Sen Kimsin? (Beyin Fırtınası,Felsefe)
-
Konuyu kısaca soyle ozetlıyeyım Meraklı bırıyım ve hocalarıma sureklı farklı konularda sorular soruyorum bır kac gun once hocam yeter artık dıyerekten benımle bı anlasma yaptı Anlasmaya gore bana bı soru sorucak ve o sorunun cevabını verınceye kadar hıcbır sorumu cevaplamıyacak Soru şu: Sen Kimsin? Suan ıcın 2 sey var kafamda eger hıc bırı olmazsa Osho nun verdıgı cevabı verıcem Not:Bu konuyu tahrıbatla paylasmak ıstedım cunkı burada boyle ıslemcısı guclu abıler, ablalar var :) ve emınımkı cok guzel cevaplar gelıcek... Imla hatalarım için özürdilerim...
Mod: genele açılan konu fakat bu seferlik taşıyorum. konuları ilgili kategorilere açalım.
-
up
-
ne cevap verirsen ver hoca beğenmicek gibi ?
-
Sor bana :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------ne cevap verirsen ver hoca beğenmicek gibi ?
-----------------------------
o yüzden vereceğin cevap çok basit"bunu anana sor delikanlı"
not: istek üzerine felsefik cevapta yazarım.
-
-
Ben sana bu konuyu yanlış yere açtığını aslında derin konular bölümüne açman gerektiğini söyleyen kişiyim
-
oyle yaw.hayır hocaya dedım hocam bu sorunun tekbır cevabı yoktur cunku bu bır kımlık sorusudur nasıl 2 ınsanın kımlıgı aynı olabılırkı dıyorum hoca,hayır var bı cevabı dıyo.bana oyle bı cevap verkı sana karsılık veremıyım dedı bende ben benim sen sensin dedim karsılık veremedi :D ama kabulde etmedı.ya aslında fıkırlerını onemsedıgım bı ınsan deyıl cevabı bulsam bıle evet demez ama bırde tahrıbatta nasıl cevaplar gelıcek merak ettım eskı bı konu ama hıc yorum almamıstı u..p yapıyım dedım.
-
ad soyad baba adı tc kimlik bitti gitti.
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Ben sana bu konuyu yanlış yere açtığını aslında derin konular bölümüne açman gerektiğini söyleyen kişiyim
Aslında bunu derın konulara acmıstım hıc yorum alamadım destek@tahrıbat a mesaj attım genele aldılar benım sucum deyıl yanı :) -
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Sor bana :D
Korkuyorum :D