Satılık Aerobilet Hesabı Alınır
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------Coiner bunu yazdı:
-----------------------------O gün aerobilet 100 liralık hediye veriyordu mal gibi fake mail adresleriyle kayıt olmadık. adamlar piyasa kurmuş ekmeğini yiyorlar. Vallaha helal olsun ne diyelim .
-----------------------------fake mail hesabıyla neden uye oluyosun kı hocam ?
-----------------------------hemşeriymişiz hocam seninle Ordu'nun neresindensin ? :D
fake dediğim birçok mail adresi işte yahu . -
evet arkadaşlar hem konu up olsun hem bizim iş görülsün. aerobilet hesabı lazım
-
lucas bunu yazdı:
-----------------------------evet arkadaşlar hem konu up olsun hem bizim iş görülsün. aerobilet hesabı lazım
-----------------------------hocam bişi sorucam ben baktım bu aerobilet e uye ol var olunuyorda cok rahat neden mıllet hesap arayıp duruyor :)
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------lucas bunu yazdı:
-----------------------------evet arkadaşlar hem konu up olsun hem bizim iş görülsün. aerobilet hesabı lazım
-----------------------------hocam bişi sorucam ben baktım bu aerobilet e uye ol var olunuyorda cok rahat neden mıllet hesap arayıp duruyor :)
-----------------------------çünkü bir ara üye olana 100 tl veriyordu.
şimdi o hesaplar satılıyor
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------emnimax bunu yazdı:
-----------------------------lucas bunu yazdı:
-----------------------------çünkü bir ara üye olana 100 tl veriyordu.
şimdi o hesaplar satılıyor
-----------------------------hımm bılgı ıcın tesekkurler kotu olmus kacırmamız.
-
75 tl lik hesap var.
40 TL'den veriyorum.
-
100 tl'lik hesap var 3 kişiye pm attm 35'ten vereyim gitsin :)
-
bu tl 100 tl bonusu ne zamana kadar kullanabiliyoruz? 90 gün içerisinde diyor. üye olduğumuz tarihten itibaren 90 gün içerisinde mi?
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------bu tl 100 tl bonusu ne zamana kadar kullanabiliyoruz? 90 gün içerisinde diyor. üye olduğumuz tarihten itibaren 90 gün içerisinde mi?
-----------------------------evet
-
Edit : Satılmıştır