Satılık - Ortaklık E-Ticaret Girişimi
-
_DevLop_ bunu yazdıesinti bunu yazdı_DevLop_ bunu yazdıEasx bunu yazdıesinti bunu yazdıEasx bunu yazdı
Fiyat 28 bin liraya sabitlenmiştir. Kendi sorunumu hallettim. İnternet aleminede okulada uzun bir ara vereceğim.
Gerekirse sözleşme yapılır. Gereken maddeler yapıldığı takdirde site parasını temmuz ortasına kadar çıkartmazsa aynı ücrete geri alınır.
Hocam birkac banner a tikladim beni anasayfaya atiyor urun mu yok o lstlerde yoksa sorunlu mu
Şu anda siparişler kapalı hocam. Pazartesi salı'ya kadar sitedeki tüm sorunlar hallolmuş olacak
Tedarikçileri söyleyebilir misin görüşsek fikir alsak ?
Hocam tedarikçileri söylesemde zaten 15 bin liradan aşağı bu işe giremez kimse. Sadece xml bedeli dahi bu kadar.
Daha önce parfüm işindede bu iştede sürekli tedarikçileri soran oldu. Yardımcı oldum daha teşekkür mesajı atmadan birçok müridimsi basıp gitti.
O yüzden eğer tek sorun tedarikçinin kim olduğuysa. Buyur atla gel karabüğe. Oturalım konuşalım. Gereken bütçeyi sağlayabileceğini kanıtla. Ara tedarikçiyi sitenin potansiyeli hakkında konuş.
Eğer herhangi bir yanlış tepki alırsan. Bu site dandik veya bugune kadar biz bunlarla uzun süre sıkıntısız iş yaptık demezse tüm masraflarını karşılayıp seni istediğin şekilde misafir edip geri yollarım.
Ek olarak dropshipping çalışmıyoruz biz. Ayrıca tedarikçimi public etsem bile bizim çalıştığımız fiyatla çalışamayacak ve kişi vazgeçerse 2 gün sonra burdan bu siteyi satın alacak müride ayıp olacak.
-
_DevLop_ bunu yazdı
Tedarikçisi söylediğine göre büyük onunla çalışmak iyi olur. Bu bilgiler gerekli. Proje soft ile olan sözleşme detaylarına kadar şeffaf olmak gerekli diye düşünüyorum. Ben ciddi anlamda almayı düşündüm fakat soru işaretleri çoğaldı kafamda
kimse canlıyı görmeden çok detaylı bilgi vermez, vermek istemez büyük bi satın alım ciddi isen paranı yanına alır gidersin alıcıda satıcıda işin ciddi olduğunun bilincinde olur şimdi tedarikçiyi alıp ifşa etmeyeceğinin bi garantisi yok ya da tedarikçi ile sitenin adına konuşma yapıp siteyi gömmeyeceğinin de bi garantisi yok. Face 2 face görüşülünce ihtiyacın olan her soruya cevap alacağından eminim ben. Sağlam adamdır @easx
-
sRcN bunu yazdı_DevLop_ bunu yazdı
Tedarikçisi söylediğine göre büyük onunla çalışmak iyi olur. Bu bilgiler gerekli. Proje soft ile olan sözleşme detaylarına kadar şeffaf olmak gerekli diye düşünüyorum. Ben ciddi anlamda almayı düşündüm fakat soru işaretleri çoğaldı kafamda
kimse canlıyı görmeden çok detaylı bilgi vermez, vermek istemez büyük bi satın alım ciddi isen paranı yanına alır gidersin alıcıda satıcıda işin ciddi olduğunun bilincinde olur şimdi tedarikçiyi alıp ifşa etmeyeceğinin bi garantisi yok ya da tedarikçi ile sitenin adına konuşma yapıp siteyi gömmeyeceğinin de bi garantisi yok. Face 2 face görüşülünce ihtiyacın olan her soruya cevap alacağından eminim ben. Sağlam adamdır @easx
Sağlam değildir demedim. Yüz yüze görüşme diyorsun ama ilan buradan verildi ve satış buradan yapılıyor. Kimse ciddiyetsiz değil herkes ciddi bir şekilde konuyu konuşuyor tartışıyor. Herkes kafasındakileri sormak söylemek zorunda. Tedarikçiyi öğrensem ne yapabilirim? İfşa olsa ne olur ne değişir? Canlıyı al git diyorsun canlıyo alıp gitsem o anda hangi ara tedarikçiyls görüşcen, muhasebe kayıtlarına bakıcam vs. Ben satış yapan kişinin dürüstlüğünden şüphem yok satın alımda bu parametreler önemli.
-
_DevLop_ bunu yazdısRcN bunu yazdı_DevLop_ bunu yazdı
Sağlam değildir demedim. Yüz yüze görüşme diyorsun ama ilan buradan verildi ve satış buradan yapılıyor. Kimse ciddiyetsiz değil herkes ciddi bir şekilde konuyu konuşuyor tartışıyor. Herkes kafasındakileri sormak söylemek zorunda. Tedarikçiyi öğrensem ne yapabilirim? İfşa olsa ne olur ne değişir? Canlıyı al git diyorsun canlıyo alıp gitsem o anda hangi ara tedarikçiyls görüşcen, muhasebe kayıtlarına bakıcam vs. Ben satış yapan kişinin dürüstlüğünden şüphem yok satın alımda bu parametreler önemli.
Hocam tedarikçiyi ifşa etmem etik olmaz. Sen almazsan alacak arkadaş için etik olmaz. Yani şöyle düşün replikatelefon işi yaparken ben burdan yazan müridlere tedarikçiyi açsam satın alan kişiden değil direk tedarikçiden alışveriş yaparlar. Bu sektör replika telefon gibide değil. Zaten tedarikçi bana yeteri kadar tolerans tanıyor bu konularda bunuda kaybetmek istemiyorum.
Dediğim gibi tedarikçi herhangi bir sorun yaratmaz. Aklındaki tek soru işareti tedarikçi ise ben bunun garantisini veriyorum. Zaten iş aceleye gelecek bir iş değil. Senin satışa başlaman dahi 1 haftanı 2 haftanı alacak. O arada gidip yüz yüze dahi konuşabilirsin tedarikçiyle bende elimden geleni yaparım.
-
Yazan arkadaşlara açıklama açısından yazıyorum.
Şu anda bir arkadaş ilgileniyor. İnceleyip düşünmek için zaman istedi. Ondan yanıt gelene kadar satış revizedir.
Yanıt gelmezse cuma gününden sonra teklif usulü satışa devam edilecektir.
-
Revize eden arkadaşlar bütçeyi ayarlayamadıklarından satış tekrar günceldir.
Şu anda site üzerinde tekrar satışa başlayacağız. Fiyat sabit 40 bin liraya yükselmiştir bir daha değişmeyecektir. Önceki fiyattan teklif eden arkadaşlar kusura bakmasın.
Ortaklı satışa açılmıştır.