Samsunq S3 (+) Ları Ve (-) Leri ...
-
thekurdo bunu yazdı
bana jelly bean için güncelleme gelmedi daha. nasıl yapıyoruz hacılar ?
Türkiyede her cihaza gelmedi. Beklememek için internetten bulacaksın jely bean i telefona odinle kuracaksın. :)
-
Daniel-Koo bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Bi kurcalayaım hocam :)
Bu alet ne zaman cıkacak bılgın var mı?
Yada bız ne zaman alabılrız? :)Şu an için belli değil hocam. İlk önce Kore'de satışa sunulacak. Daha sonra avrupaya verilir.
Türkiye'ye geldiğinde Evkur, Teknosa'da felan oluyor genelde. Ya da dışarıdan getirttir :)
Bunlarda özellikleri: http://www.cepde.net/cep-telefonlari/lg-optimus-g-e973.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=zAytOPnfkX8&feature=player_embedded
Hacım alet FENA :)
reklamı bıle CAN ALICI :)
Özellıkler desen zaten 2gb ram ve 13mp Kamera ucurur ... Artı işlemcı de guzel :)
Ama beklemek mesele ıste :)
Girme bugun kanıma :D Gidip alacaktım bırazdan SIII ü :) -
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-G-E973-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III
Bu da ıkısının kıyaslaması zaten ... -
hayla neyi bekliyorsun gidip alsana ? s3 mükemmel bir telefon elinden düşmüycek hafif cebede cok rahat sığıyor cebe sığmıyor diyen arkadaşlar hayla çocuk pantolonu giydiği için onu diyorlar.
-
thekurdo bunu yazdı
bana jelly bean için güncelleme gelmedi daha. nasıl yapıyoruz hacılar ?
cihaz tr çıkışlı ise kies ile bilgisayardan güncelle ama biraz uzun sürebilir :)
süha daha almadın mı sen s3 ü ne bekliyorsun git al :D cumartesi günü satürde 1499 du :D şimdi ne kadar bilmiyorum ama :D
blackace tarafından 26/Eki/12 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
JackDaniels bunu yazdı
Bana gore Eksileri ;
Cok buyuk ve tek el kullanimi zayif
Stabilite sorunu var ve dis plastik malzemesi zayif yapida
Ekrani cizilmeye karsi zayif ve cihaz cok isiniyor
Cabuk deger kaybediyor
Bana gore artilari ;
Cihazin bir artisi yok
hocam sen herhalde bir elinde alet diğer elinde öbür alet videomu izliyorsun da rahat olmuyo :))
arka kapağı u şekli yapıyorum kırılmıyo nedense !!
hiç çizilmedi ve ısınma yok
-
Birsuru yerde 1499 kampanyasi gordum daha fazla verme
-
Birsürü yerde 1499 da vatanda 1599 (%25) oldugu halde :)
Bunların hangısının garantısı daha ıyı :)
Gıcıdem alıcam sımdı de karar veremedım Darty de de 1499 ama bana en guvenlı gelen vatan? da da damm :D
Fikirlerınız? -
suhatuna bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
oha kaç yaşındaasın hocam bayram harçlığı falan :D
29 Hocam :) TakıLıyorum :D
Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerde beee :)başlıkta "Samsung" yerine "Samsunq"
cümlede "TakıLıyorum " kelime içersinde büyük harfler.
cümle içersinde sık sık büyük harf yazımı "Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerede beee :)"
Ekstra Bilgi
İşletme Müdürüoda güzel.
-
WebJas bunu yazdısuhatuna bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
oha kaç yaşındaasın hocam bayram harçlığı falan :D
29 Hocam :) TakıLıyorum :D
Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerde beee :)başlıkta "Samsung" yerine "Samsunq"
cümlede "TakıLıyorum " kelime içersinde büyük harfler.
cümle içersinde sık sık büyük harf yazımı "Öyle Sağlam Bayram Harçlıgı nerede beee :)"
Ekstra Bilgi
İşletme Müdürüoda güzel.
Hocam bu sana neden battı? :D Merak edTim doğrusu (?)
* Birincisi ''g'' yerine ''q'' kullanmayı severım ... (Kasıtlı olarak yazmıştım yine olsa yine yaparım)
** İkincisi yazmıs oldugum ''TakıLıyorum , yıkıYorum , YapıŞTırıyoruM , KoyuYorum , vss kelimeler içerısınde kafama göre büyük harf koymayı
severim.
*** Üçüncüsü ''İşletme Müdürü '' demişşsin ... Evet kendı firmamızda İşletme Müdürü yüm ...
Noktalama işaretlerini ve dil anlatımları işime geldiğinde senden kat be kat iyi yapabileceğime şüphen olmasın...
Anor_MaL olan yada sana sıkıntı yapan ne?
Konuya FİKRİN varsa cevap atarsın ... Yoksa susar okursun ... Fikrin yoksa git kumda oyna !EDİT : Dinime Küfr eden müslüman olsa ...
''Bknz :
JiggSaw tarafından 26/Eki/12 14:00 tarihinde düzenlenmiştirŞehir : Öğrenmek.