Seksörlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    jackass bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

hacım bunlarla uğraşma sen gıda mühendisisin git tetrapak eğitimi falan al

ISO sertifikalarını ayrı ayrı değilde hepsini 1 veren bi konferans veya sempozyum biliyomusunuz  ?

tsc akademiden aldim ben 8 tane 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

Bilimsel olarak güzel bir isim ama halk arasında aynı şekilde kullanılırsa hayal gücünü çok zorlayacağını düşünüyorum milletin :)

Sen entellektüel ortamlarda "seksörlük" normal ortamlarda ise besicilik de geç bence :)

‎‎‎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Ozden bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Seks=cinsiyet 

Seksör=cinsiyetçi

Sen böyle deyince aklıma şu fıkra geldi :)

Arap havalimanında pasaport kontrolünde;

Police - name?
    Arap - ahmed al-rhazib.
    Police - sex?
    Arap - three to five times a week.
    Police - no, no… i mean male or female?
    Arap - male, female, sometimes camel.
    Police - holy cow!
    Arap - yes, cow, sheep, animals in general.
    Police - but isn’t that hostile?
    Arap - horse style, doggy style, any style!
    Police - oh dear!
    Arap - no, no! deer run too fast.

Ahahah baya iyiymiş :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jackass
    jackass's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    jackass bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

hacım bunlarla uğraşma sen gıda mühendisisin git tetrapak eğitimi falan al

ISO sertifikalarını ayrı ayrı değilde hepsini 1 veren bi konferans veya sempozyum biliyomusunuz  ?

tsc akademiden aldim ben 8 tane 

hocam aynı anda mı aldınız hepsini bide ne kadara patladı 8 tanesi ?

Değişmeyen tek şey değişimin ta kend... Şaka la şaka benim fakir oluşum..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Ozden bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Seks=cinsiyet 

Seksör=cinsiyetçi

Sen böyle deyince aklıma şu fıkra geldi :)

Arap havalimanında pasaport kontrolünde;

Police - name?
    Arap - ahmed al-rhazib.
    Police - sex?
    Arap - three to five times a week.
    Police - no, no… i mean male or female?
    Arap - male, female, sometimes camel.
    Police - holy cow!
    Arap - yes, cow, sheep, animals in general.
    Police - but isn’t that hostile?
    Arap - horse style, doggy style, any style!
    Police - oh dear!
    Arap - no, no! deer run too fast.

Ahahah baya iyiymiş :) 

Evet arkadaşın konu başlığı da baya bir çağrışım yaptırıyor yani.

Ortamlarda havan olur da yolda söylersen sopa bile yiyebilirsin :)

+ Arabın hali fena... :P Ayak üstü polisi de götürmese iyi bari.

AnaMuhalefet tarafından 27/Ağu/15 02:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Yeni üyelerde bi sıkıntı var cidden bak şöyle kaan hoca ben mi yanlış biliyorum hocam demiş ama konu sahibi bi büyüklenmeler vs.vs. sonra başkası yazınca yok bilmiyorum bilseydim niye sorayım .

konu hakkında : evet o küçük canlıların uygun olmayanlarını telef ediyorlar.

2.olarak @hipokondriyak hocam abi şu merkeziyetçi 17.yy düşüncesinden çıkın artık yok herşey insan için vs.vs resmen 17.yy düşüncesi insanlığı kutsal bir keseye koyup herşeyin ortasında herşeyi ona aitmiş gibi davranmayın abi bu arada diğer gezegenler ve güneşte dünyanın etrafında dönmüyor hocam.(mesajla alakasını anlar arkadaşlar umarım)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jackass
    jackass's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Yeni üyelerde bi sıkıntı var cidden bak şöyle kaan hoca ben mi yanlış biliyorum hocam demiş ama konu sahibi bi büyüklenmeler vs.vs. sonra başkası yazınca yok bilmiyorum bilseydim niye sorayım .

