Sennheiser CX300II
-
sennheiser mx270 kullanıyorum cok da memnunnum...
muhtemelen cx300 den bende alıcam kulak içiler daha iyi vallahi nedense.. yardırıyor.
-
cx300'üm bozulduğundan beri, 2 yıldır mp3player ile müzik dinlemiyorum -.-
-
Bende CX300 II kullanıyorum bu kulaklıktan öncesi yok aklımda butceniz yetiyorsa alın mutlaka
-
hocam kargo 3 dolar mı tuttu? o ürün bitmiş diğerleri için kargo 35 dolar :O
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------hocam kargo 3 dolar mı tuttu? o ürün bitmiş diğerleri için kargo 35 dolar :O
-----------------------------oha valla 3.85 dolar yazıyordu inşallah teslim alırken kitlemezler :D
-
hangi kanal içi kulaklıgı alırsan al zamanla ses kaybı yaşarsın, ister 1 sene olsun ister 2 sene.. devamlı bakım isteyen kulaklıklardır bunlar, profesyonel kullananlar sürekli temizletirler..
çünkü kulagın içinde kulak kirin oluşturan sıvı vardır, parmagınla kulagını kaşıdıgnda nasıl parmagında hafif yapışkan bir tabaka oluyorsa ahada o işte, zamanla kanal içi kulaklıgın telleri arasındaki boşlugu kapatır bunlar. tabi uzun vadede olur ama muhakkak olur çünkü bu tip kulaklıkların dogasında var bu.
ben yıllardır sennheiser kullanıyorum, ilk cx200 ile basladım, ilk aldıgımda iphone'a taktıgımda sesi fulleyemiyordum yüksek geliyordu, whoaa hayatımın kulaklıgı dedim, 15 ay sonrasında son seste eski gürültülü ikarushalk otobuslerinde duyamaz oldum, ondan sonra kullandıgım cx300ün akıbetide farksızdı.
kısacası gerçek müzik kulak üstü kulaklıktan dinlenir, görüntüsü kaba diyorsan kulak içi al, ama iyi kavrayanlardan, yalıtımı iyi olsun, kulakiçi lerin kanal içlerine göre en büük dezavantajı yalıtım, eger iyi yalıtımlı bir kulakiçi bulursan al, en azından uzun yıllar kullanırsın SES KAYBI olmadan.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------hangi kanal içi kulaklıgı alırsan al zamanla ses kaybı yaşarsın, ister 1 sene olsun ister 2 sene.. devamlı bakım isteyen kulaklıklardır bunlar, profesyonel kullananlar sürekli temizletirler..
çünkü kulagın içinde kulak kirin oluşturan sıvı vardır, parmagınla kulagını kaşıdıgnda nasıl parmagında hafif yapışkan bir tabaka oluyorsa ahada o işte, zamanla kanal içi kulaklıgın telleri arasındaki boşlugu kapatır bunlar. tabi uzun vadede olur ama muhakkak olur çünkü bu tip kulaklıkların dogasında var bu.
ben yıllardır sennheiser kullanıyorum, ilk cx200 ile basladım, ilk aldıgımda iphone'a taktıgımda sesi fulleyemiyordum yüksek geliyordu, whoaa hayatımın kulaklıgı dedim, 15 ay sonrasında son seste eski gürültülü ikarushalk otobuslerinde duyamaz oldum, ondan sonra kullandıgım cx300ün akıbetide farksızdı.
kısacası gerçek müzik kulak üstü kulaklıktan dinlenir, görüntüsü kaba diyorsan kulak içi al, ama iyi kavrayanlardan, yalıtımı iyi olsun, kulakiçi lerin kanal içlerine göre en büük dezavantajı yalıtım, eger iyi yalıtımlı bir kulakiçi bulursan al, en azından uzun yıllar kullanırsın SES KAYBI olmadan.
-----------------------------güzel yorum haklı olabilirsin ama aldım artık :) bozulunca dediğin türden alırım bildiğin sağlam bir model var mı?
-
brainwatz m1 :)
-
bende cx300 var, sesi guzel tabi baya da Kllpsch S4 de iyi diye okudum.
-
Arkadaşlar bugün geldi kargo annem teslim almış, ama ben satın aldığım adamın yazdıklarını hiç okumamışım adam paketsiz satıyormuş, sadece içindeki deri kapla geldi, resmen yıkıldım... dolayısıyla orjinal değil galiba ama sağlam gözüküyor seste de bir abzürtlük yok nasıl anlayabilirim orjinal olup olmadığını? asimetrik kabloluymuş ben normal Y şeklinde sanıyordum Sennheiser cx300ii si olanlar cevaplayabilirmi?
edit: internetten yabancı bi sitede fake olanlarıyla orjinali kıyaslıyordu, sanırım orjinal gözüküyor şu anlık ayrıca eğer çakmaysa çakması bile böyle ses veriyorsa orjinali nasıl ses verir düşünemiyorum apple kulaklıktan sonra boyut atlamış gibi hissediyorum şu an, bir de bildiğin şarkılar aslında çok farklıymış bugüne kadar çok yüzeysel dinlemişim arada enstrümanlar duyuyorum felan kafayı yedim