Savunma Sporu Öğrenmek İstiyorum
-
Bir yıl Çin işi japon işi takılsan üç aylık boksörden dayak yersin muhtemelen ama ben hayatımı adarım dersen uzakdoğu sporuna yönel, kısa sürede bişeyler kapacaksan boks kickboks
-
izzmarit bunu yazdı
Wing tsun. Ama iyice ticarete dokup para verip sertifika almadan yeni bir sey gostermem diyenlerden degil de ticari kaygisi olmayan hocalardan. Ankara icin yardimci olabilirim.
dövüşelimmi :D kaybeden aysti ısmarlar :D
-
Yada s.ktir et dövüşü filan. .500 magnum, bundan al bitane babalar gibi ceket omuzda gez.

-
torpedo_XL bunu yazdı
Krav maga
-
mataramasuko bunu yazdı
Bir yıl Çin işi japon işi takılsan üç aylık boksörden dayak yersin muhtemelen ama ben hayatımı adarım dersen uzakdoğu sporuna yönel, kısa sürede bişeyler kapacaksan boks kickboks
aynen katılıyorum , Aikido , wing shun gibi sporlara en az 2 sene vermen gerekiyor ki reflekslerin yerleşsin , ancao zaman karşındakinin kuvvetini ona karşı kullanabilirsin , ama Boks , kick boxgibi sporlarda ilk haftada reflekslerini kullandmaya başlamazsan salonda sopa yemeye başlarsın , o da otomatikman reflekslerini geliştirir :))
Boks ve kick boxta gerçekten salonda yumruk ve tekme yediğin için kavga tecrüben oluyor , reflekslerin gelişiyor, diğerleri gibi uzun süre gerekmiyor..
-
Ceoden bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
Boks-Kick Boks, gerisi yalan.
Japonların dövüş sanatları ve kick-boks birçok kez karşılaştırıldı, japon sanatlarının tekmeleri hep daha kuvvetli çıkıyor arkadaşı takmayın..
Ayrıca senin o gerisi yalan dediğin sanatı doğumlarından ölümlerine kadar yapıyor adamlar.. Bizim eli sazında türk gençleri gibi adam dövecem diye boksa başlamıyorlar..
Arkadaşı takmayın derken?
Sen önce o üslubunu bi düzelt istersen. Bana bunu deyip wing tsun'u savunuyosun? Adamın istediği dışarıda kendini savunmak, buna en uygunu da boks ve kick bokstur.
Wing Tsun'la deneyimin nedir bilemem ama ben aktif olarak 5 yıl boks ağırlıklı kick boks çalışmış birisiyim. Ha istersen bigün karşılaşalım da bakalım senle hangisi daha işlevli.
Boş boş konuşup ortamı germe.
-
Aikido
-
Ne gerek var simitçilik ve pezevenklik yapsan yeter.

atakartal tarafından 28/Ağu/15 11:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam uğraştığına değmez bu çağda, dümbüğün biri çeker bıçağı ne olduğunu şaşırırsın.
Onun yerine git düzgün bi muhite yerleşmek için çalış.
-
1000 boksör bence 10.000 uzak dövüşçüsünü yok eder anadın mı.