Sennheiser CX300II

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sennheiser mx270 kullanıyorum cok da memnunnum...

muhtemelen cx300 den bende alıcam kulak içiler daha iyi vallahi nedense.. yardırıyor.

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

cx300'üm bozulduğundan beri, 2 yıldır mp3player ile müzik dinlemiyorum -.-

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Bende CX300 II kullanıyorum bu kulaklıktan öncesi yok aklımda butceniz yetiyorsa alın mutlaka

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam kargo 3 dolar mı tuttu? o ürün bitmiş diğerleri için kargo 35 dolar :O

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

__hsyN__ bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kargo 3 dolar mı tuttu? o ürün bitmiş diğerleri için kargo 35 dolar :O

oha valla 3.85 dolar yazıyordu inşallah teslim alırken kitlemezler :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hangi kanal içi kulaklıgı alırsan al zamanla ses kaybı yaşarsın, ister 1 sene olsun ister 2 sene.. devamlı bakım isteyen kulaklıklardır bunlar, profesyonel kullananlar sürekli temizletirler..

çünkü kulagın içinde kulak kirin oluşturan sıvı vardır, parmagınla kulagını kaşıdıgnda nasıl parmagında hafif yapışkan bir tabaka oluyorsa ahada o işte, zamanla kanal içi kulaklıgın telleri arasındaki boşlugu kapatır bunlar. tabi uzun vadede olur ama muhakkak olur çünkü bu tip kulaklıkların dogasında var bu.

ben yıllardır sennheiser kullanıyorum, ilk cx200 ile basladım, ilk aldıgımda iphone'a taktıgımda sesi fulleyemiyordum yüksek geliyordu, whoaa hayatımın kulaklıgı dedim, 15 ay sonrasında son seste eski gürültülü ikarushalk otobuslerinde duyamaz oldum, ondan sonra kullandıgım cx300ün akıbetide farksızdı.

kısacası gerçek müzik kulak üstü kulaklıktan dinlenir, görüntüsü kaba diyorsan kulak içi al, ama iyi kavrayanlardan, yalıtımı iyi olsun, kulakiçi lerin kanal içlerine göre en büük dezavantajı yalıtım, eger iyi yalıtımlı bir kulakiçi bulursan al, en azından uzun yıllar kullanırsın SES KAYBI olmadan.

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

hangi kanal içi kulaklıgı alırsan al zamanla ses kaybı yaşarsın, ister 1 sene olsun ister 2 sene.. devamlı bakım isteyen kulaklıklardır bunlar, profesyonel kullananlar sürekli temizletirler..

çünkü kulagın içinde kulak kirin oluşturan sıvı vardır, parmagınla kulagını kaşıdıgnda nasıl parmagında hafif yapışkan bir tabaka oluyorsa ahada o işte, zamanla kanal içi kulaklıgın telleri arasındaki boşlugu kapatır bunlar. tabi uzun vadede olur ama muhakkak olur çünkü bu tip kulaklıkların dogasında var bu.

ben yıllardır sennheiser kullanıyorum, ilk cx200 ile basladım, ilk aldıgımda iphone'a taktıgımda sesi fulleyemiyordum yüksek geliyordu, whoaa hayatımın kulaklıgı dedim, 15 ay sonrasında son seste eski gürültülü ikarushalk otobuslerinde duyamaz oldum, ondan sonra kullandıgım cx300ün akıbetide farksızdı.

kısacası gerçek müzik kulak üstü kulaklıktan dinlenir, görüntüsü kaba diyorsan kulak içi al, ama iyi kavrayanlardan, yalıtımı iyi olsun, kulakiçi lerin kanal içlerine göre en büük dezavantajı yalıtım, eger iyi yalıtımlı bir kulakiçi bulursan al, en azından uzun yıllar kullanırsın SES KAYBI olmadan.

güzel yorum haklı olabilirsin ama aldım artık :) bozulunca dediğin türden alırım bildiğin sağlam bir model var mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

brainwatz m1 :)

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

bende cx300 var, sesi guzel tabi baya da Kllpsch S4 de iyi diye okudum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bugün geldi kargo annem teslim almış, ama ben satın aldığım adamın yazdıklarını hiç okumamışım adam paketsiz satıyormuş, sadece içindeki deri  kapla geldi, resmen yıkıldım... dolayısıyla orjinal değil galiba ama sağlam gözüküyor seste de bir abzürtlük yok nasıl anlayabilirim orjinal olup olmadığını? asimetrik kabloluymuş ben normal Y şeklinde sanıyordum Sennheiser cx300ii si olanlar cevaplayabilirmi?

edit: internetten yabancı bi sitede fake olanlarıyla orjinali kıyaslıyordu, sanırım orjinal gözüküyor şu anlık ayrıca eğer çakmaysa çakması bile böyle ses veriyorsa orjinali nasıl ses verir düşünemiyorum apple kulaklıktan sonra boyut atlamış gibi hissediyorum şu an, bir de bildiğin şarkılar aslında çok farklıymış bugüne kadar çok yüzeysel dinlemişim arada enstrümanlar duyuyorum felan kafayı yedim

Toplam Hit: 5546 Toplam Mesaj: 46