Sen Kimsin? (Beyin Fırtınası,Felsefe)
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------ne cevap verirsen ver hoca beğenmicek gibi ?
-----------------------------
o yüzden vereceğin cevap çok basit"bunu anana sor delikanlı"
not: istek üzerine felsefik cevapta yazarım.
Istedim :) -
erebos bunu yazdı:
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Ben sana bu konuyu yanlış yere açtığını aslında derin konular bölümüne açman gerektiğini söyleyen kişiyim
Aslında bunu derın konulara acmıstım hıc yorum alamadım destek@tahrıbat a mesaj attım genele aldılar benım sucum deyıl yanı :)
-----------------------------ben o moda sevgilerimi yolluyorum o zaman :D
Ayrıca hocan seni siktiretmiş belli ki. Git de ki başlatma soruna aldığın paranın hakkını ver sorularımı cevapla de kararlı görün bu ne la :|
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------erebos bunu yazdı:
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Ben sana bu konuyu yanlış yere açtığını aslında derin konular bölümüne açman gerektiğini söyleyen kişiyim
Aslında bunu derın konulara acmıstım hıc yorum alamadım destek@tahrıbat a mesaj attım genele aldılar benım sucum deyıl yanı :)
-----------------------------ben o moda sevgilerimi yolluyorum o zaman :D
Ayrıca hocan seni siktiretmiş belli ki. Git de ki başlatma soruna aldığın paranın hakkını ver sorularımı cevapla de kararlı görün bu ne la :|
Yok aslında hata bende ben konuyu cok gec acdım ve ayıpdır solemesı u..p yapmayı yenı orendım :D ondan adamlarda heralde bu konunun yerını degıstırırsek daha cok gorunur demıstır.(bu arada bak gorursunuz tartısma cıkacak cunku erotıkpandanın elı deydı :D ) -
felsefeye göre bu sorunun bir cevabı yok.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------felsefeye göre bu sorunun bir cevabı yok.
Bana gorede yok.(aklın yolu bır canım) Ah guzel kardesım bıde hocaya anlata bılsem.ama yıne ıyı oldu ya tahrıbatta boyle garıp konular hep vardı zaten bı yenısı daha eklendı. :) -
erebos bunu yazdı:
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------felsefeye göre bu sorunun bir cevabı yok.
Bana gorede yok.(aklın yolu bır canım) Ah guzel kardesım bıde hocaya anlata bılsem.ama yıne ıyı oldu ya tahrıbatta boyle garıp konular hep vardı zaten bı yenısı daha eklendı. :)
-----------------------------anlatacak bir şey yok. cevabı yoktur sen kimsin sorusunun. sende o zaman ondan tanrının varlığını kanıtlamasını iste, bu da kanıtsızdır. aynı şey :D
ontolojik kanıt falan sunabilir ancak bunları çürütebilirsin, kanıt sayılmaz bu yüzden.
-
şurdaki cevapları ver işte
-
suan telefondan bakıyorum sonra seyredıcem :)
-
hocan sana rehberlikte ki sen kimsin? tekniğini uyguluyor :)
-
Sen benim kim olduğmu biliyormusun