folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Satılık Aerobilet Hesabı Alınır

Satılık Aerobilet Hesabı Alınır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

mesajları gördükçe hayıflanıyorum neden bir hesap aldım sanki salak kafa

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Şimdi birşey sorucam. 

Ben kendi hesabımdan 100tl lik bonusumu kullanrak bugün uçak biletimi aldım. Pazartesi günü için yeni bir aerobilet hesabı satın alsam bir müridden ve oradan geri dönüşünü alsam yine kendim için aerobilet durumu çakıp problem çıkarıyor mu ? Bir bilginiz duyduğunuz birşey varmı bu konuda ?

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi birşey sorucam. 

Ben kendi hesabımdan 100tl lik bonusumu kullanrak bugün uçak biletimi aldım. Pazartesi günü için yeni bir aerobilet hesabı satın alsam bir müridden ve oradan geri dönüşünü alsam yine kendim için aerobilet durumu çakıp problem çıkarıyor mu ? Bir bilginiz duyduğunuz birşey varmı bu konuda ?

fark etmiyor hocam kullanabilirsin hatta gel ben satayım pm gel :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

O kadar satış dönüyor baltalamak gibi olmasın ama davet edince para gelme kampanyası bitti mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

malesef o kampanya bitti aslında r10 da bu satışlar bugün yasaklanmış eğer yasaklanmasaydı sana konu atacaktım oradan baya para istiyorlar buradaki müridler. arkadaşlar önceliğiniz para kazanmak değil yardımlaşmak olsun 215 liralık hesabı 62.5 liraya aldım ondan bi gün önce kreyziye sordum 100 liralık hesabı ne kadara satıyosun diye 75 dedi üstünden 1 ay geçti halada satamadı 1 ay sonrada iptal olacak elinde patlicak 100 liralık bir hesabın piyasasıda 30 liradır bizzat kendim yine r10 dan aldım hadi oldu olacak 35 olsun ama 50 lira ve üstü teklif veren arkadaşlar hoşnutsuz bir şey yapıyor bence. donanimhaber.com sitesindende ucuza satan kişileri bulabilirsin geçence 100 liralık hesabı 25 e satıyordu 4 tane vardı elinde hepsini alacaktım 1-2 saatle kaçırdım satın almış başka biri yani demek istediğim makul fiyatlara hesap bulabilirsin

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

balayı için bana lazım olucak. Oteli kesinleştireyim de bilete sıra gelince alıcam inş..

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

Öyleyse 100 tl lik hesabı olanlar pm atarlarsa çok sevinirim. Fiyatta da biraz yardımcı olmanızı rica edeceğim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Michael
    Michael's avatar
    Erkek

dostlarım 100 tl aerobilet lazım. 50 lira ödeme yaparım işbankası, misli, garanti farketmez acil dönüş olursa sevinirim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Michael bunu yazdı:

dostlarım 100 tl aerobilet lazım. 50 lira ödeme yaparım işbankası, misli, garanti farketmez acil dönüş olursa sevinirim.

pm attım.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Michael
    Michael's avatar
    Erkek

birgaripaskbestesi bunu yazdı:

Michael bunu yazdı:

pm attım.

pm kontrol

Toplam Hit: 7193 Toplam Mesaj: 63