Selam Vermediğim İçin Başıma Gelenler
-
Merhaba
iş arkadaşımla yemekten çıktıkdan sonra asansöre bindik,normal günlük konularda konuşuyoruz,sonra bir kaç kat kaltıkdan sonra holdingin yönetim kurulu üyesi bindi tabii ben adamı tanımıyorum.neyse ofise geldik adam bütün holdingi ayakladırmış ki,biz saygısılık yaptık,muhasebeden bilgilerimizi istediler.Anlatım yazmağımızı istediler,böyle insanlarla aynı şehirde yaşadığım içim utanıyorum(
-
Selam dan ötürü degildir bence o başka bi yarası wardir :\
-
kapsını çal içeri gir özür dilerim de sonra yumruğu çak işten çık
-
seagate189 bunu yazdı
kapsını çal içeri gir özür dilerim de sonra yumruğu çak işten çık
-
öyle öküz gibi davranırsanız millete olacağı o
ne olursa olsun şirket içinde güleryüzlü olcan herkese meraba iyi günler selamını vereceksin
vermessen işte böyle olur
yönetim kurulundaki adam düşünmüştürki şimdi bana selam vermeyen adam hiçkimseye selam vermiyordur somurtuyordur diye düşünür
bende olsam aynı düşünür yol verirdim hocam bu işler böyle business... -
Her zman her yerde çıkmıştır makam mevki sahibib olmuş ama insan olmayı becerememiş öküzler
-
bi toplumda yada bi mekanda oraya gelen kişi selam verir orda bulunanlar da selamı alır..o amele egosunu tatmin etmek istemiş
-
Hacı ben senin yerinde olsam bir arkadaşıma derim ki bu adamı trafikde yakala.Bilerek kavga çıkart sonra bir tane kafayı koy sağlamından kaç derim.Hem böylece adam senin olduğunuda anlamaz.
-
SeRDaR bunu yazdı
Her zman her yerde çıkmıştır makam mevki sahibib olmuş ama insan olmayı becerememiş öküzler
+INF
Haci essege altin semer vurmuslar nolmus ? Yine esek...
-
SeRDaR bunu yazdı
Asık suratlı bir personel müşteride kaybettirir şirketten de soğutur dediğin doğru olabilir ama bu konunun makam mevki ile alakası yok günlük yaşantımız gereğince asansör de veya başka bir ortamda tanımasan bile selam vermelisin bu kadar kibirli olmayın arkadaşım sende bir an önce konuş özür dilersin yanlız bulduğun zaman yanında konuşursun olay biter işten çıkartıyorlarsa çık ama unutma selam vermek göz çıkarmaz hiç selam vermezsin başka yerde ama kendi işinde kurumunda bunu yap derim.
-
hocam takma kafana..
öyle yöneticilerin olduğu yerde durmaya da çalışma..
üzüldüm.. bu kadar basit olmamalı bu işler.
şerefsizler.. mevki makam sahibi oldular diye böbürlenenler.
neyse fantezilerimi kendime saklayacağım :|
siktir et abi..