folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Selam Vermediğim İçin Başıma Gelenler

Selam Vermediğim İçin Başıma Gelenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    aktas_967 bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Her zman her yerde çıkmıştır makam mevki sahibib olmuş ama insan olmayı becerememiş öküzler

Asık suratlı bir personel müşteride kaybettirir şirketten de soğutur dediğin doğru olabilir ama bu konunun makam mevki ile alakası yok günlük yaşantımız gereğince asansör de veya başka bir ortamda tanımasan bile selam vermelisin bu kadar kibirli olmayın arkadaşım sende bir an önce konuş özür dilersin yanlız bulduğun zaman yanında konuşursun olay biter işten çıkartıyorlarsa çık ama unutma selam vermek göz çıkarmaz hiç selam vermezsin başka yerde ama kendi işinde kurumunda bunu yap derim.

Kimse kimseye selam vermek zorunda değildir 

o kişinin kendi insanlığıdır ahlaki yapısıdır 

bir kişi gücünü makamını kullanarak bana selam vermedi diye somut yaptırımda bbulunuyorsa

bu o kişinin egosunu tatminidir öküzlüğüdür

böyle öküzleri lütfen savunmayalım elle tutulur hiç bir haklı yanı yoktur

Bir müşteriye güleryüz göstermediğini görseydi haklıydı ama kendi ezilmişliğini göstermiş oldu

SeRDaR tarafından 08/Ağu/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

kepsiz selam verilmez askerde öğrenmedin mi lan amcık diyeydin

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    aktas_967 bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Her zman her yerde çıkmıştır makam mevki sahibib olmuş ama insan olmayı becerememiş öküzler

Asık suratlı bir personel müşteride kaybettirir şirketten de soğutur dediğin doğru olabilir ama bu konunun makam mevki ile alakası yok günlük yaşantımız gereğince asansör de veya başka bir ortamda tanımasan bile selam vermelisin bu kadar kibirli olmayın arkadaşım sende bir an önce konuş özür dilersin yanlız bulduğun zaman yanında konuşursun olay biter işten çıkartıyorlarsa çık ama unutma selam vermek göz çıkarmaz hiç selam vermezsin başka yerde ama kendi işinde kurumunda bunu yap derim.

Kimse kimseye selam vermek zorunda değildir 

o kişinin kendi insanlığıdır ahlaki yapısıdır 

bir kişi gücünü makamını kullanarak bana selam vermedi diye somut yaptırımda bbulunuyorsa

bu o kişinin egosunu tatminidir öküzlüğüdür

böyle öküzleri lütfen savunmayalım elle tutulur hiç bir haklı yanı yoktur

Bir müşteriye güleryüz göstermediğini görseydi haklıydı ama kendi ezilmişliğini göstermiş oldu

Hocam ne demek git özür dile ya gözünü seviyim peygambermi bu amcık. Bırak çıkarırlarsa belgele bunu bu şekilde fitil fitil burunlarından getir haber kanallarına bile malzeme olur bu şirket büyükse at sikine bak sen selam vermemişmiş. Ciddi diyorum adm-x yazmıştı heralde kendin yapma ama bir arkadaşın yok mu zevkine şunun ağzını burnunu dağıtsın sonrada selam cnm herşeyin hyrlısı ya .s.s desin değnekle gelsin işyerine ben burdan uyuz oldum adama. 

Easx tarafından 08/Ağu/13 10:22 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

ben de azerbaycandayım burada çalışmak hata zaten. o dallama da kıllığına yapıyordur. merak ettim azeri mi yoksa türk mü?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

aç, evsiz kalsam dahi birisinin karşısında ayağa kalkmam, mevkisinden dolayı saygı göstermem. sikerim parasını da rütbesini de.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

sikip atıcaksın böyle şerefsizleri

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

ben de azerbaycandayım burada çalışmak hata zaten. o dallama da kıllığına yapıyordur. merak ettim azeri mi yoksa türk mü?

azeriyim hocam.

kedimi bildim bileli yurtdışı planlarım var zaten,yaşıyamıyorum burda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

"takım çalışmasına uygun, ikili ilişkileri kuvvletli." diye boşuna mı yazıyolar sanıyosunuz iş ilanlarında.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

azeriyim hocam.

kedimi bildim bileli yurtdışı planlarım var zaten,yaşıyamıyorum burda.

rusçan vardır o zaman? neden rusyada çalışmıyorsun, daha iyi şartlar, daha güzel ortam. bilemedim.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hacı ben senin yerinde olsam bir arkadaşıma derim ki bu adamı trafikde yakala.Bilerek kavga çıkart sonra bir tane kafayı koy sağlamından kaç derim.Hem böylece adam senin olduğunuda anlamaz.

Kolay mı o kadar ya  lisedeki hayat hukum surmuyor gercek hayatta

Bir yakınımın  basına geldı bu tarz bir olay 3 kişi saldırdı bana trafikte. noldu sonrasında mobesa görgü sahitleri darp raporu kasten adam öldürmeye teşebbüs ve organize suç örgütü kurmak vs vs şişirdiler dosyası 7 aydır tutuklu yargılanıyorlar.

yani öyle haybeye konuşmak kolay.Malca işlere bulaşmayın

ekstra olarak hoca ne öküzler var takmayacaksın para ile insan olunmuyor. Fabrika sahibini tanımayanları işten attıklarını bılırım . Hep oluyor bu tarz seyler bireysel algılama bırtek sen degılsındır baska bır duruma takmıştır da başka yerden çıkarmaya çalışmıştır.

İşin ve pozisyonun ıyı ıse aynı durumda ıs bulamayacak ısen bır ozur dıle. ama bu tarz adamların cok umrunda olur mu bılemem . 

hayırlısı ne ıse  o olsun 

Herkesin Bayramını Mübareklerim 

sosyopatmanik tarafından 08/Ağu/13 12:58 tarihinde düzenlenmiştir

at avrat silah
Toplam Hit: 10492 Toplam Mesaj: 70