folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sebil Programcılık Gurubu ======> Başvuru İçin Giriniz

Sebil Programcılık Gurubu ======> Başvuru İçin Giriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bayaa istekli kişiler var aslında...programlama konusunda bilgi sahibi olanlar bende katılırım diyor...
    ben sadece tahribata takılırım ilk bu işleri merak ettiimde bi cok site gezdim hepsinin programlar var ama cok salakca..
    mesela wc nin Ar-Ge bölümü varda salak salak programlar alakasız,hiç biri bi boka yaramıo...VB ile yazılmıs hesap makinesi falan vardı..
    zaten dierlerinin kendi programları bile yok...yada sağdan soldan derleme toplama boktan seyler..
    ama Denyo hack siteleri arasında en ii program hakkatende bir tahribat.com başyapıtı.
    bide cigicigi programcılık konusunda cok basarılı..Turkojan 1,Turkojan 2 de onların başyapıtı bide güzel bi uygulamaları var cigicigi vip die keylogger..üyelere veriolar avler tanıdıkca update verilip tanınmaması sağlanıor..şimdide yeni bi keylogger için çalısıolar..
    bu sadece bi örnekt..Tahribatın cok iyi coderları var eğer onlarla beraber sistemli bi şekilde calısıp güzel işler cıkacaksa kurulması faydalı bişi..

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    web ile ilgili projeleriniz varsa bana danışıp fikir alabilirsiniz :)) güzel bi fikir ise beraber geliştirebiliriz.. Tahribatın adının kullanılması hiç de hoş değil kendi içinde zaten kral coderlar var. Baska bir ad ile kurun ne yapılacaksa yapılsın tahribata sadık kalın. bkz.: dashaqteam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Sayın müritler biz hack timi degil bilgi paylaşım timi kuruyoruz aramızda bilmeyenlerde olacaktır
     amacımız bildigimiz şeyleri diger müritler ile paylaşmak yardımlaşmak ufakda olsa projeler geliştirmek
     gibi şeyler hiç birimizin tam bir bilgisi yok hepimiz daha yeniyiz adminler hariç biz kendi içimizde güzel bişeyler
     ögrenmeye acık lak lak etmeyecek((yeri gelince edecek)) kişilerle çalışmak bişeyler geliştirmek ve bunları kullanmak ama
     birlikte yapak tek başına degil sitede sadece denyo var başka bir program göremedim ama sagolsunlar genede denyo dünyadaki
    en daşşaklı program daha iyisi yok ama sadece bu yetmez dahasıda lazım örnegin başka programlar kişisel kullanım içinde olaiblir
    hack içinde olaiblir ama bişeyler yapmak amacımız eger sizlerde katılmakisterseniz bekleriz biz 1 hafta boyunca bekliyoruz 1 haftadan
    sonra artık başlayayacagız gelirseniz başımız gözümüz üstüne gelmeyenlerde bizimdir..
    biz gelenler veya gelmeyenler diye ayrım yapmıyoruz
    sadece çalışma arkadaşlarımızı belirliyoruz tabiki bütün müritler bizim arkadaşlarımızlardır adminlerimiz gene aynı hiç bir fark yoktur
    sadece kendimiz bir gurup kuracaz ve çalışacaz sakın adminler tarafında yanlış anlaşılmasın bölücülük yapıyoruz gibi asla öyle
    bişey olmayacaktır burası ciddi bir mekan ve bizde ciddi bir kurum yada kurumdan ziyade bölüm diyelim daha iyi olur destek veren
    herkese teşekkürler...

Not: Bize katılmak isteyen arkadaşlar ertan@sebil.com veya mcyargic@sebil.com adlı mail adresini mail atsın veya msn ekleyebilir. Grup üyeleri için mail ve msn adresini bulduk.
    isim@sebil.com olacak ve kesinlikle hiç biryerde tahribat ismi kullanılmayacaktır

====================================================

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o sebilli olan msn i de buffy i de msn e ekledim, az bucuk cpp bilirim... Artik ogreniriz zamanla :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Tamam hocam msn ye ekledik seni. Başvuru adresi ertan@sebil.com veya mcyargic@sebil.com  

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Ertan kardeşim senı tebrık edıyorum bu yaptığın çalışma için senınle msn konuştuk ama beni davet ettin grubuna ama ben gerçekten sınava hazırlandığım için giremıyecem belkı eylüle sizinle olurum kafamda bir iki proje var birlikte yaparız artık bu projeleri 

...

CeLeKatireJeotuzbeş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Çok sağol kerem kardeşim,herşey tahribat'ın gelişmesi için,zaten istediğimiz desteği de aldık.Ayıca seni aramızda görmekten mutluluk duyarızz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
     iş bu değil sadece .gezeceksnisi siz biz tahribat programmer grup die adamın biri mailinis hacklicek ya da birinisin sitesini sonra diecekler huraaa bis thtcileri hackledik falan...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yuhh a.q. nerden çıktı mail hack falan.Biz program yazacağım,mail hack diye bir program da yokur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

arkadaşlar VB,C hede hödö anlamam ama assembly konusunda yardım gerekirse yardımcı olmaya çalışırım ertan kardeşim bööle yaratıcı bi düşünce sunduğun için teşekkürler bu arada hade size kolay gelsin:D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 7250 Toplam Mesaj: 54