folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sen Kimsin? (Beyin Fırtınası,Felsefe)

Sen Kimsin? (Beyin Fırtınası,Felsefe)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

ehyeh asher ehyeh

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    yahu pardon u..p lamak ıstemedım ama telefon kafayı yedı google la bısı yazıuorum tahrıbata donıp u..p yazıyo kusura bakmayın...

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    up

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    insanoğlunu diğer canlılardan ayıran en önemli özelliği bir akla sahip olmasıdır. İnsanlar beyinlerini kullanarak akıllı davranabilirler ve akıl sayesinde de her türlü gelişme ve değişime ayak uydururlar. Bugün insanlığın sahip olduğu uygarlığın getirdiği bütün değerlerin insan aklının ürünü olduğunu bütün bilim kitapları yazmaktadır. İnsanlar akıl sahibi olduklarının bilincine vardıktan sonra, akıl yolu ile önlerini açarlar ve yaşam yolunda ilerlemek üzere akıllarını kullanırlar. Akıl, insanoğlunun en önemli özelliği olarak insanlara yol gösterir ve her aşamada nasıl davranılması gerektiğini ortaya koyar. Akıl sahibi insanlar belirli bir eğitim aşamasından geçtikten sonra, sahip oldukları genel kültür ve bilinç düzeyi ile hareket etmeğe başlarlar. Çok okuyan ya da uzun eğitim programlarından geçen bazı insanlar, sahip oldukları bilgi birikimini en üst düzeyde geliştirerek ve daha sonraki aşamalarda bunu kullanarak insan toplumlarına örnek olurlar ya da aklın gerektirdiği doğrultuda öncülük yaparlar. İnsanlık tarihi büyük akıl sahibi bazı bilim adamlarının ya da toplum öncülerinin tüm insanlığa kazandırmış olduğu akılcı gelişmelerin ya da girişimlerin örnekleri ile doludur. Normal olarak akıllı bir yaratık olan bütün insanların, geçmişten gelen bu akılcı ve bilimsel bilgi birikiminin farkında olmaları beklenir. aynen hocalarına oku.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

ben senin beni gördüğün kişiyim. de zaten bunu çözemez :D. Çözdüğün de de okul bitmiş olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

cevap: ben kendi benliğinde kaybolmuş kendimi arıyan bi hiçim peki ya siz de hocana bakalım ne diycek sana

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Kendi kendine of olduğunu asla tam cevaplayamazsın çünkü kendi kötü yanlarını görüp değiştirirsin ve sen sen olmaktan çıkarsın ayrıca sosyal bir ortama girmiş biri isen kesinlikle sen sen değilsin o sosyal ortamın istediği kişisindir artık gibi gibi kısacasi hiçbir zaman sen 'sen' kelimesinin altını dolduramazsın Not: 'sen sen olamazsın' cümlesini nasıl öngekerine ayırırız.

I am Jack's inflamed sense of rejection
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ben tahribat müridiyim ulann!  diyemedin mi kardeşim sende ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Aynı soruyu sende ona sor bakalım böylesine dangalak bi soru karşısında ne cevap verecek .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Bir kişinin oğluyum

Diğerinin sayılırım

Birinin abisiyim

Bir kaç kişinin sevgilisiydim

Alelade birinin aradığı

Tanımadığım birinin kaçtığıyım

Hemen hemen yarım deste insanın dostuyum

Bir kaç kişinin arkadaşı

Geri kalanın artığıyım

Birinin kiracısıyım

Ortalama bir tümen insanın müşterisi

On yedi kişinin komşusu

Üç kişinin takım arkadaşıyım

Onlarca kadın ve erkeğin öğrencisi

El kadar insanların çalışanıyım

Sayılı insan için müzisyen

Bir kaç kişi için duayenim

Bir çoğuna göre alçak

Diğerleri için çukurum

Yüzlerce ülkeye yabancı

Otuz metrekareye aidim

İnanıyorum onun için mevcudiyetsizim

Ama başka bir onun için sahiciyim

Çok kişiyim

Herhangi biriyim

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 7054 Toplam Mesaj: 47