Sennheiser CX300II

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hocam merhabalar,bende 4. nesil ipod ile cx500 kullanıyorum , cx300II  e türkiye piyasası fiyatını ödeyecek olsan önermezdim ama bu fiyata alınabilir , kaliteli bir kulaklıktır sana hemen hemen her enstrumanı gayet net bi şekilde sunacaktır,gift olarak gönderirlerse 75 euro yu geçmediği için gümrük problemi yaşayacağını sanmıyorm ki ben amazon'dan cowon getirtmiştim gift olarak giriş yapmştı hiç bi prb yaşamadım...öncelikle elmasepeti ne bak olası bi kötü duruma karşı orada paket hasarlı j-jays varsa önceliğin jays olsun çünkü psikolojik mi bilmiyorm ama sennheiser lar bi süre sonra kalitesini kaybediyor gibi ve kablo problemleri çok sık yaşanıyor..ayrıca cx500 lerede bi göz at e-bay de , fazla fiyat farkı yoksa ve ödeyebileceğin kadarsa kesinlikle cx500 al , kıstasında satıcıların feedback leri olsun , feedback ler pozitif se al mesela senin satıcının gayet iyi bi feedback listesi var , satın almadan öncede daha önce türkiyeye gönderim yapmışmı yaptıysa problem yaşamış mı onu bi sor. 

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

o zaman cx300 ü alıcam gibi ama kimse ek gümrük masrafı felan o konulara değinmedi, oluyor mu olmuyormu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

sennheiser denmiş

cx300 street 2

cx300 bass

cx500

ve son olarak suanda kullandıgım cx880 ( street line )

bunlar bir sanat eseridir.

kesinlikle normal kullanıcıya hitap eden en iyi fiyat/performans kulaklılarıdır. tek sorun çok hassas olmaları zaten kullanırken anlıyacaksınız ne kadar kaliteli olduklarını, müzik zevkinizi değiştirecekler.

Benim tavsiyem azıcık daha para biriktirip cx880 http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-880-Noise-Isolating-Premium/dp/B0035JKJAE alman yönünde olur. 

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hocu sonuç olarak sen bunu 66.5 tl'ye getirebilcen mi 

sorun çıkmıyorsa bende almayı düşünüyorum ve hala attığım caps'taki gibi birşeyin çıkmasını ümit ediyorum

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Clostridium bunu yazdı:
    -----------------------------

5 senedir kullandığım ve her zaman herkese önerdiğim alemin kralı :

Creative EP-630 !

3 tane aldım bugüne kadar biri bozuldu vatanbilgisayar'dan almıştım garantiye verdim sonrada yenısını verdıler, 1 tanede sımdı aldım , diğerinide yakınıma ..

fiyat/ performans açısından gerçekten üstüne tanımayacağım bir üründür !

özellikle sağlam bir mp3 ile dinlendiğinde (sandisk sansa clip vs gibi) farkını ortaya fazlasıyla koyuyor , su an ben htc desire s'im de kullanıyorum , fena ötesi 

tabi param olsa başlıkta belirtileni kesinlikle alırım hoca, yerı cok ayrı sennheiser'ın 

dipnot: belirttiğin kulaklıkta çok fena fakat ucuz olarak sağlam birşey ararsanız "konudaki tüm arkadaşlara önerim" creative ep-630 dır

baba alnini opeyim, seninkini gorene kadar yazmayi dusunduklerimi yazmissin :)
    cx300 kullanmis biri olarak iki kulakligin arasindaki farki sen ayristiramazsin, yani ipod kulakligindan sonra zaten ikisi de cennet gibi gelir ;) (ha ben ep630 da frekans degerleriyle oynuyorum her sarkida maksimum kaliteyi yakalamak icin, ama dert etme mukemmel otesi bi kulaklik. ben hepsi burdandan aldim kampanya bitmemisse 40 tl olmasi lazim.)

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ipod kulaklıgı kulaklık degil bu arada hayatımda 15 dk fln dinledip o ipod kulaklıgından ondada zaten benle beraber bütün herkes dinledi koy masaya dinlesin insanlar

sdflasf 

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

sorun çıkmıyorsa bende almayı düşünüyorum ve hala attığım caps'taki gibi birşeyin çıkmasını ümit ediyorum

hocam attığın resimdeki kulaklıkların orjinali 100lira.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-monster-beats-by-dr-dre-tour-kulakici-kulaklik-72296673/pasif-ilan/#classifiedTitle son zamanlarda çok popi oldu bu millet aksesuar niyetine alıyor artık.

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    Clostridium bunu yazdı:

5 senedir kullandığım ve her zaman herkese önerdiğim alemin kralı :

Creative EP-630 !

3 tane aldım bugüne kadar biri bozuldu vatanbilgisayar'dan almıştım garantiye verdim sonrada yenısını verdıler, 1 tanede sımdı aldım , diğerinide yakınıma ..

fiyat/ performans açısından gerçekten üstüne tanımayacağım bir üründür !