2.olarak @hipokondriyak hocam abi şu merkeziyetçi 17.yy düşüncesinden çıkın artık yok herşey insan için vs.vs resmen 17.yy düşüncesi insanlığı kutsal bir keseye koyup herşeyin ortasında herşeyi ona aitmiş gibi davranmayın abi bu arada diğer gezegenler ve güneşte dünyanın etrafında dönmüyor hocam.(mesajla alakasını anlar arkadaşlar umarım)

1.si kimseye artistlik yaptigim yok

2.si o gereksiz hayvanlar dediklerini farkinda olmadan lop lop yiyosun cunku bazi buyuk firmalar maliyetten kazanmak icin o horozlara sana bana kakaliyolar

3.su bilip bilmeden sallayanlara elbet cevabim olurki buda benim en dogal hakkim sen bi konu acsan ve kendince gereksiz gordugun yorumlar gelse elbet sessiz kalirdin sen eski uyesin ya ;))

Ki ayrica herangi bi argo yok kufur yok saygi cercevesinde tartisiyoruz sana noluyo ''hocam''

Değişmeyen tek şey değişimin ta kend... Şaka la şaka benim fakir oluşum..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    jackass bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

1.si kimseye artistlik yaptigim yok

2.si o gereksiz hayvanlar dediklerini farkinda olmadan lop lop yiyosun cunku bazi buyuk firmalar maliyetten kazanmak icin o horozlara sana bana kakaliyolar

3.su bilip bilmeden sallayanlara elbet cevabim olurki buda benim en dogal hakkim sen bi konu acsan ve kendince gereksiz gordugun yorumlar gelse elbet sessiz kalirdin sen eski uyesin ya ;))

Ki ayrica herangi bi argo yok kufur yok saygi cercevesinde tartisiyoruz sana noluyo ''hocam''

gereksiz demedim uygun olmayan dedim ve tavuk etini sevmem ( banvit , şenpiliç vs hazır ürünleri yani ) çünkü köyde ananemin yetiştirdiği horozu veya tavuğu yerim ben eski üye değilim sadece sen yenisin sessiz kalmakla haklı olup olmamak arasında dağlar kadar fark var .
    sana noluyor hocam diyemezsin burası bir forum ve konu açılınca herkes yazabiliyor  yazmasını istemezsen git telegram da grup kur hocam :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Amk düşünsene canli civcivleri kiyma makinesine atiyorsun. Atmak için de her geleni tek tek kontrol ediyorsun. Yanildigin gözünden kacan olursa boşuna ölüp gidiyor senin yüzünden. 

İyi iş amk değil mi?

Bunun için okuyorsun. 

2 tane cok buyuk uretıcının dırekt olarak sattıgını bılıyorum . satıyorlar dişi olmayanları civciv olarak  .  

Tavuk yemı yapılırkende tavuketı dısında kullanmayacak olan organlar gaga bas ve ayaklar tavuk yemı yapımında kullanmaktadır. hayvansal proteın amaclı. E bu hayvanlar bocek yemedıklerı ıcın hayvansal proteınıde kendılerınden karsılıyorlar.

Bogulma ya da bogulmama cok onemlı degıl o hayvanların varlıgı ınsanlar ıcın .  Vahset vs degıl dogada da yenıleceklerdı baska canlılar tarafından şimdi insanoğlu dırekt piramidin başına gecerek yapay bir sekılde cogaltıp sonrasında tuketıyorlar.

haberde yazan olaya bakma sen. gıda muhendıslıgı ıle bır alakası yok cınsıyet ayırmanın bır artısı olmaz sana. 

veterıner fakultesı okudum ben bu ısı yapmak ıcın hekımde olmana gerek yok yurtdısında bır kac yerde egıtım verılıyormus dıye duydum ama bu ıs ıcın sektorun tekelı akhısar bandırma vsdır kanatlı merkezı marmara ege arası en buyuk uretıcıler orada . Bu adamlar da kendı adamlarını yetıstırıyorlar .Kanatlı sektoru tr de cok gelısmıs avrupa ve ortadoğuya satış yapan firmalar vardı. 

hocam bu belirttiğim yer hayvanlara hayvansal gıda vermeleri sakıncalı değil mi buna insanlarda dahil hani kendi türünü yeme olayı (insanlarda kuru hastalığı, deli dana, prion vs)

edit veterinerlikte okumuşsun ya hocam fırsatı yakalamışken sorayım bilgilendirilme amaçlı :)

piiiranha9242 tarafından 29/Ağu/15 03:13 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

piranha sana şöyle cevaplıyım tavuklar var ya ortalığın amına koyuyor kırmızı renk görmesinler civciv , tavuk , horoz farketmiyor birbirlerini yemeye çalışıyorlar.

0x656e tarafından 29/Ağu/15 08:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5724 Toplam Mesaj: 42
gida