folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şerefsizliği Mi Seçerdiniz,Aptal Yerine Konmayı Mı?

Şerefsizliği Mi Seçerdiniz,Aptal Yerine Konmayı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

nolursa olsun şerefsiz olmak en iyisi boşver cehenneme daha çok :) ben de şerefsizim bi ara yapmıştım aynısını

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    a.q. hoca açık açık gidin kağıdı doldurup getirin demiş bide kopyaları elinizemi verseydiniz.Hem asıl şerefsiz onlar, ha iyi hocalar yok mu?var tamam ama topunun a.q.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    şerefsiz bi insan olmaktansa aptal ama şerefli bi insan olmayı tercih ederim !

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Onurlu insan 1 gün ölür,  Onursuz insan her gün ölür.!

Long Live Turkey..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙      l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l          ๏̯͡๏)     :

yavrum sen aptalsın dimi?

Cold-m4 /:

bunu da nerden çıkardın:ş

˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙      l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l          ๏̯͡๏)     :

sus şerefsiz seni :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Bizim bi fizik hocası var adam işte süper bişey aşırı farklı bi hoca işte aramızda bayaa iyi yazılı oluyoruz.Dedi 'ben sizin sınıfa güveniyorum,sınıftan çıkcam sizin kopya çekmiycenize de güveniyorum' dedi çıktı amk sınıfta 'tık' çıkmadı 3-5 kişi haricen kopya çeken olmadı,(herkes ufak ufak baktı da tam olarak süper bi kopya olmadı) ama ben hiç bakmadım,gene olsa gene bakmam...Güvenmeyen bi hoca olsa ama ohooo...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    benim tanıdığım cold hocanın o sözü üzerine kopya çekmez. (eğer çektiysen msnden söyle utanma :D )
    Aynısı bana olsa, başka bi hoca ya kopya çekerler felan dese ve benim hocam "onlara güveniyorum" dese çekmem. Yanımdaki bana söylerse o ayrı. Söylerse yazarım. Ama çekmem. Çekesim gelir illaki, doğal olarak ama çekerim ak :D şaka şaka çok sıkılırım. çekmemeye çalışırım.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Foxxly // seni seviyorum diyene inanma yol ver, beni en son sevende beni herşeyden çok severdi boş ver .....:
    sen aptalmısın ?
    Cold-m4 /:
    bunu da nerden çıkardın  :ş
    Foxxly // seni seviyorum diyene inanma yol ver, beni en son sevende beni herşeyden çok severdi boş ver .....:
    sus şerefsiz  :@

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

açıklıyorum :)

konu başka yerlere sapmasın die baştan söylememiştim, yanımdaki erkek değil kızdı :)

hoca kopya çektirmez die düşündüğümden hiçbi kopya düzeneğim yoktu, fakat sınavda kızın yanına oturdum,

yapamadıklarımızı birlikte çözdük, sorular aynıydı :)

çektiğim kopya toplamda bana 15-20 puan extra getirmiştir en fazla. kızla aramızda aşırı bi olay geçmedi,çünkü az da olsa namuslu bir kızdı :)

sistem bizi kopyaya zorluyo bu doğru, elimde olsa her zaman heryerde kopya çekerim,ama bana koyan hocanın güvenine layık olamamam :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lan cold sen aptalmısın?

Cold-m4 /:

bunu da nerden çıkardın :ş

foxxly@gmail.com:

sus şerefsiz

sus şerefsiz :@

BUDA FOXXLY VE BENİM DÜETİM :D :D

Toplam Hit: 4825 Toplam Mesaj: 47