özellikle sağlam bir mp3 ile dinlendiğinde (sandisk sansa clip vs gibi) farkını ortaya fazlasıyla koyuyor , su an ben htc desire s'im de kullanıyorum , fena ötesi 

tabi param olsa başlıkta belirtileni kesinlikle alırım hoca, yerı cok ayrı sennheiser'ın 

dipnot: belirttiğin kulaklıkta çok fena fakat ucuz olarak sağlam birşey ararsanız "konudaki tüm arkadaşlara önerim" creative ep-630 dır

baba alnini opeyim, seninkini gorene kadar yazmayi dusunduklerimi yazmissin :)
    cx300 kullanmis biri olarak iki kulakligin arasindaki farki sen ayristiramazsin, yani ipod kulakligindan sonra zaten ikisi de cennet gibi gelir ;) (ha ben ep630 da frekans degerleriyle oynuyorum her sarkida maksimum kaliteyi yakalamak icin, ama dert etme mukemmel otesi bi kulaklik. ben hepsi burdandan aldim kampanya bitmemisse 40 tl olmasi lazim.)

vatanbilgisayar'da 4 farklı renk seçeneneğiyle sunmuşlar fakat biri normal 630 (EP yok) ve hepsi 53 tl, beyazını 4 ay önce almaya kalkıştım yok dediler gene kaldık bok siyahına 

http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=creative&L2=CELMIC&sb=30&sk=0

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

fiyat durumuna bakarak diyebilirim ki orta seviyede alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi cx300ii.cx 880  almak bence diger seceneklere gore daha kotu.sennheiserin ses kalitesi gercekten cok iyi ama fiyat performans ve kablo kalite vs. durumlarda cok pahalı.onun yerine shure ya da audio technica kulaklıklar tercih edilebilir.tabii ki bu cx880 nin fiyatini 100$ civari dusunursek sadece buna ozel.

40$ civari icinse brainwavz var www.mp4nation.net ten ucretsiz kargo ile alinabilinir.gumrukten gecme olayi 75€ her turlu.onun altında sıkıntı olmaz.

bu secenekler arasinda cx 300ii cx400 brainwavz m4 creative i kullandim.creative ucuz capli bi cozum.acikca digerlerine cok yaklasamaz.cx400 tiz orani yuksek.ses daha once cx300ii yi uzun sure kullanan bana cok dengeli gelmedi.m4 u yeni deniyorum burn-in falan anca tamamlandi.cx300ii ye gore daha iyi sunger secenekleri  ve yalıtımı var diyebilirim.ses kalitesini ise ayirt edemiyorum ama bass in brainwavz de cok daha ileride oldugu gercek.ha dersen hangisini almak isterim brainwavz biraz daha kablosu falan dayanıklı.ama sennheiser de turkiyede faturan varsa garanti imkani veriyor.brainwavz i arastirmadim.forumlara bakarsan daha detayli incelemeleri de gorebilirsin.

edit:bunlar fiyat olarak yuksek dersen 

http://mp4nation.net/catalog/earphones-headphones-soundmagic-c-62_46.html?zenid=c421b92c702e5ccc10752f18b2290141

en iyi fp secimleri diyebiliriz.

ayrica monster dr.beats listelerde incelemelerde gozuktugu gibi fiyat kalitede yerlerde surunmekte.ne kadar tipi tarzi guzel olsa da paranizi savurmaktan farki yok bence

edit2:sadece senin icin degil diger bakanlar icin üst seviye kulaklık icin en uygunu audio technica ath-ck10 gibi su anda.ses kalitesi icin mukemmel olanlar listede yaklasık olarak 9 ustu olanlar.

kargo konusunda tekrar yazayım limit kargo ucreti dahil 75 € yu gecme sansina degil kesin takılır.gift mift deneme bosuna.cekecegin eziyet buyuk olur.

inceleme siralamasina bi bakalim kulak icinde

kulakustu modellerde

Bunların dısında:(Alıntı)

head-fi.org sitesindeki ljokerl ' in ilgili kulakiçi kulaklık incelemesine ve ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-223-iems-compared-dunu-dn-17-crater-dn-18-hawkeye-added-02-22-12 

head-fi.org sitesindeki ljokerl ' in kafaüstü kulaklık incelemesine ve ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-98-portable-headphones-reviewed-sony-mdr-pq2-and-philips-oneill-sho9560-added-01-02-12 

head-fi.org sitesindeki ClieOS ' un 149 kulakiçi kulaklıktan oluşan yeni incelemesine ve ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.head-fi.org/t/541204/concise-multi-iem-comparison-exs-x20-added-feb-10th-2012 

head-fi.org sitesindeki ClieOS ' un kulakiçi kulaklık incelemesine ve ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

http://www.head-fi.org/forum/thread/450407/multiple-iem-shootout-v-3 

techno-fi.net sitesindeki H. nickli arkadaşımızın kulakiçi kulaklık incelemeleri ve tespitlerine ulaşmak içinde aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz. 

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=1873.0 

head-fi.org sitesinde mvw2 isimli üyenin detaylı 10 kulakiçi kulaklıktan oluşan incelemesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

http://www.head-fi.org/forum/thread/522993/finished-review-set-um3x-e-q7-re262-triple-fi-10-re252-ck100-re-zero-custom-3-ok1-hje900 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Nespace bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

hocam attığın resimdeki kulaklıkların orjinali 100lira.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-monster-beats-by-dr-dre-tour-kulakici-kulaklik-72296673/pasif-ilan/#classifiedTitle son zamanlarda çok popi oldu bu millet aksesuar niyetine alıyor artık.

dre lerin kulak içi olanları çok kötü . aşırı tiz. 

Toplam Hit: 5804 Toplam Mesaj: 46