Seçsis Sitemine Saldırı
-
ReyiZ bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
ya geçen seçimlerde çok mantıklı bahaneler bulunmuştu, bu sefer sadece elektrik kesildi filan :S ben daha zeki bahane bulunur diyodum la yıl 2014 :|
keşke gitseydim memlekete çok kapışma olmuş ya kaçırdık :S
tapeler çıkarken sesin çıkmıyordu hoca ?
yoo gayet orda da yazdım hacı :)
-
Prometheus bunu yazdı
ADANA
MHP: Kişi sayısı: 352.360 Yüzde: 32.19
AKP: Kişi sayısı: 347.044 Yüzde: 31,71
CHP: Kişi sayısı: 281.638 Yüzde: 25,73abi ntv ye göre durum böyle ama aa ya göre durum tam tersi yani akp önde görünüyor :D hangisine inanacaz bilemedim.
-
Kutikula bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
ya geçen seçimlerde çok mantıklı bahaneler bulunmuştu, bu sefer sadece elektrik kesildi filan :S ben daha zeki bahane bulunur diyodum la yıl 2014 :|
yıl 2014 ortaya çıkan onca bokunuza rağmen akıllanırlar artık vermezler oylarını biraz da olsa zekidir bunlar diyorduk ama yine olmadı be keko..
?? çıkan tek bokum kanalizasyonda, oraya baktıysan bişey diyemem. keko ne ayak onu da çözemedim?
aklı olan chp mhpye oy vermezdi. ldp ye ver oyu onlara verme. aklı olan tabi
-
halat bunu yazdı
Evet beyler, Ak Partili görevlilerde night vision sistemi var zaten, onlara elektrik kesintisi felan işlemiyor. Hay Allahım ya, ulan biraz omurgalı olun. Hemen kıvırmaya başladınız. Saldırdık ama olmadı deyin, millete saygınız olsun. Erkek olun erkek!
ya sen olmayan beyninle nasıl bu kadar yıl yaşadın ve bunları yazabiliyorsun halen anlamış değilim. Çünkü beyni olan aklı selim olan bir insan böyle düşünemez ya. sen ve senin gibilerde sanırım stockholm sendromu var!
-
joe_black bunu yazdı
oooo joe ininden yenimi çıktın
-
Tnrsk bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
joe-black-aka-joe-grifith
-
Tnrsk bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
yanlış ine girmiş.
hepimiz biliyoruz tabi yarın nasıl karışacak Türkiye, artık konuların bile açılmasına gerek yok bence.
-
beyler onu bunu bırakın da ankara'da bazı yerlerde karısıklıklar var deniliyor.
dogru mu elektriklerin kesildigi ve kapusuz'un adamlarıyla sandıkların oldugu yere gittigi, var mı detaylı bilen eden ?
-
çankayada oy çalıyorlar çankaya seçim kurullarına akın ediyor chpliler
-
neyse beyler şu videoya bir bakın: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/126907/bir-referandum-ornegi-melih-gokcek-ve-demokrasi
Daha sonra melih gökçeki tartışın hayırlı geceler...