Sen Kimsin? (Beyin Fırtınası,Felsefe)
-
ehyeh asher ehyeh
-
yahu pardon u..p lamak ıstemedım ama telefon kafayı yedı google la bısı yazıuorum tahrıbata donıp u..p yazıyo kusura bakmayın...
-
up
-
insanoğlunu diğer canlılardan ayıran en önemli özelliği bir akla sahip olmasıdır. İnsanlar beyinlerini kullanarak akıllı davranabilirler ve akıl sayesinde de her türlü gelişme ve değişime ayak uydururlar. Bugün insanlığın sahip olduğu uygarlığın getirdiği bütün değerlerin insan aklının ürünü olduğunu bütün bilim kitapları yazmaktadır. İnsanlar akıl sahibi olduklarının bilincine vardıktan sonra, akıl yolu ile önlerini açarlar ve yaşam yolunda ilerlemek üzere akıllarını kullanırlar. Akıl, insanoğlunun en önemli özelliği olarak insanlara yol gösterir ve her aşamada nasıl davranılması gerektiğini ortaya koyar. Akıl sahibi insanlar belirli bir eğitim aşamasından geçtikten sonra, sahip oldukları genel kültür ve bilinç düzeyi ile hareket etmeğe başlarlar. Çok okuyan ya da uzun eğitim programlarından geçen bazı insanlar, sahip oldukları bilgi birikimini en üst düzeyde geliştirerek ve daha sonraki aşamalarda bunu kullanarak insan toplumlarına örnek olurlar ya da aklın gerektirdiği doğrultuda öncülük yaparlar. İnsanlık tarihi büyük akıl sahibi bazı bilim adamlarının ya da toplum öncülerinin tüm insanlığa kazandırmış olduğu akılcı gelişmelerin ya da girişimlerin örnekleri ile doludur. Normal olarak akıllı bir yaratık olan bütün insanların, geçmişten gelen bu akılcı ve bilimsel bilgi birikiminin farkında olmaları beklenir. aynen hocalarına oku.
-
ben senin beni gördüğün kişiyim. de zaten bunu çözemez :D. Çözdüğün de de okul bitmiş olur.
-
cevap: ben kendi benliğinde kaybolmuş kendimi arıyan bi hiçim peki ya siz de hocana bakalım ne diycek sana
-
Kendi kendine of olduğunu asla tam cevaplayamazsın çünkü kendi kötü yanlarını görüp değiştirirsin ve sen sen olmaktan çıkarsın ayrıca sosyal bir ortama girmiş biri isen kesinlikle sen sen değilsin o sosyal ortamın istediği kişisindir artık gibi gibi kısacasi hiçbir zaman sen 'sen' kelimesinin altını dolduramazsın Not: 'sen sen olamazsın' cümlesini nasıl öngekerine ayırırız.
-
ben tahribat müridiyim ulann! diyemedin mi kardeşim sende ;)
-
Aynı soruyu sende ona sor bakalım böylesine dangalak bi soru karşısında ne cevap verecek .
-
Bir kişinin oğluyum
Diğerinin sayılırım
Birinin abisiyim
Bir kaç kişinin sevgilisiydim
Alelade birinin aradığı
Tanımadığım birinin kaçtığıyım
Hemen hemen yarım deste insanın dostuyum
Bir kaç kişinin arkadaşı
Geri kalanın artığıyım
Birinin kiracısıyım
Ortalama bir tümen insanın müşterisi