Sebil Programcılık Gurubu ======> Başvuru İçin Giriniz
-
bayaa istekli kişiler var aslında...programlama konusunda bilgi sahibi olanlar bende katılırım diyor...
ben sadece tahribata takılırım ilk bu işleri merak ettiimde bi cok site gezdim hepsinin programlar var ama cok salakca..
mesela wc nin Ar-Ge bölümü varda salak salak programlar alakasız,hiç biri bi boka yaramıo...VB ile yazılmıs hesap makinesi falan vardı..
zaten dierlerinin kendi programları bile yok...yada sağdan soldan derleme toplama boktan seyler..
ama Denyo hack siteleri arasında en ii program hakkatende bir tahribat.com başyapıtı.
bide cigicigi programcılık konusunda cok basarılı..Turkojan 1,Turkojan 2 de onların başyapıtı bide güzel bi uygulamaları var cigicigi vip die keylogger..üyelere veriolar avler tanıdıkca update verilip tanınmaması sağlanıor..şimdide yeni bi keylogger için çalısıolar..
bu sadece bi örnekt..Tahribatın cok iyi coderları var eğer onlarla beraber sistemli bi şekilde calısıp güzel işler cıkacaksa kurulması faydalı bişi.. -
web ile ilgili projeleriniz varsa bana danışıp fikir alabilirsiniz :)) güzel bi fikir ise beraber geliştirebiliriz.. Tahribatın adının kullanılması hiç de hoş değil kendi içinde zaten kral coderlar var. Baska bir ad ile kurun ne yapılacaksa yapılsın tahribata sadık kalın. bkz.: dashaqteam
-
Sayın müritler biz hack timi degil bilgi paylaşım timi kuruyoruz aramızda bilmeyenlerde olacaktır
amacımız bildigimiz şeyleri diger müritler ile paylaşmak yardımlaşmak ufakda olsa projeler geliştirmek
gibi şeyler hiç birimizin tam bir bilgisi yok hepimiz daha yeniyiz adminler hariç biz kendi içimizde güzel bişeyler
ögrenmeye acık lak lak etmeyecek((yeri gelince edecek)) kişilerle çalışmak bişeyler geliştirmek ve bunları kullanmak ama
birlikte yapak tek başına degil sitede sadece denyo var başka bir program göremedim ama sagolsunlar genede denyo dünyadaki
en daşşaklı program daha iyisi yok ama sadece bu yetmez dahasıda lazım örnegin başka programlar kişisel kullanım içinde olaiblir
hack içinde olaiblir ama bişeyler yapmak amacımız eger sizlerde katılmakisterseniz bekleriz biz 1 hafta boyunca bekliyoruz 1 haftadan
sonra artık başlayayacagız gelirseniz başımız gözümüz üstüne gelmeyenlerde bizimdir..biz gelenler veya gelmeyenler diye ayrım yapmıyoruz
sadece çalışma arkadaşlarımızı belirliyoruz tabiki bütün müritler bizim arkadaşlarımızlardır adminlerimiz gene aynı hiç bir fark yoktur
sadece kendimiz bir gurup kuracaz ve çalışacaz sakın adminler tarafında yanlış anlaşılmasın bölücülük yapıyoruz gibi asla öyle
bişey olmayacaktır burası ciddi bir mekan ve bizde ciddi bir kurum yada kurumdan ziyade bölüm diyelim daha iyi olur destek veren
herkese teşekkürler...Not: Bize katılmak isteyen arkadaşlar ertan@sebil.com veya mcyargic@sebil.com adlı mail adresini mail atsın veya msn ekleyebilir. Grup üyeleri için mail ve msn adresini bulduk.
isim@sebil.com olacak ve kesinlikle hiç biryerde tahribat ismi kullanılmayacaktır====================================================
-
o sebilli olan msn i de buffy i de msn e ekledim, az bucuk cpp bilirim... Artik ogreniriz zamanla :)
-
Tamam hocam msn ye ekledik seni. Başvuru adresi ertan@sebil.com veya mcyargic@sebil.com
-
Ertan kardeşim senı tebrık edıyorum bu yaptığın çalışma için senınle msn konuştuk ama beni davet ettin grubuna ama ben gerçekten sınava hazırlandığım için giremıyecem belkı eylüle sizinle olurum kafamda bir iki proje var birlikte yaparız artık bu projeleri
...
-
Çok sağol kerem kardeşim,herşey tahribat'ın gelişmesi için,zaten istediğimiz desteği de aldık.Ayıca seni aramızda görmekten mutluluk duyarızz
-
iş bu değil sadece .gezeceksnisi siz biz tahribat programmer grup die adamın biri mailinis hacklicek ya da birinisin sitesini sonra diecekler huraaa bis thtcileri hackledik falan...
-
Yuhh a.q. nerden çıktı mail hack falan.Biz program yazacağım,mail hack diye bir program da yokur
-
arkadaşlar VB,C hede hödö anlamam ama assembly konusunda yardım gerekirse yardımcı olmaya çalışırım ertan kardeşim bööle yaratıcı bi düşünce sunduğun için teşekkürler bu arada hade size kolay gelsin:D