folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sennheiser Kulaklık Tavsiyesi

Sennheiser Kulaklık Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Krypt mantik yurutulecek sularda bi muhabbetiniz olmamis ki. Basina ne geldigini de yazsaydin boyle bok atip kacar gibi oldu. Bir markayi ortaya atip koca sennheiseri kotuluyorsun sonra da adama yukleniyorsun. Marka degerini kotuluyorsan en ucuzu en pahalisini da tartisacaksin.Nitekim konuyu acan arkadas fiyat sinirrlamasida koymamis. Davereed de sennheiserin gayet iyi modellerini onermis.

Yordunuz beni. Tamam buradan tüm Sennheiser ailesinden özür diliyorum. Eşeklik ettim. Kıymetinizi bilemedim. Arkadaşa da HD 800 öneriyorum çok iyi kulaklık süfer ötesi.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bugün sennheiser mx 271 aldım, içinden kulaklık süngerleri çıkmadı :/ ama sennheiser iyidir ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

bugün sennheiser mx 271 aldım, içinden kulaklık süngerleri çıkmadı :/ ama sennheiser iyidir ...

170 de guzel standart olarak kullanırım mx271 de ıyı sennheiserin kotu kulaklıgı yok yıllardır ılk cıkan ipodlardan berı ipod kullanırım apple kulaklıklarını sennheiserlar kadar kullanmadım.  kulak içi kulaklıklarda ne yaparsan yap elbette kabloda kırıklık oluyor bu yuzden cok yuksek paralar vermeye gerek yok  70 100 max verilecek ücret ha sen tabikide SQNY marka mp3calar kullanıyorsan hıc bır onemı yok .güle güle kullanasın.
    @devil bu arada sennheiserdan şaşmada çok yuksekte para verme hacı bozulunca fedexle ups le fılan gonderıcem dıye ugrasıyorsun fılan ugrasdur . Sırf bu yuzden genelde alışveriş yapmıyorum. ama ai den fılan kindle alıaz buyuk ıhtımalle buraya gondermıyor adamlar daha 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

HD-800

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
Toplam Hit: 4620 Toplam Mesaj: 35