folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Savunma Sporu Öğrenmek İstiyorum

Savunma Sporu Öğrenmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Benim tercihin osmanlı tokati

isin şakası da aikidoya bayiliyorum. Gitmek istedigim. Tamda sana uyar yere fırlat kaç. 

futurist tarafından 28/Ağu/15 12:54 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Tekvando, kick box

Gerisi fasa fiso.

Adam karsinda miyavlayana kadar kafasıni patlatirsin tekmeyle.

Vucudunun çevik olmali,  güçlü olmak yeterli değil, kuvvetli de olmalisin. Kaslarinin uzun kalmasi gerekiyor,  bunun için de futbol oynamamali ve ağırlık calismamalisin bacaklarda. Body building yapanlarda kaslar toplanir, esnekliğini ve hizini kaybeder. 

Dağcılık,  paletli yüzme bacaklari güçlendirir. 

Bu is bir süreç. Biraz da yürek lazim tabi bu da bizim genlerde var. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    Ceoden bunu yazdı
    Telekinesis bunu yazdı
    Ceoden bunu yazdı
    Telekinesis bunu yazdı

Boks-Kick Boks, gerisi yalan.

Japonların dövüş sanatları ve kick-boks birçok kez karşılaştırıldı, japon sanatlarının tekmeleri hep daha kuvvetli çıkıyor arkadaşı takmayın..

Ayrıca senin o gerisi yalan dediğin sanatı doğumlarından ölümlerine kadar yapıyor adamlar.. Bizim eli sazında türk gençleri gibi adam dövecem diye boksa başlamıyorlar..

Arkadaşı takmayın derken?

Sen önce o üslubunu bi düzelt istersen. Bana bunu deyip wing tsun'u savunuyosun? Adamın istediği dışarıda kendini savunmak, buna en uygunu da boks ve kick bokstur. 

Wing Tsun'la deneyimin nedir bilemem ama ben aktif olarak 5 yıl boks ağırlıklı kick boks çalışmış birisiyim. Ha istersen bigün karşılaşalım da bakalım senle hangisi daha işlevli.

Boş boş konuşup ortamı germe.

Üslup düzeltmekten kastın asırlardır yapılan sanatları market makarnası gibi yalan diyip kenara atmak mı. Mesajının devamını okumadım bile.. Hayatta başarılar.

Aynen öyle devam et.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    student bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Bir yıl Çin işi japon işi takılsan üç aylık boksörden dayak yersin muhtemelen ama ben hayatımı adarım dersen uzakdoğu sporuna yönel, kısa sürede bişeyler kapacaksan boks kickboks

aynen katılıyorum , Aikido , wing shun gibi sporlara en az 2 sene vermen gerekiyor ki reflekslerin yerleşsin , ancao zaman karşındakinin kuvvetini ona karşı kullanabilirsin , ama Boks , kick boxgibi sporlarda  ilk haftada reflekslerini kullandmaya başlamazsan salonda sopa yemeye başlarsın , o da otomatikman reflekslerini geliştirir :)) 

Boks ve kick boxta gerçekten salonda yumruk ve tekme yediğin için kavga tecrüben oluyor , reflekslerin gelişiyor, diğerleri gibi uzun süre gerekmiyor..

Wing tsunda da ilk bir bucuk dakikadan (form cizmeyi bitirdikten) sonra gercekten yumruk tekme yiyorsun. Havaya tekme atan bazi diger -dolarla alakasi yok. Wing tsunun olayi sokak zaten.

@rui

Sen kiyamazsin bana :p

Edit: Wing tsunu cok uzun sure calismalisin diyen arkadaslar buyuk ihtimalle ilk mesajimda bahsettigim ticari kaygisi olan hocalardan ders almislar. Sertifika almadan bu hareket su seviyedir gostermem diyen paragozlerden. 

Edit 2: Ankarada olanlar eylulden itibaren bana katilip deneme olarak birkac derse gelebilir (: 

Dayanamayarak edit 3: Kac yildir calisan hocamin arkadaslarimin en sampuan benim gel doveyim gor gununu dedigini duymadim kimseye. Biraz ic disiplininiz ic huzurunuz olsun. Size ringde bel alti vurmak cısss yere dusene vurmak pis derlerken sokakta biri ensenize anahtari sokar neye ugradiginizi sasirirsiniz.

izzmarit tarafından 28/Ağu/15 14:01 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    student bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Bir yıl Çin işi japon işi takılsan üç aylık boksörden dayak yersin muhtemelen ama ben hayatımı adarım dersen uzakdoğu sporuna yönel, kısa sürede bişeyler kapacaksan boks kickboks

aynen katılıyorum , Aikido , wing shun gibi sporlara en az 2 sene vermen gerekiyor ki reflekslerin yerleşsin , ancao zaman karşındakinin kuvvetini ona karşı kullanabilirsin , ama Boks , kick boxgibi sporlarda  ilk haftada reflekslerini kullandmaya başlamazsan salonda sopa yemeye başlarsın , o da otomatikman reflekslerini geliştirir :)) 

Boks ve kick boxta gerçekten salonda yumruk ve tekme yediğin için kavga tecrüben oluyor , reflekslerin gelişiyor, diğerleri gibi uzun süre gerekmiyor..

Wing tsunda da ilk bir bucuk dakikadan (form cizmeyi bitirdikten) sonra gercekten yumruk tekme yiyorsun. Havaya tekme atan bazi diger -dolarla alakasi yok. Wing tsunun olayi sokak zaten.

@rui

Edit: Wing tsunu cok uzun sure calismalisin diyen arkadaslar buyuk ihtimalle ilk mesajimda bahsettigim ticari kaygisi olan hocalardan ders almislar. Sertifika almadan bu hareket su seviyedir gostermem diyen paragozlerden. 

Edit 2: Ankarada olanlar eylulden itibaren bana katilip deneme olarak birkac derse gelebilir (: 

Dayanamayarak edit 3: Kac yildir calisan hocamin arkadaslarimin en sampuan benim gel doveyim gor gununu dedigini duymadim kimseye. Biraz ic disiplininiz ic huzurunuz olsun. Size ringde bel alti vurmak cısss yere dusene vurmak pis derlerken sokakta biri ensenize anahtari sokar neye ugradiginizi sasirirsiniz.

Ankara'nın neresi hocam?

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    ontedi bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    student bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

@rui

Ankara'nın neresi hocam?

Hocam Cankayada da salon var Ulusta da var ama Ulustaki tadilata girecekti kis basi. Onun yerine nerde ayarlanir bilmiyorum su an.

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Koşu

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Yada s.ktir et dövüşü filan. .500 magnum, bundan al bitane babalar gibi ceket omuzda gez.

Bunun geri tepmesinden haberin varmı hocam ? :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

boks, kick boks, muay thai, bjj, judo, güreş veya teakwando gerisi benim gözümde sıfırdır.

tabi şu da var. 21. yüzyıldayız dövüş sanatı öğrenmek falan hikaye.

memati dayının dediği gibi herkesin 1 kurşunluk canı var...

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Yada s.ktir et dövüşü filan. .500 magnum, bundan al bitane babalar gibi ceket omuzda gez.

Bunun geri tepmesinden haberin varmı hocam ? :D

Kafayı 4 esit parcaya bölebiliyo ondan haberim var oda yeterli hocam :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 5694 Toplam Mesaj: 49
savunma sporları