Seçsis Sitemine Saldırı
-
DJ_Alper bunu yazdı
bahaneler akar artık :D
keşke bahane aksa...
-
amerika türkiyeye bi ambargo koydurup şu ülkenin iflahını kessede kurtulsak
bıktım bu yobazistan dan
darbede olmuoki
ne yapmaya çalışıo bu whitehouse tel aviv anlamadım amk
savaşmı çıkacak toprakmı kaybetcez millet birbirinimi vurcak ne olacaksa olsun artık -
Melih 5000 oy önde açılmayın 300 sandık var hepsi Çankaya'da
Çankaya yüzde 67 chp
yüzde 20 akp
300 sandık 70 bin oy yapar kaba hesap Melih babayı alıyor
ama gelen haberlere göre birçok yerde hile girişimi var, bahane demeyin götünüzü büyüttüğünüz yerden Çankaya'nın bu saate kalması neden olabilir? Ankara'da savaş var şu an
-
sayımların her duraklamasından sonra gökcek farkı acıyor.
yalova ve antalya itiraz sonucunda el degistirerek akp'ye gecti.
kastamonu sınırda ve saatlerdir oyu güncellenmiyor, ardahan da aynı sekilde ve bu duraksamalar akp'nin tam sınıra yaklasmasından hemen sonra gerceklesiyor.
yok arkadas, sinir sistemi bırakmadı adamlar insanlarda, resmen dalga geciyorlar.
-
ayrıca yalova'da net sayıyla chp'nin kazandıgı söylenirken ve akp cephesi bunu kabullenmisken simdi 1 (bir) oyla yalova'yı akp'nin aldıgı söyleniyor.
adaletmis, sizin adaletinizi sikeyim ben.
-
Çankaya'da son on sandıkta mansura 0 (sıfır) oy çıktı, yersen
-
mataramasuko bunu yazdı
Çankaya'da son on sandıkta mansura 0 (sıfır) oy çıktı, yersen
Seçimi son anda aldı Melih nasıl olduysa kalan sandıkların hepsi Melihe, mansura sıfır oy, bu da gol değil yılışık o.ç. Yine başkan
-
Bu cihan haber ajansının yaptığı olaylar var ya he işte onların anladınız siz. Bu son 3-4 sandıkta mansura oy çıkmadı diyorsunuz ya işte onu cihan dedi yerseniz. Ayrıca hani bu mansurun oyları artarken inandığınız yer var ya orası da cihandı ve hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama o sırada melihe 2k oy çıkıp mansura 12k oy çıkarken diğer hiç bir adayın oy sayısı değişmiyordu. Sonra arada mansurun oyunu geri çekiyolardı 1k filan. Hani bunu yapan cihan haber ajansıydı hatırlatırım hani şu samanyolu tvde chp çankayadaki oylarda hırsızlık olacağını hile olacağını iddia ediyor diye haber yapan samanyolu tvyle çalışan cihan. Peki bu sırada açtıkları sandık sayısı neydi %97, hani o sırada anadolu haber ajansı henüz %70di fakat sürekli açılan sandık oranı artıyordu ve her adayın da oyları güncelleniyordu. Yavaş yavaş arttı açılan sandık ve o sırada bütün adayların oyları da arttı öyle tıkanıp zart diye bi artma olmadı hiç cihandaki gibi. Peki şimdi size şunu söylesem, daha en başında melih gökçek cihan haber ajansını ciddiye almayın manipüle edecekler Türk milletini özellikle uyarıyorum diye en başta söyledi. Milleti sokağa dökecekler hile yapıldı bakın bunlar hile yaptı diyerek demişti. Sonuç olarak babamın oğlu değil Melih gökçek ama akıl var mantık var koskoca Halk tv cihan'ın verilerine inanıyor anadolunun'kine değil ve mansuru başkan ilan edip havai fişek patlatıyor daha sonra 20 bin geriye düşünce hile yapıldı diyor. Neyse boşverin en iyisi mi yaklaşık bi ay da bunun için etrafı yakıp döksünler şu arkadaşlar hile yapıldı diye.
-
yalamayın demiyorum yine yalayın ama nolur belli bi sınır koyun kendinize
-
bu millet öküz bir millet
olayın vehametini göremiyor
suriyede belirsizlik var
amerika türkiyeyi suriyeye sokup götü başı dağıttıracak
kürdistanı kurduracak (urfayı bdp almaması hikaye kro halk kro halktır)
sonra ne olur bilinmez
yani hristiyanlar yahudiler akpnin kara kaşına kara gözüne iktidarda tutmuyor
bunlar hesap kitap işi cahiller anlayamaz
ama bölünsün ülke daha iyi
şahsen ben isterim THE UNITED STATES OF TURKEY olsun güzel olur
eyaletteki kanunları beğenmeyenlerde istediği devlete taşınır
ne güzel demi
işte bu ya bu biz buyuz