Şerefsizliği Mi Seçerdiniz,Aptal Yerine Konmayı Mı?
-
parasız yaşanır ama şerefsiz asla derim her zaman.
Aynı şekilde aptallık anlıktır şerefsizlik yapıştımı yakaya bırakmaz.
kopya çekmek şerefsizlik mi bilemem yalnız.
-
kopya çekmeyen varmı?
-Var
-Şerefsiz-Yok ben çekmedim
-Vay aptal:S :S :S ? ? ? ?
Kopya çekmeyen yoktur nadirdir hoca.Bize sçma şeyler sorarlarsa ebesini bile çekrim.Kopya çekmek şerefsizlik mi?Ya bana istediğim bölümden başka soru soranlar?
-
Bizim kopya çeken arkadaşlar şey diyodu..Hocayı gördükçe kendimizi kirli hissediyoruz fln diyolardı:D sende öyle mi hissediceksin acaba merak ettim:|
-
hocam kendimi suçlu hissediyorum, başka hoca olsa gene çekerdim de, bu hoca öle böle bi hoca deil :|
ben kirli hissetmiyorum da, o olaydan sora dedikodu çıktı, kız kendini kirli hissedio :/
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hocam kendimi suçlu hissediyorum, başka hoca olsa gene çekerdim de, bu hoca öle böle bi hoca deil :|
ben kirli hissetmiyorum da, o olaydan sora dedikodu çıktı, kız kendini kirli hissedio :/
-----------------------------
olm bozulmuşsun sen :|
-
˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙ l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l ๏̯͡๏) :
kızı kirlettinmi cold
Cold-m4 /:
hayır
˙·٠٠•● l esat l ●•٠٠·˙ l lordvader89™ l tariqat-ül tahribat l ๏̯͡๏) :sus aptal :@
-
hoca kopya cekebilmeniz icin yalniz birakmistir zaten,isi falan vardir buyuk ihtimalle
-
usta kafaya takma okulun hocaların mınakoyım cek kopyani huzurlu bir şekılde dersinden geç
-
Ya ilk basta çekmeseydi diyecektim ama takma kafana herkez kopyayla geçiyor bu sistemde eğitim yok ki çok onemseme 1 yılı birdaha okursan sorunun cevabını bence en net o şekilde alırsın :D
-
Hocaların çoğunun umrunda olmaz kopya çekmişsin çekmemişsin. Neymiş kopya çekenler kirli hissediyomuş hocaya bakınca. Aq sanki ilişkiye girdiniz, kopya dediğin sınavın süsüdür, fırsatın oldumu kopyanı çekersin sınavdan sonrada herşey geçer hocayla samimiysen dalganı bile geçebilirsin.