Selam Vermediğim İçin Başıma Gelenler
-
Microsoft Scroll Lock tuşunun ne işe yaradığını bilmeyen bissürü işçisini kovmuş.. sen ne diyon hocam.. yapar yapar yani..
Kibir .. başka bişi değil
-
yarın git naber yarrramm de sonra bu selam nasıl telafi edebildim mi de :S samimiyetin hoşuna gidecektir
-
HolyOne bunu yazdı
Walla oranın standartlarını bilmiorum, ülkeden ülkeye kültür ve görgü kuralları çok değişiyor belki de orda asansöre binene selam vermek standarttır =)
hocam sovet eğitimi almış insanlarda böyle durumlar oluyor ama bu tür olayla ilkkez karşılaşıyorum.Bunun içinde ülkeyi değişeceğim zaten.
-
O yavşağın selam vermesi gerekirdi asansöre giren o, o selam verip siz almadıysanız yavşaklık etmişsiniz,
-
RootB bunu yazdı
Arkadaşlar burada "herkese selam vermelisin, güler yüzlü olmalısın" diyenler iş hayatında patron götü yalayan tayfadır. Bunların paçasından yapmacıklık akar. İnsan içinden gelmeyen şeyleri para için yapıyorsa "toplum orospusu" olmuştur diyebiliriz.
Sen gönlünü rahat tut hocam. Bu tarz kompleksli insanlarla aynı iş yerinde calısmamak gibi bir lüksün varsa bu yola git derim hatta. Ama böyle bir imkan yoksa Allah kolaylık versin
kimsenin kimseyi yaladığı yok, öküzlükle nezaketi aynı kefeye koyuyorsan zaten insan içine çıkma
adam selam vermeye patron götü yalayan tayfa dedi işe bak :D ben temizlikçi ablayada veririm selamımı kapıdaki bekçiyede patronada bekçininde mi götünü yalıyorum ? biraz görgü kurallarını öğrenin
-
SinusX bunu yazdıRootB bunu yazdı
Arkadaşlar burada "herkese selam vermelisin, güler yüzlü olmalısın" diyenler iş hayatında patron götü yalayan tayfadır. Bunların paçasından yapmacıklık akar. İnsan içinden gelmeyen şeyleri para için yapıyorsa "toplum orospusu" olmuştur diyebiliriz.
Sen gönlünü rahat tut hocam. Bu tarz kompleksli insanlarla aynı iş yerinde calısmamak gibi bir lüksün varsa bu yola git derim hatta. Ama böyle bir imkan yoksa Allah kolaylık versin
kimsenin kimseyi yaladığı yok, öküzlükle nezaketi aynı kefeye koyuyorsan zaten insan içine çıkma
adam selam vermeye patron götü yalayan tayfa dedi işe bak :D ben temizlikçi ablayada veririm selamımı kapıdaki bekçiyede patronada bekçininde mi götünü yalıyorum ? biraz görgü kurallarını öğrenin
İkidir aynı tarz cevap geliyor. Hocam benim anlatmak istediğim "selam vermediği için işten çıkarılmanın" saçma olduğunu, ve bunun saçma olmadığını düşünenlerin "göt yalayıcı" olduğudur. Yani sen burada patrona hak verdiysen, demek ki "patron götü yalamayı seviyorsun" anlamında söyledim. Sana veya ona buna bir şey demedim.
-
iiş ortamlarında selam vermek ve güleryüz önemli birşey. herişyerinde bunlarla muhakak karşılaşırsınız ve uyulması gereken bir durum.daha doğrusu bu uyulması gereken bir kuraldan ziyade, insanı ilişkilerde başarılı olabilmek içinde gerekli birşey.
eğer cidden tanımıyorsan git durumu kibarca anlat. iyi bi insansa, böyle bi kibarlık yaptıgın için seni daha çok sevecektir.
ha benım müdür oldugum yerde biriside bana kasti şekilde selam vermese, veya bunu alışkanlık haline getirip devamlı yaparsa, Yanlış anlaşılmasın sen kimsin m.k, ilk önce selam vermeyi güleryüzlü olmayı öğren,ben senin futursuz hareketlerini veya 5 karış suratını görmek zorundamıyım. derdim...görmek zorundada değilim açıkcası...
Geçmiş olsun...
-
SinusX bunu yazdıRootB bunu yazdı
Çok güzel demişsin hocam da bir gün selam vermeyince temizlikçi abla yada kapıdaki bekçi senden yazılı savunma istedimi ? o zaman da normal mi karşılarsın ?
Yoksa selam vermedi diye bozulabilir insandır da burada başka bir hesap var yani =)
-
wanted filminde başrol eleman alıyor klavyeyi vuruyor lavuğun sıfatına harflerle havada fuck you yazıyor hani kamerayı kur o yönetim kurulu üyesinin geçtiği yere aynı o şekil vur klavyeyle ama sağlam eski ağır klavyelerden bul, sonra şikayetçi olur bir daha iş falan bulamazsın ama siktir et her zaman senin benim gibi adamlar mı düşünecek herşeyi bırak gitsin bir sefer kaybedecek birşeyin yokmuş gibi davran vur ibnenin suratına gömleği falan kan olsun hep bide denk getirip burnunu kırdın mı senden iyisi yok vur gitsin amk
sonradan ekleyerekten: ha bu arada o çemçük sonradan binmiş asansöre o selam verecek normali budur geçin bu şirkette güler yüzlü olma olaylarını, yok o müdürmüş gülümsemek zorundaymışsın siktirsin amk çıkarsın işten iş mi yok memlekette bir sonraki iş başvurunda müdüre selam vermediğim için çıkartıldım dersin bi muhabbet sıcaklık olur bunu söylediğinde işe alınma ihtimalin artar :D
Lotus tarafından 08/Ağu/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence adam selam verdi siz muhabbet ederken farketmediniz o yüzden o kadar bozuldu.