Şerefsizliği Mi Seçerdiniz,Aptal Yerine Konmayı Mı?
-
Hocanın sana verdiği güveni suistimal etmemelisin!Ama olay sınıf geçmekse çek gitsin
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Bizim bi fizik hocası var adam işte süper bişey aşırı farklı bi hoca işte aramızda bayaa iyi yazılı oluyoruz.Dedi 'ben sizin sınıfa güveniyorum,sınıftan çıkcam sizin kopya çekmiycenize de güveniyorum' dedi çıktı amk sınıfta 'tık' çıkmadı 3-5 kişi haricen kopya çeken olmadı,(herkes ufak ufak baktı da tam olarak süper bi kopya olmadı) ama ben hiç bakmadım,gene olsa gene bakmam...Güvenmeyen bi hoca olsa ama ohooo...
-----------------------------amk aynı olayı bizede yapıolar, adam ben size güveniyorum ayağına yatıo çıkıyo gidio
sonra bi anda hızlıca içeri girio
kopya çekenler direk göt oluo tabi :D
-
Abi hocanın yaptığı taktik, öğrencilere uyguladığı psikolojik savaştan başka bişey değil :D
Sen de ona karşı kendi savaşını başlatıcan :D
-
daha önce hic kopya cekmemistim.ta ki
dönem lise hazırlık sınıfına kadar.kopya cekmedigim icin kalıyordum sınıfta.cok zordu.son anda kurtardım.calısmadıgımdan.calıssaydım rahat gecerdim.
lise 1-kopyanın babası olmaya karar verdim ve lise-1 okul birinciligi ile bitirdim.not ort: 5.00
lise 2-kopyayı bırakmaya karar verdim.zamanında derslerime calısırsam kopyaya ihtiyacım olmayacagına karar verdim ve basardım.bu arada öss ye hazırlık basladı.not ort: 4.82
lise 3-okuldan yavas yavas kendimi soyutlamaya ve hedefim olan öss yi kazanmak icin calısmalara basladım.dersane+okul+etütler+kamp agzıma sıçtı.not ort: 4.20
okulu lisede 2. olarak bitirdim. okul puanı:78
1.öss de sınav sonucu 226 küsür ham aldım.istedigim yer gelmedi gidemedim.
2.öss de bu sefer öss nin agzına sıçtım. 278... bilmem ne ham puan geldi.su anda güzel istediim bir yerdeyim.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bu arada bu 4 yıl içerisinde ingilizzcenin altını üstüne getirdim.Yiyosa gelmesin.
Arkadaslar!bunları övünmek için yazmadım.yanlıs anlamayın.zamanında calısırsanız hiç bi sikim olmaz.herkes memnun olur.bu 2 yıl içinde sunu gördüm.öss yi kazanan bir kisinin evi bayram havasından daha süper.tüm sevdikleriniz sizinle...ama kaybedenin evi sanki cenaze cıkmıs gibi amk.bu hepimizde var.evet nedeni sistem ama bunu bi şekilde geçmek gerekiyor.şimdiki oyunun kuralı boyyle.daha sonra nasıl olursa ona gore davranırsınız.EVET ŞU AN PİŞMANIM.KEŞKE ÇEKMESEYDİM DİYORUM.AMA HATA YİNE BİZDE.ÇALIŞAN KAZANIR.-unutmayın.her şey kafada biter.-
boyle yaparak sadece kendinizi kandırırsınız.önce bi kurtarın kendinizi.geçmiş geçmişte kaldı evet ama hepsi de kalmadı amk.işte boyle boyle çek gitsin nolcak,ya da bi kopyadan bişicik olmaz ya da kamu hizmetinde bir yere girince bi yolsuzluktan bişicik olmaz,su bankayı hortumlayalım daha 50 banka var...örnekler artırılabilir.böyle böyle bu ulke sikiliyo işte.suçun buyugu kendimizde.
geçende oldu aynı tartışma.kerhaneye pezevenk alır gibi işe adam alırsanız,böyyle kar etmeyen telekom gibi ve nicesini satın alırlar,2 yılda %150 karı eşşek gibi ceplerine koyarlar.Adam gider kendi emeklisinin parasını öder.sen de açım,susuzum, vsvs...aglayana meme yok.duygusal olmayın.adam gibi okuyacaksanız okuyun.
her sey 1. olarak arkadas cevresinde,
2. olarak ailede,
3. olarak çevrede,
varsa 4. olarak da mayada biter.bunlar saglam olursa kimseye bibok olmaz...bunlara dikkat etmekte fayda görüyorum.
biraz kızdım kusuruma bakmayın.
-
hoca dedıklerın cok doğru çok güzel yazmışsın soyledıklerıne tamamen katılıyorum
Not: Yalnızca katılmakla yetinebılıyorum...cunku bunları bılmeme ragmen bende uygulamıyorum a.q :D çalışmıyorum -
kopya çekebilecek durumdaysan ve çekmiyorsan geri zekalısındır.