Şerefsizliği Mi Seçerdiniz,Aptal Yerine Konmayı Mı?
-
arkadaşlar bikaç gündür bi olayı kafaya taktım..
bi sınavım vardı, raporluydum girmedim, sonradan girecektim. aynı sınava girmemiş biri daha varmış.
hocaya dedik hocam bizi sınav yapın.
hoca tamam iki gün sonra gelin dedi, gittik, ikimize sınav kağıtlarını verdi, bi de anahtar verdi, gidin laboratuvara orda olun sınavınızı
gelin 45 dk sonra kağıtlarınızı verin dedi.
başka bi hoca itiraz etti ya olurmu öle şey kopya çekerler falan, ama bizim hoca ben onlara güveniyorum deyip yolladı.
şimdi siz benim yerimde olsaydınız,
hocanın iyi niyetini kullanıp şerefsiz olmayı mı seçerdiniz, yoksa dürüst davranıp kendinize aptal mı dedirtirdiniz?
benim ne yaptığımı sormayın, alacağım cevaplara göre söyleyip söylememeye karar vericem :)
-
Sen aptalsın:):):)
-
aynısını ünide kurtarma sınavında bana yaptı hocalar.. atelyede sınav oldum. diğer öğrenciler gelip yardım etti. hepsini çözdüm verdim geçtim. :)
iyikide yapmışım..
-
sanırım kopya çektin vicdanını rahatlatıyorsun :D
bu sisteme herşey mübah.Sonuçta kopyaya iten yine sistem mq.Fizk öğretmeni olucam misal bana kalkıp biyoloji kimya soruyorlar...Mübah mübah mna koyim sistemin.
-
yanımdaki eleman sorun çıkarmassa açaarım kitabımı kopyamı çekerim sistem bunu gerektiriyor.Hoca böyle diyorsa o onun düşüncesizliğidir.Kopya çektiğimi bilmediği sürece kimse için sorun olmaz.Ben böyle yapardım.
-
bırak bu işleri vicdan vs... arkadaşların köpek gibi kopya çekti sende çek bu kadar basit dünyayı senmi kurtaracan dostum
herkes şerefsizken sen neden cebelleşesin dürüst olacam diye
-
Biz seçmedikte ne oldu amk,seçenler bizden fazla puan aldı..Ben olsam çok pis şerefsizliği seçerdim...Üstelik buna şerefsizlik deme uyanıklık de için rahatlasın :D
-
azcik aptal azcik digerinden :d biraz da kopya cekilir aq
-
ya bnce hocanın iyi niyetini flan sttr et
normal yazılıda hiç kopya çekmedin mi
büyük olasılık çekmişimdir ee o da aynı şey oluyo
hoca sınıfta dolaşıyo sen kopya çekiyon
sözün özü çekmediysen tüh sana :D
-
üstad sistem ögretmeyi amaçlamıorki herşey sınav gecmek için yapılıyor üniversitedeki hocalar bile meslek dersi vermioruz burda herseyi meslekte ögrenirsin diyor anlayacan hiç affetmicen fırsat buldunmu çekecen kopyayı :)
-
ben olsam kopya çekerdim madem bu kadar terdütte kaldın 2 gün içinde sınawa çalışsaydın yaa