Satılık Aerobilet Hesabı Alınır
-
hocam banada satılık aerobilet hesabı lazım uygun satan olursa sevinirim yardımlarınız için teşekkürler
-
elimde içinde 100 tl olan bir hesap var. ne kadar verebilirsin?
-
banada lazım ama sunexpress ten alınabiliyor mu ? sun da bilet 45 anadolu jet de 150 iken olmuyor.
-
sun pegasus thy var
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende de var şifreyi bulursam hayrına vereyim
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------hocam valla arkadaş bir müridden aldı 35 tl ye yardımcı olursan sevinirim bekliyorum
-
iki hesap var toplam 200 lira gerçi alıcısı hazır gibi ama teklifin nedir hocam ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
iki hesap var toplam 200 lira gerçi alıcısı hazır gibi ama teklifin nedir hocam ?
-----------------------------hocam valla işler iyi değil fazla uygun bişey dersen alayım 2isinide
-
beyler bende alıcam. fiyatı pm leyin görüşelim. geçendede söyledik o kadar anlaşamadık 3 kişiylede. haziran ayının 6 sına lanet olası siteden izmir trabzon arası sun express uçusu gören varsa bana söylesin yoksa delireceğim. 185 tl diyor daha geçende sun la 45 e geldim! 30- 40 size 85 de bilete oha yani :S
-
alberteinstein bunu yazdı:
beyler bende alıcam. fiyatı pm leyin görüşelim. geçendede söyledik o kadar anlaşamadık 3 kişiylede.
-----------------------------la arkadaş dur önce bi biz halledelim yaw sonra ne edersen et
-
beni geç abi unide çok daha fazlasına okutuyorum ben :W