Satılık Aerobilet Hesabı Alınır
-
sakavan bunu yazdı:
-----------------------------alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------
beyler bende alıcam. fiyatı pm leyin görüşelim. geçendede söyledik o kadar anlaşamadık 3 kişiylede.
-----------------------------la arkadaş dur önce bi biz halledelim yaw sonra ne edersen et
gerçekten aero bilet bir halta yarıyor mu anlamadım gitti. kardeşim sun expres cumartesi gece yarosında sonra neredeyse tüm iç hatlara zebil gibi 45 liraya bilet dağıtıyor. onlardan birini almıştım. bence sende onlardan al. yoksa thy adam batırır!!!!!!! ha olurda paraya ihtiyacı olan olur yine pm atsın alırız. -
Kreyzi bunu yazdı:
beni geç abi unide çok daha fazlasına okutuyorum ben :W
-----------------------------70 tl ye alabilirim son hocamikisini zaten bir hesaptan 75 tl kullanacağım diğer hesabın üzerinede 10 tl ekleyim kullanacağım
-
sakavan bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------70 tl ye alabilirim son hocamikisini zaten bir hesaptan 75 tl kullanacağım diğer hesabın üzerinede 10 tl ekleyim kullanacağım
hocam ben tanesini o fiyata okutuyortm :D normalde teklifin iyi diyeceksin nasıl satıyorsun öyle bizim buradaki elemanların aerobilet'ten haberi yok elemanlara vize tarihi belli olsun gelin size uçak bileti alayım dedim tanesi 25 30 lira indirimli diye simdi beni bekliyorlar kesmek icin :W -
Kreyzi bunu yazdı:
sakavan bunu yazdı:
hocam ben tanesini o fiyata okutuyortm :D normalde teklifin iyi diyeceksin nasıl satıyorsun öyle bizim buradaki elemanların aerobilet'ten haberi yok elemanlara vize tarihi belli olsun gelin size uçak bileti alayım dedim tanesi 25 30 lira indirimli diye simdi beni bekliyorlar kesmek icin :W
-----------------------------valla fazlasını veremem
-
sakavan bunu yazdı:
sakavan bunu yazdı:
hocam ben tanesini o fiyata okutuyortm :D normalde teklifin iyi diyeceksin nasıl satıyorsun öyle bizim buradaki elemanların aerobilet'ten haberi yok elemanlara vize tarihi belli olsun gelin size uçak bileti alayım dedim tanesi 25 30 lira indirimli diye simdi beni bekliyorlar kesmek icin :W
-----------------------------valla fazlasını veremem
valla hocam tekini 70e okutmak varken ikisini 70e vermem :W -
yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum pm atabilirler
-
O gün aerobilet 100 liralık hediye veriyordu mal gibi fake mail adresleriyle kayıt olmadık. adamlar piyasa kurmuş ekmeğini yiyorlar. Vallaha helal olsun ne diyelim .
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------O gün aerobilet 100 liralık hediye veriyordu mal gibi fake mail adresleriyle kayıt olmadık. adamlar piyasa kurmuş ekmeğini yiyorlar. Vallaha helal olsun ne diyelim .
-----------------------------fake mail hesabıyla neden uye oluyosun kı hocam ?
-
elinde hesabi olupta satmak vermek isteyenler bana da pm atabilirler..
-
bir adet te bana lazım verebilecek var mı_?