Selam Vermediğim İçin Başıma Gelenler
-
aktas_967 bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Her zman her yerde çıkmıştır makam mevki sahibib olmuş ama insan olmayı becerememiş öküzler
Asık suratlı bir personel müşteride kaybettirir şirketten de soğutur dediğin doğru olabilir ama bu konunun makam mevki ile alakası yok günlük yaşantımız gereğince asansör de veya başka bir ortamda tanımasan bile selam vermelisin bu kadar kibirli olmayın arkadaşım sende bir an önce konuş özür dilersin yanlız bulduğun zaman yanında konuşursun olay biter işten çıkartıyorlarsa çık ama unutma selam vermek göz çıkarmaz hiç selam vermezsin başka yerde ama kendi işinde kurumunda bunu yap derim.
Kimse kimseye selam vermek zorunda değildir
o kişinin kendi insanlığıdır ahlaki yapısıdır
bir kişi gücünü makamını kullanarak bana selam vermedi diye somut yaptırımda bbulunuyorsa
bu o kişinin egosunu tatminidir öküzlüğüdür
böyle öküzleri lütfen savunmayalım elle tutulur hiç bir haklı yanı yoktur
Bir müşteriye güleryüz göstermediğini görseydi haklıydı ama kendi ezilmişliğini göstermiş oldu
SeRDaR tarafından 08/Ağu/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
kepsiz selam verilmez askerde öğrenmedin mi lan amcık diyeydin
-
SeRDaR bunu yazdıaktas_967 bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Her zman her yerde çıkmıştır makam mevki sahibib olmuş ama insan olmayı becerememiş öküzler
Asık suratlı bir personel müşteride kaybettirir şirketten de soğutur dediğin doğru olabilir ama bu konunun makam mevki ile alakası yok günlük yaşantımız gereğince asansör de veya başka bir ortamda tanımasan bile selam vermelisin bu kadar kibirli olmayın arkadaşım sende bir an önce konuş özür dilersin yanlız bulduğun zaman yanında konuşursun olay biter işten çıkartıyorlarsa çık ama unutma selam vermek göz çıkarmaz hiç selam vermezsin başka yerde ama kendi işinde kurumunda bunu yap derim.
Kimse kimseye selam vermek zorunda değildir
o kişinin kendi insanlığıdır ahlaki yapısıdır
bir kişi gücünü makamını kullanarak bana selam vermedi diye somut yaptırımda bbulunuyorsa
bu o kişinin egosunu tatminidir öküzlüğüdür
böyle öküzleri lütfen savunmayalım elle tutulur hiç bir haklı yanı yoktur
Bir müşteriye güleryüz göstermediğini görseydi haklıydı ama kendi ezilmişliğini göstermiş oldu
Hocam ne demek git özür dile ya gözünü seviyim peygambermi bu amcık. Bırak çıkarırlarsa belgele bunu bu şekilde fitil fitil burunlarından getir haber kanallarına bile malzeme olur bu şirket büyükse at sikine bak sen selam vermemişmiş. Ciddi diyorum adm-x yazmıştı heralde kendin yapma ama bir arkadaşın yok mu zevkine şunun ağzını burnunu dağıtsın sonrada selam cnm herşeyin hyrlısı ya .s.s desin değnekle gelsin işyerine ben burdan uyuz oldum adama.
Easx tarafından 08/Ağu/13 10:22 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de azerbaycandayım burada çalışmak hata zaten. o dallama da kıllığına yapıyordur. merak ettim azeri mi yoksa türk mü?
-
aç, evsiz kalsam dahi birisinin karşısında ayağa kalkmam, mevkisinden dolayı saygı göstermem. sikerim parasını da rütbesini de.
-
sikip atıcaksın böyle şerefsizleri
-
LizardKing bunu yazdı
ben de azerbaycandayım burada çalışmak hata zaten. o dallama da kıllığına yapıyordur. merak ettim azeri mi yoksa türk mü?
azeriyim hocam.
kedimi bildim bileli yurtdışı planlarım var zaten,yaşıyamıyorum burda.
-
"takım çalışmasına uygun, ikili ilişkileri kuvvletli." diye boşuna mı yazıyolar sanıyosunuz iş ilanlarında.
-
Homer bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
azeriyim hocam.
kedimi bildim bileli yurtdışı planlarım var zaten,yaşıyamıyorum burda.
rusçan vardır o zaman? neden rusyada çalışmıyorsun, daha iyi şartlar, daha güzel ortam. bilemedim.
-
u235 bunu yazdı
Hacı ben senin yerinde olsam bir arkadaşıma derim ki bu adamı trafikde yakala.Bilerek kavga çıkart sonra bir tane kafayı koy sağlamından kaç derim.Hem böylece adam senin olduğunuda anlamaz.
Kolay mı o kadar ya lisedeki hayat hukum surmuyor gercek hayatta
Bir yakınımın basına geldı bu tarz bir olay 3 kişi saldırdı bana trafikte. noldu sonrasında mobesa görgü sahitleri darp raporu kasten adam öldürmeye teşebbüs ve organize suç örgütü kurmak vs vs şişirdiler dosyası 7 aydır tutuklu yargılanıyorlar.yani öyle haybeye konuşmak kolay.Malca işlere bulaşmayın
ekstra olarak hoca ne öküzler var takmayacaksın para ile insan olunmuyor. Fabrika sahibini tanımayanları işten attıklarını bılırım . Hep oluyor bu tarz seyler bireysel algılama bırtek sen degılsındır baska bır duruma takmıştır da başka yerden çıkarmaya çalışmıştır.
İşin ve pozisyonun ıyı ıse aynı durumda ıs bulamayacak ısen bır ozur dıle. ama bu tarz adamların cok umrunda olur mu bılemem .
hayırlısı ne ıse o olsun
Herkesin Bayramını Mübareklerim
sosyopatmanik tarafından 08/Ağu/13 12:58 tarihinde düzenlenmiştir