Seksörlük
-
0x656e bunu yazdıjackass bunu yazdı0x656e bunu yazdı
Yeni üyelerde bi sıkıntı var cidden bak şöyle kaan hoca ben mi yanlış biliyorum hocam demiş ama konu sahibi bi büyüklenmeler vs.vs. sonra başkası yazınca yok bilmiyorum bilseydim niye sorayım .
konu hakkında : evet o küçük canlıların uygun olmayanlarını telef ediyorlar.
2.olarak @hipokondriyak hocam abi şu merkeziyetçi 17.yy düşüncesinden çıkın artık yok herşey insan için vs.vs resmen 17.yy düşüncesi insanlığı kutsal bir keseye koyup herşeyin ortasında herşeyi ona aitmiş gibi davranmayın abi bu arada diğer gezegenler ve güneşte dünyanın etrafında dönmüyor hocam.(mesajla alakasını anlar arkadaşlar umarım)1.si kimseye artistlik yaptigim yok
2.si o gereksiz hayvanlar dediklerini farkinda olmadan lop lop yiyosun cunku bazi buyuk firmalar maliyetten kazanmak icin o horozlara sana bana kakaliyolar
3.su bilip bilmeden sallayanlara elbet cevabim olurki buda benim en dogal hakkim sen bi konu acsan ve kendince gereksiz gordugun yorumlar gelse elbet sessiz kalirdin sen eski uyesin ya ;))
Ki ayrica herangi bi argo yok kufur yok saygi cercevesinde tartisiyoruz sana noluyo ''hocam''
gereksiz demedim uygun olmayan dedim ve tavuk etini sevmem ( banvit , şenpiliç vs hazır ürünleri yani ) çünkü köyde ananemin yetiştirdiği horozu veya tavuğu yerim ben eski üye değilim sadece sen yenisin sessiz kalmakla haklı olup olmamak arasında dağlar kadar fark var .
sana noluyor hocam diyemezsin burası bir forum ve konu açılınca herkes yazabiliyor yazmasını istemezsen git telegram da grup kur hocam :)Haklisin hocam ozur dilerim hakkini helal et :)