Sen Kimsin? (Beyin Fırtınası,Felsefe)
-
Agresifim, kompleksliyim, ama perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanım de hocana.
-
Kimsin: Gördüğün
Kim değilsin: sandığın kişi
-
vay be cok guzel cevaplar gelmiş :) ya aslında hocanında bısıden cakdıgı yokda olsa bıle zaten fıkırlerını onemsedıgım bırı deyıl ama tahrıbatın yorumlarını merak ettım ıyı de oldu cok guzel,espırılı yorumlar var.
-
Basit seviye cevap: Benim kim olduğumu merak ettiğin kişiyim..
Orta seviye cevap: Uçamayan düşünen bir memeliyim :)
İleri seviye cevap: Kuantum der ki; Aynı anda her yerdeyiz. Dolayısıyla ben senim sende bensin!
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------Bir kişinin oğluyum
Diğerinin sayılırım
Birinin abisiyim
Bir kaç kişinin sevgilisiydim
Alelade birinin aradığı
Tanımadığım birinin kaçtığıyım
Hemen hemen yarım deste insanın dostuyum
Bir kaç kişinin arkadaşı
Geri kalanın artığıyım
Birinin kiracısıyım
Ortalama bir tümen insanın müşterisi
On yedi kişinin komşusu
Üç kişinin takım arkadaşıyım
Onlarca kadın ve erkeğin öğrencisi
El kadar insanların çalışanıyım
Sayılı insan için müzisyen
Bir kaç kişi için duayenim
Bir çoğuna göre alçak
Diğerleri için çukurum
Yüzlerce ülkeye yabancı
Otuz metrekareye aidim
İnanıyorum onun için mevcudiyetsizim
Ama başka bir onun için sahiciyim
Çok kişiyim
Herhangi biriyim
-----------------------------yakıştı :)
-
Kimsin sorusunun bir bedende vuku bulmuş haliyim
-
Adama CV ver.
Bitsin.
-
erebos bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu kısaca soyle ozetlıyeyım Meraklı bırıyım ve hocalarıma sureklı farklı konularda sorular soruyorum bır kac gun once hocam yeter artık dıyerekten benımle bı anlasma yaptı Anlasmaya gore bana bı soru sorucak ve o sorunun cevabını verınceye kadar hıcbır sorumu cevaplamıyacak Soru şu: Sen Kimsin? Suan ıcın 2 sey var kafamda eger hıc bırı olmazsa Osho nun verdıgı cevabı verıcem Not:Bu konuyu tahrıbatla paylasmak ıstedım cunkı burada boyle ıslemcısı guclu abıler, ablalar var :) ve emınımkı cok guzel cevaplar gelıcek... Imla hatalarım için özürdilerim...
Mod: genele açılan konu fakat bu seferlik taşıyorum. konuları ilgili kategorilere açalım.
-----------------------------Ben bir hiçim de. Eğer hocan sana neden öylesin derse hocana yıllar sonra hangi makamlara geleceğini sor en sonunda söyleyecek birşey bulamayacak.
Örneğin : doktor, doçent, prof., eğer olursa ordinaryus peki ordinaryustan sonra ne olacaksınız diye sor. Cevabı hiç olucak. Sonra sende ona deki. Hocam ben sizin yıllar sonra geleceğiniz makamdayım zaten hiçlik makamında de. Hocan anlar ;)
-
adam sana atar yapmış, git yanına "sen kimsin lan" de
-
Senin çözemecegin anlatsam bile anlamayacağiniz görseniz bile yorumlayamayacaginiz bunu için bana kim oldugumu sordugunuz kişiyim ....
Bu sözleri soyledikten sonra sınıfta bir ugultu oluscak :D hoca sana cevap veremicek gidip yerine oturacaksın tekrar ona sorularını sorabılceksin :DDdd (Güven Bana)