümkün olursa git eline al hocam :)

iphone un ne fazlalığı var? ios kısıtlamaları dışında.
Tasarım olarak s3 ün ve note 2 nin tasarımı bence şimdiye kadar olanların arasında en iyisi zaten beğenmesem ben almazdım en başta tasarıma önem veriyorum :)
Xperia s ile s3 kıyaslaması nasıl yapıyorsun sen ? :) o telefonun bir çok problemi bulunoyr tek iyi yanı kamerası ve 8de hiç altta kalır gibi değil.
Xperia S - Yönleri
LCD ekran
Hafıza kartı takılamıyor
Qualcomm MSM8260 Snapdragon ( Eski işlemci ) ve çift çekirdek
Batarya Li-Ion 1750 mAh
Xperia s Kontrast oranı :Contrast ratio: 1038:1 (nominal)
s3 kontrast oranı : sonsuz.
Xperia S Ses Özellikleri
Loudspeaker Voice 72dB / Noise 61dB / Ring 69dB Audio quality Noise -86.6dB / Crosstalk -86.9dB
S3 Ses özellikleri
Loudspeaker Voice 75dB / Noise 66dB / Ring 75dB Audio quality Noise -90.3dB / Crosstalk -92.6dB
Kullandım elbette s3 ü tasarımı senin hoşuna gidiyor olabilir bence saçma bi tasarımı var. ses gücünden dem vurmuşsunda 3 dB o kadar büyük bir fark değil adam sağırsa zaten 100 dB de yetmez. xperia s ler sorunlu diyorsun sorun olanlar ilk partilerdeydi. samsungunda adını hatırlayamıyacağım bi modelinde ilk partilerinde arıza vardı sonradan düzeltildi.
-
Hacilar alet superrrrr :)
-
suhatuna bunu yazdı
Hacilar alet superrrrr :)
Aldınmı hocam ?
-
suhatuna, bensiz_aglama comezlik sistemi de bi boka yaramamis demekki. sınırınızı bilin amk alicem tarafından 27/Eki/12 11:29 tarihinde düzenlenmiştir