Seksörlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jackass
    jackass's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    jackass bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Amk düşünsene canli civcivleri kiyma makinesine atiyorsun. Atmak için de her geleni tek tek kontrol ediyorsun. Yanildigin gözünden kacan olursa boşuna ölüp gidiyor senin yüzünden. 

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

dostum hic tavuk yememissindir büyük ihtimalle hic anlamadıgın belli :D he he civcivleri tavuk olmadan kıyma makinasına atıyoz :D hey allahımm ya 

Bir ara yumurta damgalama makinesi yapmıştım,

O firmadan(TR'deki en büyüklerden birisi) gelenler o makineyi yapmamı istemişlerdi.

Prosesi anlatan da işin sahipleriydi.

Bilemiyorum artık.

Edit: Biraz araştırayım dedim de, halen düşüncelerim değişmedi.

http://t24.com.tr/haber/almanyada-her-yil-45-milyon-civciv-canli-canli-ogutulerek-katlediliyor,292986

Doğrusunu anlat da öğrenelim.

almanyada misin arkadasım ona kalırsa çinlilerde köpek yiyo hadi biraz daha arastır bakalım ;)) 

Değişmeyen tek şey değişimin ta kend... Şaka la şaka benim fakir oluşum..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jackass
    jackass's avatar
    Erkek
    fikrettin bunu yazdı

Hocam ne tür bir meslek olduğunu ya da sağladığı maddi kazancı bilmiyorum ama hakikaten marjinal bir ismi varmış. Cinsel ilişki uzmanlığı gibi bir şey sandım ilk okuduğumda. Seks sırasında erkeğe gaz veriyorsun falan hani. "Hadi koçum yaparsın sen! Güç senin elinde! Penisine kuvvet!” gibi. 

kopardın gece gece :D :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Bu iş gerçekten zordur diyebileceğim işlerden biridir kendisi. Tüy uzunluklarına göre yapılan bir işlem olmasına rağmen uzun saatler aynı dikkatle o işi yapmak zordur. Ondan sonrasının getirisi daha fazla tavukçuluğa geç hocam sen :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    jackass bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Amk düşünsene canli civcivleri kiyma makinesine atiyorsun. Atmak için de her geleni tek tek kontrol ediyorsun. Yanildigin gözünden kacan olursa boşuna ölüp gidiyor senin yüzünden. 

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

dostum hic tavuk yememissindir büyük ihtimalle hic anlamadıgın belli :D he he civcivleri tavuk olmadan kıyma makinasına atıyoz :D hey allahımm ya 

O firmadan(TR'deki en büyüklerden birisi) gelenler o makineyi yapmamı istemişlerdi.

Bilemiyorum artık.

http://t24.com.tr/haber/almanyada-her-yil-45-milyon-civciv-canli-canli-ogutulerek-katlediliyor,292986

Hayır erkek civcivler öldürülüyor. Çünkü yumurta yapmıyor ve klasik tavuklardan daha farklı yetişiyorlar.

Üstelik öldürmede yöntem sadece öğütme değil.

- Üstte söylenmiş öğütme. Kıyma gibi yapan ama kıyma makinesinden çok daha cani bir makinada. Hatta ilk saniyeler seyirmeler bile oluyor öğütülen ette o derece hızlı ve cani.

- Boğma. Varillerin içine büyük çöp poşetleri konuyor, poşetlerin içine atılıyor dolunca poşetin ağzı düğümlenip varilin kapağı kapatılıyor. Belirli bir süre sonra ölüyorlar.

- Toprağa gömme. İnsanlık bunu insanlarada zaten pek çok kez uyguladı. Bilmeyen yok.

- Kafa koparma. Özellikle Çinde ve daha çok küçük yerlerde ve de makinesi olmayan vakti olmayan kişiler kullanıyor bunu. Ama belirttiğim üzere makine yok. Elle kafası kopartılıyor.

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    jackass bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    jackass bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

Bilemiyorum artık.

almanyada misin arkadasım ona kalırsa çinlilerde köpek yiyo hadi biraz daha arastır bakalım ;)) 

Hocam sanırım sektörün hakkında birşey bilmiyorsun, ya da ben bilmiyorum.

Gelenler bana erkeklerin torbaya doldurulup CO2 ile öldürüldüğünü, o işlemin zaman ve işçilik istediğini,

konveyör hattının yapıp, hattan gelenlerin direkt öğütülüp istiflenmesini istemişlerdi.

Hatırlarım çocukken civcivleri boyayıp satarlardı hepsi de erkek çıkardı, şimdi nerde acaba o civcivler?

