Sennheiser Kulaklık Tavsiyesi
-
whopper bunu yazdı
Krypt mantik yurutulecek sularda bi muhabbetiniz olmamis ki. Basina ne geldigini de yazsaydin boyle bok atip kacar gibi oldu. Bir markayi ortaya atip koca sennheiseri kotuluyorsun sonra da adama yukleniyorsun. Marka degerini kotuluyorsan en ucuzu en pahalisini da tartisacaksin.Nitekim konuyu acan arkadas fiyat sinirrlamasida koymamis. Davereed de sennheiserin gayet iyi modellerini onermis.
Yordunuz beni. Tamam buradan tüm Sennheiser ailesinden özür diliyorum. Eşeklik ettim. Kıymetinizi bilemedim. Arkadaşa da HD 800 öneriyorum çok iyi kulaklık süfer ötesi.
-
bugün sennheiser mx 271 aldım, içinden kulaklık süngerleri çıkmadı :/ ama sennheiser iyidir ...
-
RockZs bunu yazdı
bugün sennheiser mx 271 aldım, içinden kulaklık süngerleri çıkmadı :/ ama sennheiser iyidir ...
170 de guzel standart olarak kullanırım mx271 de ıyı sennheiserin kotu kulaklıgı yok yıllardır ılk cıkan ipodlardan berı ipod kullanırım apple kulaklıklarını sennheiserlar kadar kullanmadım. kulak içi kulaklıklarda ne yaparsan yap elbette kabloda kırıklık oluyor bu yuzden cok yuksek paralar vermeye gerek yok 70 100 max verilecek ücret ha sen tabikide SQNY marka mp3calar kullanıyorsan hıc bır onemı yok .güle güle kullanasın.
@devil bu arada sennheiserdan şaşmada çok yuksekte para verme hacı bozulunca fedexle ups le fılan gonderıcem dıye ugrasıyorsun fılan ugrasdur . Sırf bu yuzden genelde alışveriş yapmıyorum. ama ai den fılan kindle alıaz buyuk ıhtımalle buraya gondermıyor adamlar daha -
HD-800