folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Selam Vermediğim İçin Başıma Gelenler

Selam Vermediğim İçin Başıma Gelenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Microsoft Scroll Lock tuşunun ne işe yaradığını bilmeyen bissürü işçisini kovmuş.. sen ne diyon hocam.. yapar yapar yani.. 

Kibir .. başka bişi değil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yarın git naber yarrramm de sonra bu selam nasıl telafi edebildim mi de :S samimiyetin hoşuna gidecektir 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Walla oranın standartlarını bilmiorum, ülkeden ülkeye kültür ve görgü kuralları çok değişiyor belki de orda asansöre binene selam vermek standarttır =)

hocam sovet eğitimi almış insanlarda böyle durumlar oluyor ama bu tür olayla ilkkez karşılaşıyorum.Bunun içinde ülkeyi değişeceğim zaten.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

O yavşağın selam vermesi gerekirdi asansöre giren o, o selam verip siz almadıysanız yavşaklık etmişsiniz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Arkadaşlar burada "herkese selam vermelisin, güler yüzlü olmalısın" diyenler iş hayatında patron götü yalayan tayfadır. Bunların paçasından yapmacıklık akar. İnsan içinden gelmeyen şeyleri para için yapıyorsa "toplum orospusu" olmuştur diyebiliriz.

Sen gönlünü rahat tut hocam. Bu tarz kompleksli insanlarla aynı iş yerinde calısmamak gibi bir lüksün varsa bu yola git derim hatta. Ama böyle bir imkan yoksa Allah kolaylık versin

kimsenin kimseyi yaladığı yok, öküzlükle nezaketi aynı kefeye koyuyorsan zaten insan içine çıkma 

adam selam vermeye patron götü yalayan tayfa dedi işe bak :D ben temizlikçi ablayada veririm selamımı kapıdaki bekçiyede patronada bekçininde mi götünü yalıyorum ? biraz görgü kurallarını öğrenin 

Si vis pacem para bellum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    RootB bunu yazdı

Arkadaşlar burada "herkese selam vermelisin, güler yüzlü olmalısın" diyenler iş hayatında patron götü yalayan tayfadır. Bunların paçasından yapmacıklık akar. İnsan içinden gelmeyen şeyleri para için yapıyorsa "toplum orospusu" olmuştur diyebiliriz.

Sen gönlünü rahat tut hocam. Bu tarz kompleksli insanlarla aynı iş yerinde calısmamak gibi bir lüksün varsa bu yola git derim hatta. Ama böyle bir imkan yoksa Allah kolaylık versin

kimsenin kimseyi yaladığı yok, öküzlükle nezaketi aynı kefeye koyuyorsan zaten insan içine çıkma 

adam selam vermeye patron götü yalayan tayfa dedi işe bak :D ben temizlikçi ablayada veririm selamımı kapıdaki bekçiyede patronada bekçininde mi götünü yalıyorum ? biraz görgü kurallarını öğrenin 

İkidir aynı tarz cevap geliyor. Hocam benim anlatmak istediğim "selam vermediği için işten çıkarılmanın" saçma olduğunu, ve bunun saçma olmadığını düşünenlerin "göt yalayıcı" olduğudur. Yani sen burada patrona hak verdiysen, demek ki  "patron götü yalamayı seviyorsun" anlamında söyledim. Sana veya ona buna bir şey demedim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

iiş ortamlarında selam vermek ve güleryüz önemli birşey. herişyerinde bunlarla muhakak karşılaşırsınız ve uyulması gereken bir durum.daha doğrusu bu uyulması gereken bir kuraldan ziyade, insanı ilişkilerde başarılı olabilmek içinde gerekli birşey.

eğer cidden tanımıyorsan git durumu kibarca anlat. iyi bi insansa, böyle bi kibarlık yaptıgın için seni daha çok sevecektir.

ha benım müdür oldugum yerde biriside bana kasti şekilde selam vermese, veya bunu alışkanlık haline getirip devamlı yaparsa, Yanlış anlaşılmasın sen kimsin m.k, ilk önce selam vermeyi güleryüzlü olmayı öğren,ben senin futursuz hareketlerini veya 5 karış suratını görmek zorundamıyım. derdim...görmek zorundada değilim açıkcası...

Geçmiş olsun...

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    RootB bunu yazdı

Çok güzel demişsin hocam da bir gün selam vermeyince temizlikçi abla yada kapıdaki bekçi senden yazılı savunma istedimi ? o zaman da normal mi karşılarsın ?

Yoksa selam vermedi diye bozulabilir insandır da burada başka bir hesap var yani =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

wanted filminde başrol eleman alıyor klavyeyi vuruyor lavuğun sıfatına harflerle havada fuck you yazıyor hani kamerayı kur o yönetim kurulu üyesinin geçtiği yere aynı o şekil vur klavyeyle ama sağlam eski ağır klavyelerden bul, sonra şikayetçi olur bir daha iş falan bulamazsın ama siktir et her zaman senin benim gibi adamlar mı düşünecek herşeyi bırak gitsin bir sefer kaybedecek birşeyin yokmuş gibi davran vur ibnenin suratına gömleği falan kan olsun hep bide denk getirip burnunu kırdın mı senden iyisi yok vur gitsin amk

sonradan ekleyerekten: ha bu arada o çemçük sonradan binmiş asansöre o selam verecek normali budur geçin bu şirkette güler yüzlü olma olaylarını, yok o müdürmüş gülümsemek zorundaymışsın siktirsin amk çıkarsın işten iş mi yok memlekette bir sonraki iş başvurunda müdüre selam vermediğim için çıkartıldım dersin bi muhabbet sıcaklık olur bunu söylediğinde işe alınma ihtimalin artar :D

Lotus tarafından 08/Ağu/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bence adam selam verdi siz muhabbet ederken farketmediniz o yüzden o kadar bozuldu.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 10490 Toplam Mesaj: 70