Not : Haftada 2 gün tavuk yiyen birisi olarak , bundan sonra yiyeceğim her tavukta o makinenin saatte kaç civcivi canlı canlı parçalayacağını hatırlamak istemediğim için makineyi yapmadım.

Kaan tarafından 25/Ağu/15 02:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jackass
    jackass's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Bu iş gerçekten zordur diyebileceğim işlerden biridir kendisi. Tüy uzunluklarına göre yapılan bir işlem olmasına rağmen uzun saatler aynı dikkatle o işi yapmak zordur. Ondan sonrasının getirisi daha fazla tavukçuluğa geç hocam sen :)

hocam parası cok ucuk ama ya direk 5 basamaklı sayılarla baslıyosun maas almaya degmez mi :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jackass
    jackass's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    jackass bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    jackass bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

Bilemiyorum artık.

Hocam sanırım sektörün hakkında birşey bilmiyorsun, ya da ben bilmiyorum.

Gelenler bana erkeklerin torbaya doldurulup CO2 ile öldürüldüğünü, o işlemin zaman ve işçilik istediğini,

konveyör hattının yapıp, hattan gelenlerin direkt öğütülüp istiflenmesini istemişlerdi.

Hatırlarım çocukken civcivleri boyayıp satarlardı hepsi de erkek çıkardı, şimdi nerde acaba o civcivler?

Not : Haftada 2 gün tavuk yiyen birisi olarak , bundan sonra yiyeceğim her tavukta o makinenin saatte kaç civcivi canlı canlı parçalayacağını hatırlamak istemediğim için makineyi yapmadım.

bak baslıga ne yazmısım bildigim bi konu olsa zaten konu acmam bilgime bilgi katmak istediğim icin konu acmısım zaten dimi ben buraya hepsini biliyorum gelin size ögretiyim mantıgıyla acmadım ha senin dediğin dogrudur yanlıstır herseyi bilemem ama benimde bildiğim kadarıyla cogu büyük firma isim vermiyim ürün vakit ve maliyeet kaybı olmaması icin araya horoz serpistirip millete kakalıyolar 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

Hocam yok öyle bir muhabbet ya nerden çıkarıyorsun? Yani en azından etlik olarak seçilen kısımda erkek olanlarının öğütülmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ayrılır ve bakıma gönderilir. Yumurta kısmında da niye böyle bişrşey yapmadıklarını merak ediyorum aslında şimdi. Amk onca hayvanı katledeceklerine etlik bakıma gönderseler ya. Hayır ben mi yanlış düşündüm şimdi?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jackass
    jackass's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

Hocam yok öyle bir muhabbet ya nerden çıkarıyorsun? Yani en azından etlik olarak seçilen kısımda erkek olanlarının öğütülmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ayrılır ve bakıma gönderilir. Yumurta kısmında da niye böyle bişrşey yapmadıklarını merak ediyorum aslında şimdi. Amk onca hayvanı katledeceklerine etlik bakıma gönderseler ya. Hayır ben mi yanlış düşündüm şimdi?

Haklısın hocam 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

2 tane cok buyuk uretıcının dırekt olarak sattıgını bılıyorum . satıyorlar dişi olmayanları civciv olarak  .  

Tavuk yemı yapılırkende tavuketı dısında kullanmayacak olan organlar gaga bas ve ayaklar tavuk yemı yapımında kullanmaktadır. hayvansal proteın amaclı. E bu hayvanlar bocek yemedıklerı ıcın hayvansal proteınıde kendılerınden karsılıyorlar.

Bogulma ya da bogulmama cok onemlı degıl o hayvanların varlıgı ınsanlar ıcın .  Vahset vs degıl dogada da yenıleceklerdı baska canlılar tarafından şimdi insanoğlu dırekt piramidin başına gecerek yapay bir sekılde cogaltıp sonrasında tuketıyorlar.

haberde yazan olaya bakma sen. gıda muhendıslıgı ıle bır alakası yok cınsıyet ayırmanın bır artısı olmaz sana. 

veterıner fakultesı okudum ben bu ısı yapmak ıcın hekımde olmana gerek yok yurtdısında bır kac yerde egıtım verılıyormus dıye duydum ama bu ıs ıcın sektorun tekelı akhısar bandırma vsdır kanatlı merkezı marmara ege arası en buyuk uretıcıler orada . Bu adamlar da kendı adamlarını yetıstırıyorlar .Kanatlı sektoru tr de cok gelısmıs avrupa ve ortadoğuya satış yapan firmalar vardı. 

hipokondriyak tarafından 25/Ağu/15 03:50 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 5723 Toplam Mesaj: 42
gida