Şerefsizliği Mi Seçerdiniz,Aptal Yerine Konmayı Mı?
-
nolursa olsun şerefsiz olmak en iyisi boşver cehenneme daha çok :) ben de şerefsizim bi ara yapmıştım aynısını
-
a.q. hoca açık açık gidin kağıdı doldurup getirin demiş bide kopyaları elinizemi verseydiniz.Hem asıl şerefsiz onlar, ha iyi hocalar yok mu?var tamam ama topunun a.q.
-
şerefsiz bi insan olmaktansa aptal ama şerefli bi insan olmayı tercih ederim !
-
Onurlu insan 1 gün ölür, Onursuz insan her gün ölür.!
-
˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙ l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l ๏̯͡๏) :
yavrum sen aptalsın dimi?
Cold-m4 /:
bunu da nerden çıkardın:ş
˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙ l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l ๏̯͡๏) :sus şerefsiz seni :D
-
Bizim bi fizik hocası var adam işte süper bişey aşırı farklı bi hoca işte aramızda bayaa iyi yazılı oluyoruz.Dedi 'ben sizin sınıfa güveniyorum,sınıftan çıkcam sizin kopya çekmiycenize de güveniyorum' dedi çıktı amk sınıfta 'tık' çıkmadı 3-5 kişi haricen kopya çeken olmadı,(herkes ufak ufak baktı da tam olarak süper bi kopya olmadı) ama ben hiç bakmadım,gene olsa gene bakmam...Güvenmeyen bi hoca olsa ama ohooo...
-
benim tanıdığım cold hocanın o sözü üzerine kopya çekmez. (eğer çektiysen msnden söyle utanma :D )
Aynısı bana olsa, başka bi hoca ya kopya çekerler felan dese ve benim hocam "onlara güveniyorum" dese çekmem. Yanımdaki bana söylerse o ayrı. Söylerse yazarım. Ama çekmem. Çekesim gelir illaki, doğal olarak ama çekerim ak :D şaka şaka çok sıkılırım. çekmemeye çalışırım. -
Foxxly // seni seviyorum diyene inanma yol ver, beni en son sevende beni herşeyden çok severdi boş ver .....:
sen aptalmısın ?
Cold-m4 /:
bunu da nerden çıkardın :ş
Foxxly // seni seviyorum diyene inanma yol ver, beni en son sevende beni herşeyden çok severdi boş ver .....:
sus şerefsiz :@
-
açıklıyorum :)
konu başka yerlere sapmasın die baştan söylememiştim, yanımdaki erkek değil kızdı :)
hoca kopya çektirmez die düşündüğümden hiçbi kopya düzeneğim yoktu, fakat sınavda kızın yanına oturdum,
yapamadıklarımızı birlikte çözdük, sorular aynıydı :)
çektiğim kopya toplamda bana 15-20 puan extra getirmiştir en fazla. kızla aramızda aşırı bi olay geçmedi,çünkü az da olsa namuslu bir kızdı :)
sistem bizi kopyaya zorluyo bu doğru, elimde olsa her zaman heryerde kopya çekerim,ama bana koyan hocanın güvenine layık olamamam :(
-
˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙ l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l ๏̯͡๏) :
lan cold sen aptalmısın?
Cold-m4 /:
bunu da nerden çıkardın :ş
foxxly@gmail.com:
sus şerefsiz
˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙ l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l ๏̯͡๏) :sus şerefsiz :@
BUDA FOXXLY VE BENİM DÜETİM :D :D