Seksörlük
-
hipokondriyak bunu yazdıKaan bunu yazdı
Amk düşünsene canli civcivleri kiyma makinesine atiyorsun. Atmak için de her geleni tek tek kontrol ediyorsun. Yanildigin gözünden kacan olursa boşuna ölüp gidiyor senin yüzünden.
İyi iş amk değil mi?
Bunun için okuyorsun.
2 tane cok buyuk uretıcının dırekt olarak sattıgını bılıyorum . satıyorlar dişi olmayanları civciv olarak .
Tavuk yemı yapılırkende tavuketı dısında kullanmayacak olan organlar gaga bas ve ayaklar tavuk yemı yapımında kullanmaktadır. hayvansal proteın amaclı. E bu hayvanlar bocek yemedıklerı ıcın hayvansal proteınıde kendılerınden karsılıyorlar.
Bogulma ya da bogulmama cok onemlı degıl o hayvanların varlıgı ınsanlar ıcın . Vahset vs degıl dogada da yenıleceklerdı baska canlılar tarafından şimdi insanoğlu dırekt piramidin başına gecerek yapay bir sekılde cogaltıp sonrasında tuketıyorlar.
haberde yazan olaya bakma sen. gıda muhendıslıgı ıle bır alakası yok cınsıyet ayırmanın bır artısı olmaz sana.
veterıner fakultesı okudum ben bu ısı yapmak ıcın hekımde olmana gerek yok yurtdısında bır kac yerde egıtım verılıyormus dıye duydum ama bu ıs ıcın sektorun tekelı akhısar bandırma vsdır kanatlı merkezı marmara ege arası en buyuk uretıcıler orada . Bu adamlar da kendı adamlarını yetıstırıyorlar .Kanatlı sektoru tr de cok gelısmıs avrupa ve ortadoğuya satış yapan firmalar vardı.
türkiye mi bu is icin daha kaliteli yoksa avrupa mı bi fikriniz var mı hocam
-
Abi iyi hoş güzelde düşünsene bir teyze ile meslek muhabbeti yaptığını :)
+Oğlum ne iş yapıyorsun?
-Seksörüm ben teyzecim
+ Yanında ki teyzeyi dürterek; Kız necla bu çocuk yoldan çıkmış şeytan kulağına kurşun :D :D -
Seks=cinsiyet
Seksör=cinsiyetçi
-
mataramasuko bunu yazdı
Seks=cinsiyet
Seksör=cinsiyetçi
Sen böyle deyince aklıma şu fıkra geldi :)
Arap havalimanında pasaport kontrolünde;
Police - name?
Arap - ahmed al-rhazib.
Police - sex?
Arap - three to five times a week.
Police - no, no… i mean male or female?
Arap - male, female, sometimes camel.
Police - holy cow!
Arap - yes, cow, sheep, animals in general.
Police - but isn’t that hostile?
Arap - horse style, doggy style, any style!
Police - oh dear!
Arap - no, no! deer run too fast. -
"Oğlumuz ne işle meşgul?"
"Seksördür kendisi."
"Benim seksöre verecek kızım yok, simit satsın helalinden kazansın."
sdfgdhdfaafd
-
konuya girdikten sonra geçmişi sildim
-
hacım bunlarla uğraşma sen gıda mühendisisin git tetrapak eğitimi falan al
-
Bonibon bunu yazdı
ISO sertifikalarını ayrı ayrı değilde hepsini 1 veren bi konferans veya sempozyum biliyomusunuz ?
-
jackass bunu yazdıBonibon bunu yazdı
ISO sertifikalarını ayrı ayrı değilde hepsini 1 veren bi konferans veya sempozyum biliyomusunuz ?
Bence önce ne yapmak istediğine tam anlamıyla karar vermelisin, fikirlerin muallak gibi :)
-
nası anlıyosun cinsiyeti :)